Üdv, Vendég
Felhasználóinév: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA: A történetem

A történetem 13 éve 7 hónapja #29953

  • Sid
  • Sid profilkép
Sziasztok. Én egy 16 éves fiú vagyok, csak más, mint a magát normálisnak nevező hetero emberek.
Kb. 4-5 éve alakult ki bennem a "másság", már ha lehet így mondani.
Akkoriban kezdett megtetszeni a női élet. Nagyon vonzott az a világ, mely egyre csak vonz mind a mai napig. Nagyon szépnek láttam őket a tv-ben, különböző műsorokban, képeken, utcákon. Már akkor eldöntöttem, hogy egy nap én is nő leszek, egy szép nő, aki boldogan éli életét. Mindig anyu cuccai között turkáltam, és minden ruháját felbróbáltam.
Valahogy ez számomra normálisnak tűnt. Szerettem egyedül lenni, mert akkor kibontakozhattam, az lehettem aki szerettem volna, akkor voltam igazán boldog. És azóta, napról-napra egyre erősebb ez az érzés. Sohasem csillapodik, inkább folyton-folyvást nő. Most is mint életem minden percében csak álmodozom, hogy mi lenne ha...., milyen lenne ha....stb. Mindig erre gondolok.
Csak arra vágyom,hogy nő lehessek, bármit megtennék érte.
Anyukámmal élek egy jó nagy,4 szobás lakásban, miután apám meghalt 4-5 éve. Nagyon nehéz vele élnem, ha lenne lehetőségem,valakinek a segítsége, elmennék és vissza se nagyon jönnék.
Sose szeretett engem,és most se teszi. Mindig a 2 felnőtt tesómat szerette,engem soha. Mindig hozzájuk mér, nekem is olyannak kellene lennem, mint ők. Menjek egyetemre, mint ők.
Legyek egy igazi férfi, mint ők. (Pedig gyűlölök fiúként élni. Csak egy nagy szenvedés az egész).
Legyen feleségem. Nem akarok senkit elvenni. Biztos hülyén hangzik, de én szeretnék feleség lenni. Sokat álmodozom róla, hogy egy férfi megkéri a kezem. Tiszta őrület. Sokszor gondolok úgy magamra mint hülye,beteg,undorító valakire. Nem tudom magam hova tenni. Senki nem ért meg engem, nem foglalkozik velem senki. Bárcsak lenne valaki.
Szinte csak gyűlöletet látok és érzek magam körül, azzal hogy körülöttem mindeni gyűlöli a melegeket. Az osztályom is utálja őket, még jó hogy nem tudják rólam ezt. Pedig jól kijövök velük, leginkább a csajokkal.
A családom is tiszta homofób, főleg anyukám.
Kezdem azt hinni, hogy csak apa szeretett.
Nem nagyon szeretek élni, szinte csak álomvilágban élek, esténként álmaimban, ahol olyan vagyok,amilyen szeretnék,és szeretnek engem.
Nagyon vágyom arra, hogy törődjenek velem,foglalkozzanak velem, szeressenek,átöljenek,megértsenek,segítsenek,és hogy én is fontos legyek.
Ezekre vágyom, hogy boldog lehessek valakivel, valakikkel a családomtól távol.
Köszönöm, hogy elvolvastad a levelem, visszaírsz, segítesz. Már ezzel többet törődsz velem mint a családom. Nagyon el vagyok keseredve, boldog akarok lenni, csak szükségem lenne törődésre, segítségre. Nagyon akarok szeretni és hogy engem viszont szeressenek.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Vá: A történetem 13 éve 7 hónapja #29959

  • Troxy
  • Troxy profilkép
Szijja Sid!

Elolvastam a szomorú történeted.
Jársz fel Pestre?
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Vá: A történetem 13 éve 7 hónapja #29962

  • Macsó37
  • Macsó37 profilkép
Kedves Sid, remélem itt mihamarabb találsz olyan sorstársakat, akik közel laknak hozzád, és személyesen is fel tudjátok venni a kapcsolatot, mert jelenleg csak ez segithet neked abban, hogy ne keseredj el még jobban.
Addig is kitartást, fiatal vagy, előtted az egész élet, ne keseredj el, boldog nő leszel, csak türelem!!! :barat:
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Vá: A történetem 13 éve 7 hónapja #29963

  • kynkus
  • kynkus profilkép
"Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni." :idoo:

Biztosan nehéz időszak ez neked, de ha csak erre koncentrálsz és teljesen bedepizel az még rosszabb. Ha már a gödör mélyén vagy, ne áss tovább.
Az idő az egyetlen véges dolog ez életünkben,és jelenleg ezt vesztegeted el...
Rád férne egy kis lazítás, nyugalom...
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Vá: A történetem 13 éve 7 hónapja #29966

  • Barno
  • Barno profilkép
Szia Sid! Minden jobb lesz, ha végre nagykorú leszel, és otthagyod azt a lelketlen nőszemélyt. Tanulj sokat, főleg nyelvet meg valami jó szakmát, hogy könnyebben találj majd munkát, ha eljössz onnan. Még két rohadt év, aztán az anyádnak nem lesz joga hozzá, hogy dumáljon neked.
Ma már nem lehetetlen a TS-ek dolga, mint régen. Mire olyan "öreg" leszel, mint én, már rég boldog nő leszel! Én itt vagyok 30 évesen, és az első lépéseknél tartok. :) Fel a fejjel!
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Vá: A történetem 13 éve 7 hónapja #29971

  • L!nds
  • L!nds profilkép
Szia Sid!
Én is egy 16 éves fiú testében lakozó lány vagyok mint ahogy te. Nagyon szomorú az amit írtál, de teljes mértékben megértelek. Ha szeretnél beszélgetni vagy barátkozni nyugodtan írj nekem, itt vagy priviben is, akár msn-en. Tudom neked is jó lenne egy hozzád hasonló barát, "sorstárs" és nekem is. ;)
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Vá: A történetem 13 éve 7 hónapja #29973

  • Sid
  • Sid profilkép
Köszönöm a válaszokat, nagyon jólestek.
Még több mint másfél évem van míg 18 leszek, de már nem bírom 1 hétig sem.
El akarok szökni valahova, valakihez, valakikhez.
Nem bírom már a sok bántást.
Anyám megint elmondott mindennek, olyan csúnyákat mondott, hogy elsírtam magam. Még most is sírok.
Csak azért mert nem kértem enni. Vigyázok, hogy jó alakom legyen, talán megértitek. Azt mondta hogy undorító vagyok, nincsenek izmaim,
És akkor visszaszóltam, nem bírtam tovább és kicsúszott a számom, hogy a fiúkat szeretem.
Még jobban elmondott mindennek, mocskos buzinak stb..... és megütött. Nagyon fáj, most is bőgök.
Azt mondta hogy nagyon elver. Nagyon félek. Gyorsan lefekszek és remélem békén hagy.
El akarok menni messzire.
Viszek magammal sok zsebit, bemegyek a szobámba és kiállok az ablakba. Szeretem nézni a csillagokat, kicsit megnyugtat.
Milyen élet ez? Nincs semmi értelme.
Teljesen egyedül vagyok.
Senki nem segít. Gyorrsan megyek, szeretnék holnap is itt lenni az oldalon.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Vá: A történetem 13 éve 7 hónapja #29977

  • L!nds
  • L!nds profilkép
Jujj szegénykém.. ez szörnyű. Nem tudom, hogy hogyan lehetne rajtad segíteni... : / 16 évesen még nem nagyon tehetsz semmit, de ha lelki támaszra van szükséged itt megkapod :barat:
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Vá: A történetem 13 éve 7 hónapja #29978

Ez nagyon durva amit itt leírsz... Nincsenek rokonok, akik ha rövid időre is, de be tudnának fogadni? Nagyszülők, vagy bárki? A felnőtt testvéreid sem tudnak segíteni? Mert talán ez lenne a legjobb megoldás most neked, egy kis távolság édesanyádtól. Talán attól ő is magához térne kicsit, és rájönne, h senkivel nem lehet így bánni...
Addig is, igaza van azoknak, akik azt mondják, próbálj társaságot találni, legjobb persze az lenne, ha néha fel tudnál jönni Pestre. De biztos van a te környékeden is vmiféle társaság, akik megértik a problémáidat, nagyon fontos lenne neked, h ne magányosodj el mégjobban.
Addig is, gyere fel minél többet ide az oldalra, beszélgessél hasonszőrűekkel. Tudom, h ez sem az igazi így, de a semminél több.
Itt mindig lesznek sokan, akik segíteni próbálnak majd neked! :barat:
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Vá: A történetem 13 éve 7 hónapja #29979

És még valami. Tudom, h nagyon nehéz, de jó lenne ha egy vkiben meg tudnál annyira bízni a környezetedben, h elmondd neki a titkodat töviről hegyire. Az nagyon sokat segítene neked, nem éreznéd úgy, h tök egyedül vagy hagyva a problémáddal.
Csak nagyon körültekintően kell megválasztani, h ki legyen az az ember, és persze a lelkére kötni, h ne beszéljen erről senkinek.
Legjobb az lenne, ha olyannak tárulkoznál ki, aki szintén vmilyen szempontból más (nem kell feltétlenül melegnek, vagy TS-nek lennie), azok az emberek általában megértőbbek.
Sok szerencsét, és kitartást! :kiss:
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Vá: A történetem 13 éve 7 hónapja #29983

  • Barno
  • Barno profilkép
Hé, nem akarok bunkó lenni, de tényleg erősebb nálad az a nő? Nem tudod lefogni a kezét? Ne hagyd magad! Ha rácseszik azzal, hogy hozzádnyúl, csak elmegy a kedve az ilyesmitől.
Ez az oldal meg tényleg tök jó, gyere sokszor. Nekem nagy segítség lett volna 16 évesen. Azt se tudtam, mi bajom van, vissza is fordultam az úton, és elkúrtam 11 évet az életemből. Fel a fejjel, és ne hagyd magad!
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Vá: A történetem 13 éve 7 hónapja #29992

  • Sid
  • Sid profilkép
Pár perc múlva, miután bementem a szobámba, előjött és kiabált velem 1-2 órát, de legalább nem jött be, és nem bántott. Ma délelőtt nagyon féltem felkelni, fogalmam sem volt mi fog történni. Remegtem, reszkettem, senki nincs mellettem.
Azért kikecmeregtem az ágyamból, muszáj volt felkelnem,nem lehetek a szobámba egész nap. Hallottam hogy a konyhában van, hát bementem. Nagyon féltem, fogalmam sem volt mi lesz.
Rám nézett, de még nem szólt semmit. Azt az arcot sosem felejtem el. Undort és megvetést.
Azután megszólalt és azt mondta, nem akar többé látni, takarodjak az életükből. Nem vagyok ember, senki vagyok. És elment a nappaliba.
Teljesen ledöbbentem, azért ezt nem vártam volna. Gyakorlatilag finoman ki lettem rúgva otthonról. Egy kicsit örülök, Úgy sem bírtam volna ki egy napot sem itt. De fogalmam sincs hova menjek, mit kezdjek magammal. Itt ülök a szobámba és csak sírok.
Igazából senkim sincsen anyámon kívül, csak a két tesóm,akik már nem is járnak haza,egyáltalán nem érdeklem őket. Ők is sokat bántottak, eléggé utáltak, párszor keresztbe is tettek nekem, szóval őket még jobban elkerülöm.
Nincs senkim. Nincs kihez mennem, nincs semmilyen segítségem. Nagyon félek, nagyon egyedül vagyok.
El sem hiszem, hogy ilyen megtörténhet egyáltalán.
Teljesen ki vagyok. Én csak boldog szeretnék lenni, ez olyan nagy dolog? Szeretnék valakiket magam mellé. Jól esne egy kis ölelés, jobban mint valaha.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Vá: A történetem 13 éve 7 hónapja #30014

  • Barno
  • Barno profilkép
Ehhez nincs joga, és kész. Neked meg jogod van ott lakni, és kész. És visszaütni is jogod van, ha rádtámad. Bocsánat, de egy 16 éves fiú testébe vagy zárva! Tényleg annyira gyenge az a test? Hát mi az a nő, szumóbirkózó?! Boxvilágbajnok?! Xéna II.?
Kár, hogy nálunk nincs több hely. Csak egy félszoba fele, az öcsém mellett. Pedig úgy segítenék, de nem tudok! Remélem, van, aki tud!!
Ő az, aki nem ember, abban biztos lehetsz. Nem Anya.
Vajon miért nem jár haza a két tesód? Igazából őket se szerette! Én hazajártam a szüleimhez, amíg éltek. Egyedül fog megrohadni az "édes"anyád.
Hát remélem találsz itt a fórumon olyat, akinek van üres szobája, vagy ha ott maradsz, akkor próbálj meg közönyösnek és flegmának mutatkozni, tudd a jogaidat, és üss vissza. Ő akarta, hogy megszüless, nem te kérted! Épp ezért neki (lenne) KÖTELESSÉGE szeretni téged, nem fordítva!

Bocs, ha durván fogalmaztam, nyilván jól le leszek cseszve ezért a hozzászólásért. :)
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Vá: A történetem 13 éve 6 hónapja #30572

  • Sid
  • Sid profilkép
Igazából egyszer-egyszer fel néztem az oldalra, de most vagyok úgy, hogy írni is tudok.
Hát a kitagadásos sztori óta sok minden megváltozott. Anyám másnap reggel, és ezidáig is, eléggé kedves velem. Ezzel nincsen bajom, de mintha tudomást sem venne arról, hogy a fiukat szeretem. Mintha kitörölte volna a fejéből.
Állandóan kérdezget a lányokról, az osztályban is például, és ez baromira zavaró, idegesítő.
Direkt csinálja, és ezzel az őrületbe kerget.
Minden áron össze akar hozni az egyik lány barátommal, ismerősömmel.
Kérdezget felőlük, miért nem hívom el egyiket randizni? stb.... Teljesen elfelejtette, vagy tudomást sem akar venni arról, amit érzek.
Úgy érzem teljesen semmibe vesz. Évek óta az van,
hogy nekem semmi beleszólásom sincsen semmibe.
Azt hiszi, mindig ő az okos, én pedig a hülye. Tisztára kiborít.
Na mindegy. Most előre láthatólag péntekig nem lesz itthon, a tesómnak gyereke született, és felment hozzájuk. Az nagyon rossz hogy egyedül vagyok, de legalább nem kell anyámat hallgatnom.
Itt lenne az idő. hogy ebben az öt napban ismerkedjek olyanokkal, akik, legalább egy kicsit is hasonlítanak rám. Egy 4 szobás lakásban, egyedül főleg éjszaka a sötétben, tiszta félelem nekem. Nagyon félek egyedül.
Eléggé fáradt vagyok, muszáj lenne mennem aludni, főleg, hogy holnap iskola van.
Asszem megyek is, jó éjt!
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Vá: A történetem 13 éve 6 hónapja #30573

  • kis piszok
  • kis piszok profilkép
Ez struccpolitika anyukád részéről.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Vá: A történetem 13 éve 6 hónapja #30579

  • kynkus
  • kynkus profilkép
Barno írta::
Ehhez nincs joga, és kész. Neked meg jogod van ott lakni, és kész. És visszaütni is jogod van, ha rádtámad. Bocsánat, de egy 16 éves fiú testébe vagy zárva! Tényleg annyira gyenge az a test? Hát mi az a nő, szumóbirkózó?! Boxvilágbajnok?! Xéna II.?
Ő az, aki nem ember, abban biztos lehetsz. Nem Anya.
Vajon miért nem jár haza a két tesód? Igazából őket se szerette!Egyedül fog megrohadni az "édes"anyád.
Hát remélem találsz itt a fórumon olyat, akinek van üres szobája, vagy ha ott maradsz, akkor próbálj meg közönyösnek és flegmának mutatkozni, tudd a jogaidat, és üss vissza. Ő akarta, hogy megszüless, nem te kérted! Épp ezért neki (lenne) KÖTELESSÉGE szeretni téged, nem fordítva!

Egy bizonyos szinten egyetértek és mégsem.
Senkinek nincs joga így beszélni egy másik emberről,sem más édesanyjáról. Még ha bántja is az édesanyja marad,ha tetszik ha nem. Kicsit szebben fogalmazva is lehetett volna. De ez az én véleményem.
A másik,hogy akkor nem kell ott maradni,ha nem jó a körülmény.

Egy ember bármit képes feláldozni a saját boldogságáért,és ez alól senki sem kivétel szerintem. Láttam már ehhez hasonlót,sőt tán rosszabbat is,de talált megoldást. Keresni kell.

Azért kitartást anyukádhoz!
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Vá: A történetem 13 éve 6 hónapja #30581

  • Wasp
  • Wasp profilkép
Lehet hogy informálni kéne az anyukát, mert fogalma sincs esetleg a dologról. Ha tudatosulna benne, hogy ez nem választás kérdése, hogy már az is változtatna a gondolkodásmódján. Én megpróbálnám kívülálló szemével nézni a dolgokat, és tájékoztatni őt. Például kivenni a könyvtárból erre vonatkozó szakirodalmat, és megmutatni neki, megbeszélni vele. Vagy az internetes is vannak jó anyagok.
Persze tudom hogy így könnyen járatom a pofimat, véghezvinni nem biztos hogy olyan egyszerű. Igazából ez egy tanács csak.
Szerintem mindenki átél olyan korszakokat, amikor nem igazán jön ki az ősökkel, sőt, talán kifejezetten pokolnak tűnik néha. De ez sem tart örökké. Amikor én ennyi idős voltam, én sem voltam a szülők álma... Lehet hogy kamaszkori lázadásnak tudja be ezt a viselkedést, vagy magát hibáztatja, esetleg kétségbe van esve... ő is ember.

Ja, és még valami! Az erőszak nem megoldás! kitartást!
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Vá: A történetem 13 éve 6 hónapja #30582

  • kynkus
  • kynkus profilkép
Wasp :up:
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Vá: A történetem 13 éve 6 hónapja #30583

  • Wasp
  • Wasp profilkép
köszi. :)
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Vá: A történetem 13 éve 6 hónapja #30584

  • Wasp
  • Wasp profilkép
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Oldal elkészítésének ideje: 0.264 másodperc
A pinkvanilla.hu fórumán található hozzászólások a  szerzőik nézeteit tükrözik, és nem a pinkvanilla.hu álláspontját - így az nem vállal felelősséget a hozzászólások tartalmáért.

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook