Üdv, Vendég
Felhasználóinév: Jelszó: Emlékezz rám
  • Oldal:
  • 1

TÉMA: Tesztoszteron

Tesztoszteron 7 éve 9 hónapja #57211

  • Frankie
  • Frankie profilkép
15 éves lány vagyok. Hány éves kortól kezdhetek el tesztoszteront szedni? Ftm kezelési folyamatokról elég keveset tudok, eddig a neten keresgéltem. Valaki tud segíteni?
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Tesztoszteron 7 éve 9 hónapja #57212

  • mercike8
  • mercike8 profilkép
Hivatalosan 18 éves kortól! Nem hivatalosan akár most is ha tudsz szerezni tesztoszteront fű alatt valakitől! Ha a szüleid ellenzik vagy nem tudják és észre veszik valszeg nagy banzáj lesz.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Tesztoszteron 7 éve 9 hónapja #57217

Érdemes átnézni, ha még nem láttad :
transvanilla.hu/
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: , Frankie

Tesztoszteron 7 éve 9 hónapja #57220

  • Frankie
  • Frankie profilkép
Értem... Amerikában ha jól tudom 18 éven alatti is kaphat injekciót. Olvastam, hogy érdemes fiatalabb korban kezdeni a tesztoszteron szedést, mert akkor nagyobb esélye van pl az ádámcsutka kialakulásához. A fiatalabb kor a gyerekekre, vagy a fiatal felnőttekre vonatkozik?
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Tesztoszteron 7 éve 9 hónapja #57222

Kiindulva a mostani magyar tényállásból tök mindegy, hogy mikor érdemesebb elkezdeni, mert egyszerűen nincs rá lehetőség 18 alatt. Azt nagyon nem ajánlom, hogy 3 évig feketén hormonozzál, szinte lehetetlen ennyi ideig folyamatosan valós tesztoszteront beszerezni, de még ha sikerülne is, 3 évig ellenőrzés nélkül az is egy életveszély. Nem beszélve arról, hogy néhány éve a kábszerrel egy büntetőjogi kategóriába került az illegális forgalmazása...
Külföldön, még Nyugat-Európában is más a helyzet, ott valóban van rá mód, hogy korábban elkezdd, bár úgy tudom, a 15 év ott is pont rossz kor. Ha jól tudom, Németországban pl 12-16 éves korig olyan szert adnak, ami a kamaszodást gátolja, és 16 éves kortól adnak kifejezetten tesztoszteront. Ha a szüleid krőzusok, és emellett valami egészen extrém módon állnak melletted ebben a folyamatban, esetleg meg lehet próbálni magánban egy külföldi orvossal feliratni, nem tudom, hogy ez technikailag mennyire lehetséges, de megmondom őszintén, még ideális körülmények között sem tartom túl valószínűnek.
A realitás az, hogy jelenleg túl sokat nem tehetsz. Esetleg már most el tudsz kezdeni a nyakára járni a szakembereknek. Szakvéleményt ugyan nem fogsz kapni ennyi idősen, de arra talán jó, hogy a köztudatba kerül a problémád, így talán könnyebb lesz 18 évesen rögtön beszerezni minden szükséges szakvéleményt, ugyanis még ebben a korban is sokan vonakodnak kiadni.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Tesztoszteron 7 éve 9 hónapja #57223

  • Frankie
  • Frankie profilkép
Köszönöm!
Akkor még van időm tervezgetni :)
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.
  • Oldal:
  • 1

Oldal elkészítésének ideje: 0.179 másodperc
A pinkvanilla.hu fórumán található hozzászólások a  szerzőik nézeteit tükrözik, és nem a pinkvanilla.hu álláspontját - így az nem vállal felelősséget a hozzászólások tartalmáért.

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook