Üdv, Vendég
Felhasználóinév: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA: Pszichológusok, pszichiáterek

Pszichológusok, pszichiáterek 6 éve 7 hónapja #60518

ma voltam Dr Fuchs Ágnesnél. borzasztó aranyos volt, és azonnal megadta a szakvéleményt. már csak szakpszichológust kell találnom.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Transz út 6 éve 7 hónapja #60519

Nem kell újracsináltatni
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Pszichológusok, pszichiáterek 6 éve 6 hónapja #60526

na közel másfél hónap alatt sikerült beszereznem az összes szakvéleményt, már csak az endikronológus van hátra.
véleményem / tapasztalataim.
először elmentem a Valéria + Magyar Judit kettőshöz. mindkettő aranyos, DE! Valéria egyszer sem volt pontos, mindig fél órákat megváratott. azt is kihagyta, hogy már eleve az lenne a jó ha pszichológus szakvéleménnyel mennék ("jaj elfelejtettem mondani a telefonban") de azért az órabért természetesen elkérte (2x is)... Magyar Judit borzasztó lelkiismeretes, talán már túlságosan is. És lassan dolgozik. (majd 3 hetes határidőt adott meg a szakvélemény elkészítésére)
úgyhogy mondanom se kell, hogy nem kellett sokat vacilálnom azon, hogy új doktornőket keressek. elmentem Dr Fuchs Ágneshez aki 1 beszélgetés után odaadta a szakvéleményt (persze itt benne van hogy sok fura ember között kellett várakoznom 1 órát a pszichiátrián, de oh well ennyit kibírtam)
aztán jött a szakpszcihológus-vadászatom, és majd 100 email után három kedvező választ kaptam.
Dr Sántha Judit vállal szakvéleményt 20 ezer forintért, egy beszélgetés után odaadja és nagyon gyorsan, én hétfőn voltam nála és már pénteken mehettem a szakvéleményért. nincs nála semmilyen teszt, csak egy pszichoanalízis, vagyis mesélsz miért szeretnéd az egészet (ezt akkor ajánlom, ha már voltál Fuchs Ágnesnél, mert Judit bár borzasztó aranyos, segítőkész és lelkiismeretes, annyira még nem tapasztalt a témában és sokat segített neki, amit már az Ágnes írt)
Hertel Judit, aki a kolleganőjével csinálja meg a szakvéleményt, kb 70 ezer forintért. (WOW)
ezen kívül van még egy pszichológus aki vállal szakvéleményírást, ő Dr Császár-Nagy Noémi, 30 ezer forintért (a részleteket nem tudom, de úgy tudom ő elég nagy szaktekintély Magyarországon)
remélem sokat segítettem azoknak akik most indulnak el majd ezen a kis "túrán" :)
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Robina, Reka

Pszichológusok, pszichiáterek 6 éve 5 hónapja #60543

Sziasztok!

Én Tolnai doktornőtől kaptam a szakvéleményemet és Berki Judit csinálta a pszichológusit, Tbányán. (Gasztonyi dr. annyit közölt később, hogy életében nem hallott róla, de a szakvélemény korrekt, szóval elindult a HRT) :)

Üdv,
Era
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Reka

Pszichológusok, pszichiáterek 6 éve 3 hónapja #60568

Wéber Katalin klinikai szakpszichológust és Fuchs Ágnes, Tolnai Valéria, Papp Tímea pszichiátereket is ajánlom.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Pszichológusok, pszichiáterek 6 éve 2 hónapja #60578

Sziasztok.

Uwhm.. Eloreis elnezest hogy nem hasznalok ekezetekket.. es hogy katasztrofalis a helyesirasom ^o^'

Szoval.. azzutan szeretnek erdeklodni, hogy mien szakorvosok vannak, es hogy kikhez kell elmenem, hogy elkezdjem az egesz folyamatott? marmint hogy mien orvoshoz kenne mennem eloszor, es uttana meik hez, es hogy meik orvosok tapasztalaitok alapjan a legjobb, erre, es kb ja.. nem nagyon ismerem a folyamatott hogy hogyan is tudnak elerni akakrmien orvost, lattam hogy van egy honlap ahol listazni lehet orvosokat de fogalmam sincs hogyan kell hasznalni.. illetve hogy mit kenne keresnem.. egy kis segitseg jol jonne..

Kosszi szepen elore is akkarmien segitseget!
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Pszichológusok, pszichiáterek 6 éve 2 hónapja #60583

Kedves Melly!

A helyesírás miatt ne aggódj, itt nálunk nem az számít.
Itt ebben a topicban (és a többiben is) nagyon sok hasznos információt találsz, ha figyelmesen végigolvasod, akár a te hozzászólásod felett található hozzászólásokat is. Annak idején én is ezt csináltam.

Amúgy első lépésként egy pszichiátriai szakvéleményt, és egy klinikai szakpszichológusi szakvéleményt kellene beszerezned arról, hogy transzszexuális vagy. Erre vonatkozóan van a honlapon néhány pszichiáter elérhetősége, akik ezzel a témával foglalkoznak, bemásolom most ide neked ezeket, hogy segítsek, íme:
Vendégek elől rejtve, jelentkezz be a teljes megjelenítéshez.
Miután bejelentkeztél valamelyikőjükhöz, és meglesz tőlük a pszichiátriai szakvéleményed, akkor ők már tudnak mondani olyan klinikai szakpszichológust, akihez a pszichológiai szakvéleményeddel kapcsolatban fordulhatsz.

De ha gondolod, írj a Transvanilla Egyesületnek, ők tudnak bővebb tájékoztatást adni, hogy konkrétan melyik pszichológushoz érdemes fordulni szakvélemény-ügyben. Email-címük: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd.

Ha megvan ez a két szakvéleményed, akkor egy általános urológiai vizsgálatról szóló leletet kell beszerezned. Ha mindezekkel megvagy, akkor jöhet a névváltoztatási eljárás, és elkezdheted a hormonkezelést. De szerintem első lépésként ezeket a szakvéleményeket szerezd be, aztán utána segítünk további infókkal a következő lépésekben. Sok sikert és kitartást!
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Pszichológusok, pszichiáterek 6 éve 1 hónapja #60587

Sziasztok!

Nagyon sok jót olvastam Dr. Fuchs Ágnesről és legszívesebben hozzá mennék, viszont a Transvanilla oldalán nincs fent az információja, ez azt jelenti, hogy tőle már nem lehet kapni szakvéleményt?
Előre is köszönöm a segítséget!
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Pszichológusok, pszichiáterek 6 éve 4 napja #60598

Coffeen, Dr.Fuchs Ágnestől lehet kapni szakvéleményt. :)

Off.

Járt már valaki Nagy Beáta Magdánál? Úgy tudom ő klinikai szakszichó. Hogy zajlik a vizsgálat, milyen teszteket vet fel?
Választ előre is köszönöm.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Pszichológusok, pszichiáterek 5 éve 11 hónapja #60602

Hello!
Valaki tud ajánlani egy pszichológust aki viszonylag közel van Kaposvárhoz? Nincs sajnos időm felutazni Pestre. :/
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Pszichológusok, pszichiáterek 5 éve 11 hónapja #60604

Kedves Marcell_Vagyok!

Vendégek elől rejtve, jelentkezz be a teljes megjelenítéshez. egy végtelenül rendes, normális klinikai szakpszichológus.
Pszichológiai vizsgálati módszerei közé a Rorschach próba (tintapacás képek), a BDI teszt(depresszió teszt), valamint a STAI teszt (szorongás teszt)tartozik, emellett természetesen elbeszélget a pácienssel. A teszteket és a hallottakat kiértékeli, ezt követően állítja ki a szakvéleményt.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Pszichológusok, pszichiáterek 5 éve 8 hónapja #60634

Csak a fővárosban találhatóak vagy esetleg valaki tud Veszprém környékén? Próbálkoztam már többnél is, de vagy elküldtek vagy azt sem tudták mit akarok. Esetleg válaszra sem méltattak.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Oldal elkészítésének ideje: 0.312 másodperc
A pinkvanilla.hu fórumán található hozzászólások a  szerzőik nézeteit tükrözik, és nem a pinkvanilla.hu álláspontját - így az nem vállal felelősséget a hozzászólások tartalmáért.

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook