Üdv, Vendég
Felhasználóinév: Jelszó: Emlékezz rám
  • Oldal:
  • 1
  • 2

TÉMA: Strand

Strand 7 éve 9 hónapja #57218

Nem igazán értem, hogy lehet leszorítóban strandolni. Ha 40 fokban leszorítod a melled, ráveszel egy pólót, annak mi értelme van? Fullasztó, egészségtelen, keringéselszorításnak, izzadás fokozásnak tökéletes, de se napozni, se fürödni nem lehet, se játszani, mert a mozgást kényelmetlenné teszi. Egy leszorítótól nem fognak férfinak nézni senkit.

Legyen meg a cél, terv, hogy miért fogsz küzdeni, min fogsz dolgozni, és valami olyan fürdőruhát válassz, ami nem annyira kihívó, inkább szolid, vagy egyrészes, mert úgy jobban takarva érezheted magad.

Férfi attól is vagy, hogy sosem veszed le a szemed a célról, nem sírsz álruhában. Gondolj arra, hogy idő kérdése és félmeztelenül fogsz flangálni vízparton. A női ruhára pedig úgy, hogy ez egy átmeneti időszak maskarája. A kitartás, türelem, meghozza a gyümölcsét. Menni fog!
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Strand 7 éve 9 hónapja #57219

Arra is gondolhatsz, hogy hány évig kibírtad a strandot, miért pont most szaunáznál leszorítóban. Az örömökre koncentrálj, amik miatt a strandon tennéd tiszteletedet. Ha nagyon kibírhatatlan a női f.ruha önmagában, vehetsz rá egy atlétát, alulra valami úszórövidnadrágot, amiben szintén lánynak fognak nézni, de nem kell arra gondolnod, hogy a melled, feneked stírolják.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Strand 7 éve 9 hónapja #57226

Szerintem vegyél fel pl egy fiús úszóshortot (ne valami térdig érőt a rövid jobb) felülre szűkebb úszáshoz való sportmelltartót esetleg, ha még ezt is kevésnek érzed rávehetsz egy újjatlan fürdéshez jó anyagú felsőt és még jól is fogsz kinézni. Én női fürdőruhában úgy éreztem magam régebben, hogy soha... Nem csak az a cél, hogy férfinak akar látszani, hanem zavarja a teste. Egy leszorított mellkas és fiú cucc máris ezerszer jobb közérzetet ad, kényelmetlen, de legalább jól érzi magát most benne.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Strand 7 éve 8 hónapja #57890

  • toniokroger
  • toniokroger profilkép
Én eddig mindig binder + szörffelső + fürdőnadrág kombinációban mentem strandra, ha muszáj volt - egészen tűrhető.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.
  • Oldal:
  • 1
  • 2

Oldal elkészítésének ideje: 0.173 másodperc
A pinkvanilla.hu fórumán található hozzászólások a  szerzőik nézeteit tükrözik, és nem a pinkvanilla.hu álláspontját - így az nem vállal felelősséget a hozzászólások tartalmáért.

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook