Üdv, Vendég
Felhasználóinév: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA: Dr. Király István műtétei

Dr. Király István műtétei 7 éve 1 hónapja #59728

  • maria999
  • maria999 profilkép
Sziasztok, Azt szeretném tudni, hogy Király István úr műtétei hány százalékosan sikerülnek úgy, hogy az illető személy azt tudja mondani igazi nő, és hova lehet fordulni mell kialakításáért és végleges szőrtelenítésért és úgy kb. mennyire jön ki. Előre is köszönöm a válaszokat.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Dr. Király István műtétei 7 éve 3 hete #60124

Sziasztok a nevem Andre Szebasztian es minden kedves felhasznalonak tanacsolom hogy nagy ivbe kerulje Szegedet meg Király dr urat. Csak rossz tapasztalatot szereztem oriasit csalodttam Szegeden mindenkiben. Amenyite biztam a Kiràly doktor urban es ragaszkodttam hozza eletem legnagyobb hibäja volt. Es meg egy nagyon fontos orvos meg emlitenek aki nagy szerepet jatszott a mutetem elro tasaban dr Fekete Zoltan nogyogyasz. Hihetetlen hogy mi megy ott. Csak tologatnak bea mutobe ugy hogy semmirol nem tudsz. Semmirol nem tajekoztatnak engem 2 szer mutottek egymas utan mert az elso mutetemet persze ok azt allitjak az en hibambol adodott komplikacio viszatoltak masodjara is ugy hogy azt sem mondtak hogy bu vagy bà. Felhaborito es a legszebb hogy a noverektol is termeszetesen meg remulve hogy miert tolnak vissza ra egy vagy 2 napra ok sem mondtak semmit na hagyuk az ilyen hozza állast! Viszont tisztelet a kivetel a noverek kozul sajnos mar nem jut eszembe a nevuk elottuk minden elismeresem es kulon koszonetet erdemelnek meg az par àpolo.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Dr. Király István műtétei 7 éve 3 hete #60125

Es ez melett semilyen felviilagositast nem kaptam hogy egy nogyogyaszati laporoszkopos mutet hugycso es hugyholyag serulossel jar sot en a Kiraly doktor urral egyeztettem mindent mire kiderult hogy egy masik orvos mutott azt sem tudttam ki az dr Fekete Zoltan be sem mutatkozott vagy barmi akarmi semmi . Mikor kitoltak a mutobol olyan fajdalmaim voltak hogy majd belepusztultam akkor derult ki hogy kiszakadtt a hugycsovem hugyholyagom amire azt mondtak hogy hat sajnos ez az en hibam majd a masodik mutetnel amit en nem is ajartam cagyis fogalmam sem volt hogy mi tortenik be helyeztek egy belso katetert amit honapokig kelett hordjak amirol persze hogy a noverek tajekoztattak mert a doktor ur nem mondott semmit csak anyit bennem van majd minden rendbe lesz. Ezert soha tobbet nem mentem oda visza sot eletembe nem akarok rolluk hallani . Budapesti vagyok igy hat ithon talaltam egy nagyon korekkt es igazan odafigyel minden reszletekre mai napig jarok vese vizsgalatra ultrahangra mindente es jarnom is kell talan rletem vegeig mai napig erzekeny a vesem front valtozaskor faj es meg most sem vagyok az igazi . Volt hadonlo eset egy idoben nem igazan van nekik sem jo tapasztslatuk de ez mar nem az en dolgom. En minden sorstarssmnak kivanok nagyon sok sikert es legiinkabb hogy jol fontoljak meg kihez mennek es hova.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Dr. Király István műtétei 7 éve 3 hete #60126

  • mrcsz
  • mrcsz profilkép
Dr Fekete Zoltán nőgyógyász és urológus is. Az minden nem átalakító műtéten részt vesz. Fontos szerepe van. Amellett sok beteg csak jót mondott róla. A Pajor prof is vele műtötte a ts eket.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Oldal elkészítésének ideje: 0.191 másodperc
A pinkvanilla.hu fórumán található hozzászólások a  szerzőik nézeteit tükrözik, és nem a pinkvanilla.hu álláspontját - így az nem vállal felelősséget a hozzászólások tartalmáért.

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook