Üdv, Vendég
Felhasználóinév: Jelszó: Emlékezz rám
  • Oldal:
  • 1
  • 2

TÉMA: pisilés

pisilés 13 éve 10 hónapja #28445

  • Csabi
  • Csabi profilkép
Ma egy váróteremben végre többen is fiatalembernek szólítottak, pedig nem tudták a nevem. :cheer:
Viszont az elkövetkezendő 2 órában azt hittem magam alá pisilek, mert se a női se a férfi mosdóba nem mertem kimenni. :idoo: :sweating:
Én még nem tartok ott hormonilag, hogy hiteles legyen a külsőm, de már úgy sem nézek ki, mint régebben.
Ti, hogy oldjátok meg ezt az átalakulás időszakában?
Az egy dolog, hogy visszatartom, de néha előfordulhat, hogy nyilvános helyeken muszáj kimenni.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Vá: pisilés 13 éve 10 hónapja #28447

  • Harcos
  • Harcos profilkép
Csabi, ha nem vagy egy kiköpött csaj kinézetű, akkor menj a férfi mosdóba. Legyél határozott és ne nézz bent senki szemébe! B) Minél többet teszed meg, annál lazább leszel és megszokod. :up:
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Vá: pisilés 13 éve 10 hónapja #28448

  • musszancs
  • musszancs profilkép
Szia Csabi!
Öööö... izé. Szóval én lány vagyok, és nekem ilyen gondjaim nem nagyon voltak. Egyszer, még az elején volt a torkomban a szívem a női mosdóban, de ezen kívül minden okés volt.
Az átmeneti időszak nekem (de neked nyilván kicsit más) elég érdekesen alakult. Egy darabig fiús/uniszex ruhákat hordtam. Csak aztán (jóval azelőtt, amikorra a fulltime nőiesedést terveztem) feltűnt, hogy bámulnak a buszon, rosszallóan néznek a papik,ilyesmik. Aztán hazamentem, és belenéztem a tükörbe. Teljesen nyunyó géjnek néztem ki :D .
És gondoltam, akkor már ha így is úgy is néznek, akkor már öltöködhetek úgy, ahogy akarok. Így is történt, azóta semmi gáz nem volt. De sztem, ha már fiúnak néznek, akkor nyugodtan menj be a férfivécébe. Semmi extra nincs ott, csak koszosabb és büdösebb :laugh: .
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Vá: pisilés 13 éve 10 hónapja #28450

  • Kalóz
  • Kalóz profilkép
Szia Csabi!


Na, ez ismerős probléma...
Én a lehető legkevesebbet iszom ilyenkor /nem mintha alkoholista lennék, vagy ilyesmi / de ha mindenképp menni kell, akkor a férfi vécét használom.
Próbálom kifigyelni, mikor vannak bent kevesen. Még nem ért semmiféle atrocitás, de nem könnyű bárkinek is nyugodt szívvel tanácsolni, hogy menjen bátran az említett mellékhelységbe mert azért... akárhogy is, azért bajba kerülhetünk ott! Különösen ha, ilyen állomás-fizetős-nyilvános vécéről van szó. Persze, ott mások is bajba kerülhetnek, nem csak mi!:dry:
Szóval a méltóságunk megőrzése érdekében mindenképp férfivécé...
Esetleg egy baseball sapka ilyen esetekre?
/ja, meg napszemüveg és kémszerkó!/
Nem sokat segítettem, mi?
A férfivécékkel amúgy az is gond, hogy sok helyen nem lehet becsukni az ajtót se! Bezárni? Álom.
Amúgy ha már "pisilés" téma, nekem nagyon gyakran rémálmaim is vannak ezzel kapcsolatban!:huh:
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Vá: pisilés 13 éve 10 hónapja #28473

  • Pinky
  • Pinky profilkép
Nálam attól függ, hogy hol vagyok, és hogy mennyit ittam. :) A törzshelyemen simán bemegyek a nőibe is, nem érdekel, de pl. egy Mekiben inkább a férfi wc-t választom. Bár a múltkor aki bejött, mind visszanézett, hogy milyen piktogram van az ajtón... :)
Sztem ezek tök vicces dolgok, ha úgy állsz hozzá, és nem szabad görcsölni ezeken, mert akkor csak gyomorfekélyed lesz tőle. Ha valaki furcsán néz, nézz vissza furcsán. Hidd el, ő fogja magát zavarban érezni... :)
Nanny McPhee óta tudjuk, hogy bámulni nem szép dolog... :)
(Meg ha láthatóan zavarban vagy, amikor valaki megnéz, akkor ezzel azt erősíted benne, hogy valóban, jól látja, valami nem stimmel veled. Ez meg kinek kell? :) )
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Vá: pisilés 13 éve 10 hónapja #28474

  • grindylow
  • grindylow profilkép
Lavírozok ;) Ha nincs fiú a fiúvécében a piszoár előtt (magyarul nem hallok semmit kintről :lol: ), akkor bemegyek. Amúgy sok olyat látok, hogy a férfi és a női mosdó tök ugyanúgy néz ki, nincs piszoár sem, csak vécékagyló.

A fiúvécé előtt pedig rendszerint nincs sor, papír is marad, és kézmosásnál sem kell megkérnem két-három sminkelő hölgyet, hogy fáradjon arrébb a csap mellől.

Mondjuk, az alapból undokul beszélő vécésnénit pl. nem provokálom a buszpályaudvaron.

Szerintem mindenki menjen oda, ahová jólesik. Aztán ha rászólnak, legfeljebb: "voltak a másikban, és nagyon kellett már". :side:
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Vá: pisilés 13 éve 10 hónapja #28483

  • Barno
  • Barno profilkép
Ha már elég jól fogok kinézni, bemegyek a férfiba majd, mert ott nem kell sorbaállni! :) De hol van ez még..:( Amúgy meg jól fejlett szociális fóbiám van, enni sem tudok emberek között, úgyhogy ha lenne kukim, akkor is csak bezárkózva tudnék pislantani. :(
Köztes kinézettel a nőibe mennék (én nem bírom sokáig tartani), és élvezném, ha esetleg kizavarnának! :)))
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Vá: pisilés 13 éve 9 hónapja #28503

  • anonymus
  • anonymus profilkép
Hy Csabi! Ha hivatalosan férfi vagy, akkor ne érdekeljen az, hogy nem tökéletes a külsőd, használd nyugodtan a férfi szakaszt! ;)
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Vá: pisilés 13 éve 9 hónapja #28533

  • the Charming Freak
  • the Charming Freak profilkép
na ezaz. én mostanában jutottam el oda, hogy teljesen a két világ között érzem magam: a nőibe már nem akarok bemenni, a férfiba még nem merek.
és sajnos, ha a nőibe megyek, utána tök szánalmasnak érzem magam. ha a férfiba, akkor meg parázok ezerrel. szóval inkább én sem megyek nyilvános mosdóba, ha nem muszáj. ha muszáj, akkor meg helyzete válogatja...
de tény: ez fejben dől el. egyik dokim pl. azt tanácsolta, ilyenkor képzeljem azt, hogy úgymond bekommandózok a női mosdóba álruhában. ;) tehát hogy jól átverek mindenkit, és pasiként benyomulok a hölgyek birodalmába. B) szerintem ez jópofa, érdemes az ilyen agykontrolokat kipróbálni.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Vá: pisilés 13 éve 9 hónapja #28534

  • Mike22
  • Mike22 profilkép
sziasztok!

ismerős a szitu...szerencsére engem fiúnak néznek íyg nyugodtan bemerek menni bármikor a férfi mosdóba...de van ahol kénytelen vagyok a nőibe ha oylan ismerőssel vagyok aki nem tudja hogy fiúnak érzem magam...érdekesen néznek rám és álltalában közlik hogy ez nem a férfi..kellemetlen tud lenni!:(
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Vá: pisilés 13 éve 9 hónapja #28535

  • xtrevor
  • xtrevor profilkép
:ermm:
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Vá: pisilés 13 éve 9 hónapja #28546

  • musszancs
  • musszancs profilkép
Istenem, tulajdonképpen annyira hülyén hangzik hogy arról beszélgetünk itt egy topikban, hogy ki, hol, hogyan pisil :) . Senki, aki nem volt a mi bőrünkben, vagy nem bír nagyon jó empatikus érzékkel, nem érti mit lehet ezen beszélni. Pedig ez nekünk IGENIS PROBLÉMA tud lenni sajnos.
De hát nézzük a jobbik oldalát, legalább érdekes sztorikkal leszünk gazdagabbak.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Vá: pisilés 13 éve 9 hónapja #28562

  • Wini
  • Wini profilkép
Sziasztok!:)

Velem érdekes dolog történt anno.
Iskolás voltam, akkor még eszembe nem jutott a TS vonal, de mindig is erősen feminin jelenségnek számítottam.
Az isiben sosem mentem el pisilni, pont a fentebb írtak miatt. Általában addig húztam amíg haza nem értem. Aztán egyik nap, nem bírtam tovább, és bementem a buszmegállóban a férfi wcre (fizetős közklotyó:D).
Kijöttem a fülkéből, kezet akartam épp mosni, amikor egy középkorú férfi két másik akkor végző pasival karöltve, elkezdett velem ordítozni, hogy mekkora ringó vagyok, hogy a férfiakat kukkolom vizelés közben, és azonnal takarodjak kifelé...:D
Ezek után nem volt kérdéses, hogy a vészhelyzetekben, melyik mosdóba jártam be:D:D
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Vá: pisilés 13 éve 9 hónapja #29057

  • kynkus
  • kynkus profilkép
Érdekes téma ez.
Régebben rettegtem a klotyóktól,talán a mai napig is :) de már inkább a férfit választom,ritka ha nem,de akkor meg inkább nem megyek el mosdóba.
Én mondjuk ezt főleg tinédzserként éltem meg furán,mert nem tudtam hova menjek,ahol jól éreztem magam,vagy ahova muszáj,így gyakran nem mentem inkább,és szorongattam hazáig.
Vagy nem öltöztem át tesi órára,csak ne kelljen bemenni a női szakaszba...áh belegondolva de kemény....:)
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Vá: pisilés 13 éve 9 hónapja #29058

  • danken
  • danken profilkép
Igazán az a jó döntés azoknak akiknek ez problémát okoz, hogy oda mennek ahol biztonságban érzik magukat vagy nem szoronganak. Úgy ahogy Kynkus írja a transition elején vagy előtt is lehet a női még sokkal kellemetlenebb.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Vá: pisilés 13 éve 9 hónapja #29060

  • Pinky
  • Pinky profilkép
"Érdekes téma ez."
Egyébként tényleg az. :)
Ha már tesióra, egy kicsit off leszek: egyszer ültem a svédszekrényen, és a bokámnál össze volt kulcsolva a lábam. És a tesitanár, ahogy ment el előttem, megfogta a bokáimat és szétrakta őket, egymás mellé, hogy ne legyenek összekulcsolva, és közben ezt mondta: "nem vagy te lány!". Pedig ha tudta volna...
:)
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Vá: pisilés 13 éve 9 hónapja #29082

  • kynkus
  • kynkus profilkép
Pedig ha tudta volna.. :-)
Igen ez így van,sokkal rosszabb bemenni abba a mosdóba ahol nem érzed jól magad. Saját magad is feltűnőbb vagy,hiszen az emberek megérzik,és felfigyelnek rá.
És akkor jönnek a nyitott szemek,kérdő homlokráncolások,és a nyitott szájtartások :laugh:
Pinky igen azt hiszem mindenkinek vannak ilyen vagyis ehhez hasonló sztorijai. :laugh:
(tényleg ilyen téma van vajon?)
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Vá: pisilés 12 éve 7 hónapja #37362

  • grindylow
  • grindylow profilkép
Egy élmény Nyíregyházán a nyilvános vécé.B)
Bementem, szerencsére nem zavart el a vécés néni a férfimosdóból. Kérdés: "kicsi vagy nagy?" (már 19,5 centis! :laugh: ) Mondom kicsi. Egy százas lesz, és menjek jobbra a függöny mögé. Piszoárok. Visszafordulás, vécés néni informálása: inkább a másikba mennék, az kényelmesebb. (Az egyelőre alkalmas vécécsésze ugyanis balra van.)
(Közben bejött két bácsika. "Hányan vannak? Kicsi vagy nagy?" Egyik bácsika emelt hangon: "EGYEDÜL VAGYOK, ÉS PISÁLOK." :lol: )
Ne hagyjátok ki ezt a kissé diszkriminatív, de amúgy különleges közjátékot, ha arra jártok!
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Vá: pisilés 12 éve 7 hónapja #37364

  • sziszkó
  • sziszkó profilkép
En ezt megoldottam magamnak szepen belinkelem hatha lesz akinek meg segit rajtam kivul :)))

www.pisilnikell.hu/?tart=szoveg&id=1&lang=hu&menu_id=1

nekem ezzel ment haveri tarsasagban fa melle a hugya meg mindenhol mindig minden korulmenyek kozott ment ha piszoar ha akarmi.eszre sem vette senki :) remelem lesz akiken hasznos lesz mert en imadtam allva pisilni sorok utan is seta azt minden srac ugrott a fahoz na en is :P nem is draga elerheto mindenkinek az ar es baromi jo dolog ez.
egeszseges ember vizelete steril.de ahogy tudtam elmostam azonnal addig zacsijaba :)
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Vá: pisilés 12 éve 6 hónapja #37556

  • shadow
  • shadow profilkép

Vettem egy ilyen szerszámot, és egész jó. Persze kell hozzá egy kis zuhanyzás közbeni gyakorlás eleinte, különben elsőre elcsúszhatnak a dolgok. :P
Még csak itthon tesztelem, méretre pont ideális, viszont kb. 12-15 cm hosszú a szerkezet, így elég bajos zsebben hordani, de majd kitalálok rá valamit.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.
  • Oldal:
  • 1
  • 2

Oldal elkészítésének ideje: 0.294 másodperc
A pinkvanilla.hu fórumán található hozzászólások a  szerzőik nézeteit tükrözik, és nem a pinkvanilla.hu álláspontját - így az nem vállal felelősséget a hozzászólások tartalmáért.

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook