Üdv, Vendég
Felhasználóinév: Jelszó: Emlékezz rám
  • Oldal:
  • 1

TÉMA: Elektrolízis Szőrtelenítés Magyarországon

Elektrolízis Szőrtelenítés Magyarországon 9 éve 3 hónapja #52663

Sziasztok,

24 éves MtF vagyok (HRT-t még nem kezdtem el csak most fogok szak véleményekért menni de az arc szőrzettől minél hamarabb meg szeretnék szabadulni és mivel elég erős a szőrzetem így a hormonok alig ha segítenek sokat ebben ezért inkább amilyen gyorsan lehet elkezdeném) és elektrolízis szőrtelenítést végző helyeket keresek Magyarországon, eddig nem sok sikerrel. Ezt az egy helyet találtam szortelenits.hu/ de nem tűnnek túl biztatónak mivel még Referencia rész is üres.

Tudom, hogy a lézer kevésbé fáj meg stb. de arcon szeretném csináltatni és a Pécsi Da-Vinci Magánklinikán nem vállalták el, a doktor nő azt javasolta keressek Budapesten magánklinikát és ott talán megcsinálják, de elmondása szerint azért nem vállalja mert nem tudná garantálni, hogy szőrtelen lenne az arcom 12 kezelés után és olyan érzékeny lenne , hogy borotválni se tudnám és a foltokban lévő szőrzet az arcomon elcsúnyítana.

Szóval úgy döntöttem inkább elektrolízisre mennék mivel az legalább ténylegesen végleges és Amerikában is elég divatos MtF-ek között.

Nem tudom, hogy vannak-e olyan helyek kis hazánkban ahol ezt profi szinten űzik vagy legalább megbízhatóak.

Valakinek van ezzel kapcsolatban valami tapasztalata vagy tud magánklinikát ahol ezzel foglalkoznak ?

Rengeteget olvastam már szőrtelenítés témában de ha tudtok ajánlani valami helyet ahol ezt elvégezték nektek hatásosan akár elektrolízis vagy alexandrit lézerrel szívesen meghallgatom tanácsaitokat. Pénz az nem akadály de azért nem szeretnék külföldre utazni minden kezelésre szóval nagyon remélem találok valamit Magyarországon és ebben tudtok nekem és tanácsaitokkal a hasonló helyzetben lévőeknek segíteni.

Válaszaitokat előre is köszi,

Puszi

Krisztina
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Elektrolízis Szőrtelenítés Magyarországon 9 éve 3 hónapja #52665

Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Elektrolízis Szőrtelenítés Magyarországon 9 éve 2 hónapja #52666

Én Budapesten járok Budára (Bellamed) lézereztetni az arcom. Eddig 4 alkalom volt és most megyek majd az 5-re. Én látom a változást. Ha kell elérhetőség írjatok privátban!

Puszi
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Elektrolízis Szőrtelenítés Magyarországon 9 éve 2 hónapja #52682

Az arcom csekély szőrének eltávolítására Csutoros Orsolyához jártam villanófényes kezelésre. (IPL - Intense Pulse Light)
Nagyon kedves és toleráns. Kedveli a japán kultúrát, animéket, mangákat és megszállott Csillagok háborúja rajongó is.
Csuti száma: 06-30-431-73-72
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Elektrolízis Szőrtelenítés Magyarországon 9 éve 2 hónapja #52683

Világos bőrön lévő sötét színű szőr kezeléséhez a lézeres szőrtelenítés ajánlott. A lézeres szőrtelenítés az elektrolízishez hasonlóan nagyon tartós, jól csinálva gyakorlatilag végleges. Ehhez szükséges, hogy jó minőségű lézerrel, hozzáértők dolgozzanak, és, hogy egy ideje HRT-n legyél (min. 0,5 év; Teszto szint stabilan a női tartományban és/vagy kaszt után 4 hónap)

Keress rá a 'lézeres szőrtelenítés'-re, illetve: www.aesthetica.hu/lezeres-szortelenites
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Elektrolízis Szőrtelenítés Magyarországon 8 éve 11 hónapja #52948

Sziasztok - Én ma voltam Aestheticánál konzultáción lézerezés miatt. Bevallom engem sokkolt hogy náluk ez egy 2 éves procedúra (3 havonta 1x, és 8x alkalom van összesen), ezelatt kb teljesen kerülnöd kell a napfényt.

Az árak külön-külön vannak, szóval nincs olyan hogy mondjuk férfi teljes szakáll eltávolítás hanem külön van a nyak, arc, bajusz, pajesz (nemtudom hogy ez mindenhol így van e). Ezek fejenként 80ropi körül vannak, összesen 360 körüli összeget számolt ki nekem a hölgy. Most pont van valami akció hogy ha kérsz egy területet akkor egy másik ingyen van, szóval így "csak" 180at kellene kifizetnem...

Az összeget még csak-csak kitudnám fizetni de nekem a problémám azzal a 2 évvel van. Valahogy nem motivál túlzottan hogy mondjuk 1 év HRT után is még szaladgáljak borostával az arcomon (borotva meg makeup ide vagy oda).

Kozmetikusom még mindíg az elektrolízisre esküszik hogy az a tuti, csak sajnos ő nem csinál se azt se lézert se IPLt.

Most nézelődök alernatívák után. Az lenne a kérdésem hogy ez a 2 éves dolog ez így normális? Minenhol ennyire kell számítanom? Azt tudom hogy lézernél 8 alkalom az optimális mert olyan fázisokban nő a szőr, és a 8 nál több az már átverés szagú.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Elektrolízis Szőrtelenítés Magyarországon 8 éve 11 hónapja #52949

Hmm, nem tudom, hogy normális-e, amit az Aesthetica csinál, én hozzájuk járok, most fog letelni nemsokára szerintem a két év, és azt hiszem, a jövő hónapban lesz a 6. kezelésem, mert 8 hónapig külföldön voltam közben, és akkor nem tudtam elmenni.

Nem 3 hónapos kihagyásokkal dolgoznak, hanem általában annyi hónapot váratnak, ahányadik kezelést végezték el, tehát az elején elég sűrűn kell járni, aztán ritkán.

Annyiból szerencsés vagyok, hogy fogalmam sem volt róla, hogy transzszexuális vagyok, mikor elkezdtem a procedúrát, és HRT-vel felboostolva az a sanda gyanúm, hogy a mostani kezelés után már nem lesz mit leborotválnom.

Egyébként az arcomat és hónaljamat szoktuk egyszerre csinálni, mindkettővel pozitív a tapasztalatom, de az tény, hogy lassú.

Elektrolízisről nem hallottam még akkoriban, azt nem tudom, hogy mennyivel hatásosabb vagy gyorsabb.

Remélem, tudtam legalább egy picit segíteni. :)
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Elektrolízis Szőrtelenítés Magyarországon 8 éve 11 hónapja #52953

Köszi a választ. Még nézelődök, szerencsére elég sok helyen foglalkoznak már ezzel. De én Aestheticát biztos hogy passzolom, az ilyen erőltetett elitizmustól amúgyis falra mászok :S
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Elektrolízis Szőrtelenítés Magyarországon 8 éve 11 hónapja #52954

  • mercike8
  • mercike8 profilkép
Addig amíg megvannak a heréid felesleges szörtelenítésre pénzt kidobni olyan mintha az ablakon kidobnàd a pénzt! Műtét után hamár kiürült a tesztó a szervezetedből jelentősen ritkulni fog a szörzet is! Nekem szinte mindenhonnan eltünt szerencsére! Ráadásul tők ingyen! :) Van egy jó kis epilátorom azzal 3 szedtem vele a szőrt lábról hónaljról és el is tünt nem nő vissza. 2-3 szálat látok elvétve ez minden ami maradt! A karomon alapból pici kevés nőies szőr volt az minden további nélkül a hormontól eltünt! Arcomon egy kevéske van azt szemöldök csipivel szedemki és napokig oké! Műtét előtt az arcra a legjobb a szemöldökcsipi nem kerülpénzbe és a legkisebb szőrszàlat is megfogja amit például az epilátor se tud még megfogni mert rövid a ször! Ha műtét után mész szörtelenítésre valószínü sokkal olcsóbban megfogod úszni! Jelentősen csökken a szőrzet. Testre műtét előtt javasolt az epilátor arcra pedig szemöldökcsipi. De hát tetudod mennyit bír a pénztárcád,viszont amit megspórolnál azt másra tudnád költeni de te tudod!
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Elektrolízis Szőrtelenítés Magyarországon 8 éve 10 hónapja #53028

Sziasztok!

Három hónapja elkezdtem lézeres szőrtelenítésre járni Fekete Tímeához www.silk-laser.hu/
eddig 2 kezelésen vagyok túl, alexandrit lézerrel kezel bár azt mondta jelentős változást 4-5 kezelés után fogok csak tapasztalni de én így már kettő kezelés után is látom az eredményt, már most hiányzik a szőr foltokban az erősebb szőrzetű területeken is.
Egy kezelésért 39ezret kér teljes arc és nyak, kedves és megbízható, nyugodt szível tudom ajánlani ^^
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Elektrolízis Szőrtelenítés Magyarországon 7 éve 2 hónapja #59733

  • maria999
  • maria999 profilkép
Sziasztok, Tudnátok nekem segíteni abban, hogy hova tudok fordulni az elektrolízeses szőrtelenítést és a nemi átalakító műtétemhez segítséget kérjek.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Elektrolízis Szőrtelenítés Magyarországon 6 éve 11 hónapja #60429

Elolvastam ezt a topicot, értem, hogyha női értékben van a teszto szint jó a szőrtelenítés eredménye, mert alapból kevés szőr nő és úgy olcsóbb is. De nem értem mi az oka, hogy fél évig női szinten legyen a teszto érték előtte?? Cisz férfiaknál is létezik végleges szőrtelenítés és nekük férfi értéken van és marad a teszto szint. Akkor ez most hogy van????
Még valami. Egyébként milyen értékek közt van a tesztoszint női tartománya?
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Elektrolízis Szőrtelenítés Magyarországon 6 éve 11 hónapja #60430

0.5 - 2.6 nmol/l a normál női tartomány
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.
  • Oldal:
  • 1

Oldal elkészítésének ideje: 0.300 másodperc
A pinkvanilla.hu fórumán található hozzászólások a  szerzőik nézeteit tükrözik, és nem a pinkvanilla.hu álláspontját - így az nem vállal felelősséget a hozzászólások tartalmáért.

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook