Üdv, Vendég
Felhasználóinév: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA: Dr. Király István műtétei

Vá: Dr. Király István műtétei 11 hónapja 2 hete #43908

Sok sikert Vicky.remelem jol sikerul minden,es valos dolgokrol fogsz beszamolni,nem ugy mint masok,akiknek elrontottak,de megis azt mondtak,hogy tokeletes lett. de biztos minden jo lesz,csak pozitivan :))
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Vá: Dr. Király István műtétei 11 hónapja 3 napja #44355

Drága Ellenier!
Mikor mész oda? :)

Vá: Dr. Király István műtétei 10 hónapja 3 hete #44535

Megvolt a kasztrációs műtétem Szegeden. Mindösszesen 129.990 Ft-ot kellett befizetnem. A részleteket megtaláljátok a blogomban.

Vá: Dr. Király István műtétei 10 hónapja 3 hete #44537

Köszi szépen Mel a leírást.

Vá: Dr. Király István műtétei 10 hónapja 2 hete #44546

Pinky drágám, egyelőre még nem tudom, nagyon nagy zűrök vannak szegeden, hallok ezt is, azt is mindegyik irányból, hogy ki fejezi be, ki műt továbbra, mit vállal, ki perel, szal kész szappanopera. Meg anyagilag sem vagyok úgy, hogy belevágjak, még mindig a szocis papírokat szenvedem össze, mert mire mind összejön, lejár a többire a 3 hónap -.-'

Vá: Dr. Király István műtétei 10 hónapja 2 hete #44555

Vicy89 írta::
Nincs mit! :) Rendben,amint kezemben a laptopom és már fel lehet kelnem az ágyból, akkor beszámolok a történtekről. :)
Szió Vicy! Minden rendben? Kíváncsian olvasnám, hogy hogyan vagy és milyet lett a műtéti eredmény?
:kiss:

Vá: Dr. Király István műtétei 10 hónapja 2 hete #44559

egyelőre még nem tudom, nagyon nagy zűrök vannak szegeden, hallok ezt is, azt is mindegyik irányból, hogy ki fejezi be, ki műt továbbra, mit vállal, ki perel, szal kész szappanopera

Ez nem újkeletű! Anno mikor engem pénisztelenítettek is voltak rémhírek.
Pár példa:
-Pajor kérdés nélkül hasat vág úgy, hogy utána még azon is elgondolkodhat az ember, hogy megvan e minden szerve.
-Szőrös hüvely.
-Lógó, rothadó húscafatok, nemiszerv helyett.
-Szűk hüvely.
-Orgazmus ohne.
-stb...

Szóval akkoriban rendesen beszaratták az embert! Meg perelt mindenki mindenkit, de leginkább kúrvölgyi művésznő perpatvara volt nagydobra verve.

Amikor engem műtött Pajor, akkor Király doki volt mellette, meg a Fekete dr., és gondolom akkor történt a betanítás (vagy valami ilyesmi). Lényeg a lényeg, az én sámfámat a Király szedte ki, és élve a szóviccel, király élmény volt végre megszabadulni a karótól amire egy héttel előtte ráhúztak. Mindemellett mindenki nagyon kedves volt. Igen Pajor is! :)-
A nővérek voltak NŐVÉREK, abszolut nem hazuttolták magukat, miánt fejet ütött a hír, hogy van egy fura alkat az osztályon, ment a pletyi. Hozzám odajött egy, és megkérdezte konkrétan, és áhitattal mesélte, hogy ő a Discoveryn látott ilyen jelenséget mint én, élőben még nem, és részéről a szerencse! (és ne érezze az ember magát bazári majomnak xD) Egy másik ápolónő meg arról számolt be, öblítés közben, hogy volt egy olyan hasonszőrű delikvens, aki egész nap tükörben leste a neovagináját, és szidta az Istent is, hogy őt ilyen rusnya pinával biztosan nem fogja senki megbaszni. Hát, na... a hülyeség határtalan..:D Mindensetre jót nevettem az eseten.

Szóval nem kell mindent elhinni. Nem mészárszék Szeged, senki nem akar senkit kinyírni. Az orgazmus meg vagy vagy... Nem egy mandulaműtét, nyilván nagyobb a komplikációk, maradandó szövődmények (márha ezt a készséget szövődménynek nevezhetem)esélye.

Ami igaz, hogy kisajkakat nem csinál. Úgyhogy azt utólag lehet korrigáltatni. De eddig is tök jól elvolt mindenki nélküle. xD
Én összességében elégedett vagyok. Persze csinosíttatgatnám, de nagy lóvék ezek, és nem is biztos hogy boldogabb leszek. Most működik minden, nem érzem biztosan, hogy meg kellene hegesztetnem! :)

Vá: Dr. Király István műtétei 10 hónapja 2 hete #44568

Én ugyan még nem vagyok érintett, viszont ismerős született csajok körében is akad, akinek az orgazmus az nem egy mindennapi dolog, sőt...

Rémhíreket illetően nekem ott helyben mondta az asszisztense és egy ápoló, hogy messze fussak Pajortól, ha ajánlhatja. Ez nem volt valami bizalomgerjesztő, bár ettől még lehet, hogy tud műteni normálisan. :)

Hála valaminek a pécsi kórházban azért nem voltak ilyen nővérek a kasztom alatt. Egy szó sem esett arról, hogy ki mennyire fura szerzet, sem előttem, sem a szobatársam előtt, aki SRS-re ment.

Azért mindenkinek sok sikert, függetlenül attól, hogy ki hol esik túl rajta!;)

Vá: Dr. Király István műtétei 10 hónapja 2 hete #44570

Hát persze, ilyeneket én is kapta privátban, MSN-en, facebook-on, éppen csak telefonon nem, hogy Pajor a Sátán, Király pedig a 9. démona és kizsigerelésem után olajban főznek és a szemem láttára eszik meg a kiszabdalt szerveimet a megdinsztelt májammal.

Volt is itt egy kirohanásom (Zrínyi után szabadon), amelyben kiejtettem, hogy sem Tizedes, sem Pajor nem csinált még nekem pinát, így csak bízni tudok mindkettejük szakmai felkészültségében. Nem azért akarom Pajorral műttetni magam (pontosabban Királlyal, de efelett folyik a vita), mert Szeged-fetisiszta vagyok, hanem mert ÓCSÓ. Én személy szerint eddig csak azoktól hallottam bíráló hangokat felé, akiket elhajtott. Akit meg is műtött, nekem még senki nem panaszkodott.
Afterlifex is elmondta, hogy paraszt és rühelli, de egy szóval se mondta, hogy ettől kevésbé értene a sunaműveléshez. Igen, paraszt, elismerem. De ha csinál alám egy nagyjából működőképes, emberinek kinéző női nemiszervet, tőlem aztán a kurvaanyámat is szidhatja a nővérkékkel egyetemben.

Na. A sztorik, amiket hallottam, ráadásul bennfentestől, akit Király műtött volna múlt hónapban, hogy a vénember nem hagyja műteni Királyt, mert ő kezdett bele az SRS projectbe és kizárólagos elvégzést akar. Ezzel nincs különösebb bajom, én megbíztam Királyban is, bár tény, hogy ő aranyosabb, de orvosilag Pajorban is. Azt is mondják, hogy megszületett Kútvölgyi HolnaptólKisasszony utódja, mert megint pereli valamelyik sorvadtcsiklójú futóbolond a Pajort, így szegény már az életét is unja és azon van, hogy menjenek a büdös transzik az édesanyjuk valagába, műtse meg őket a sarki hentes, ha jobban csinálja és valahol igaza van.
Jelzem a Királlyal kapcsolatos dolog TÉNY, mert azt a klinikán mondták, de a Pajoros az csak pletyka.

Vá: Dr. Király István műtétei 10 hónapja 2 hete #44649

Én ugyan még nem vagyok érintett, viszont ismerős született csajok körében is akad, akinek az orgazmus az nem egy mindennapi dolog, sőt...

Az agyban dől el ez leginkább! Ki kell tapasztalni. Eleinte nekem sem volt, és el is könyveltem, hogy fos lesz az életem, aztán rájöttem, hogy működik, csak gyakorolni kell. Halál komolyan gyakorolni kell! (kiemelem, mert nem poén)
Rémhíreket illetően nekem ott helyben mondta az asszisztense és egy ápoló, hogy messze fussak Pajortól, ha ajánlhatja

Már ha az az aszisztense volt, meg illetékes ápoló. A pletykafészek ápolónőknek nem kell hinni. Amíg én a kórteremben fájdalomcsillapítóért könyörögtem tuti kibeszélték még a seggem is, nem csak a frissen buherált vaginám. Szarnak ezek bele az egészbe, csak kell valami szaftos sztori, amin napokig csámcsoghatnak munka helyett. Mellesleg én Pajor helyébe farkat műtenék ezeknek a szájukra, mert arról pofáznak nem túl kedvesen akiből tulajdonképp élnek!
Hála valaminek a pécsi kórházban azért nem voltak ilyen nővérek a kasztom alatt. Egy szó sem esett arról, hogy ki mennyire fura szerzet, sem előttem, sem a szobatársam előtt, aki SRS-re ment.

Aranyos ahogy isteníted a pécsieket, de mint tudjuk veled is egész szépen eljátszadoznak. Engem viszont az ide feltett Tizedes féle vagina nem győzött meg látvántechnikailag! Viszont Pajortól már több puncit is láttam, mondjuk nem kell nagyon messze mennem, elég ha a lábam közé bambulok, és cseppet sem cuflangos tákolt hegesztett muffszerű valami. Láttam már az enyémnél jobb Pajor munkát, és rosszabbat is. De könyörgöm, van két egyforma ember? Azért a vitt anyag is nagyban befolyásolja a végleges formát!
Nem azért akarom Pajorral műttetni magam (pontosabban Királlyal, de efelett folyik a vita), mert Szeged-fetisiszta vagyok, hanem mert ÓCSÓ.

700 kontra 120, valóban nem mindegy!! Rengeteg pénzt megspórolsz! Én anno gondolkodtam a thai puncin, kölcsönre, de kockáztattam a rémhírek ellenére, és a 120 ezres akciós cunit választottam. Nem bántam meg! Szóval részemről ajánlani tudom!
Én személy szerint eddig csak azoktól hallottam bíráló hangokat felé, akiket elhajtott. Akit meg is műtött, nekem még senki nem panaszkodott.

Persze! Gondolj bele! Nyilván akinek új életet adott, nem fog rá sarat dobálni. Akiket meg nem tartott az új életre alkalmasnak, azok nyilván valakit hibáztatnak, hogy megnyugtassák magukat! Kell egy bűnbak a sikertelenségre, mert akkor könnyebb feldolgozni.
Afterlifex is elmondta, hogy paraszt és rühelli, de egy szóval se mondta, hogy ettől kevésbé értene a sunaműveléshez. Igen, paraszt, elismerem.

Velem nem volt paraszt, cseppet sem. Azt kaptam amit kértem, és ő is azt kapta amit kért. Erről szólt a dolog.
De ha csinál alám egy nagyjából működőképes, emberinek kinéző női nemiszervet, tőlem aztán a kurvaanyámat is szidhatja a nővérkékkel egyetemben.

Valamit valamiért. Két hetet kibírsz. Utána meg már sima ügy és minden rajtad múlik!
hogy a vénember nem hagyja műteni Királyt, mert ő kezdett bele az SRS projectbe és kizárólagos elvégzést akar.

vagy csak még nem tartja alkalmasnak a feladatra, nem tudhatjuk!
Azt is mondják, hogy megszületett Kútvölgyi HolnaptólKisasszony utódja, mert megint pereli valamelyik sorvadtcsiklójú futóbolond a Pajort, így szegény már az életét is unja és azon van, hogy menjenek a büdös transzik az édesanyjuk valagába, műtse meg őket a sarki hentes, ha jobban csinálja és valahol igaza van.

Ha olyan okosak az emberek, akkor menjenek el orvosnak, és hekkeljék meg magukat. Én nem hiszem, hogy pajor csak úgy mindenkit szándékosan elbasz, csak azért, hogy inkább járjon bíróságra, mint a műtőbe. Biztos vagyok benne hogy nem az a hobbija, hogy transznemű emberek életével kedvére játszadozzon. Kurvára nincs képben senki azzal hogy mennyi meló egy farokból pinát gyártani, úgy hogy jó legyen, működjön, érezzen az ember valamit, tudjon vizelni, dugni stb... aki okosabb csinálja utána. Pajor állítólag kútvölgyi művésznő után lett olyan amilyen, azóta szűri a tseket. Hozzáteszem nagyon jól teszi! Tuti a töke tele lehet már az olyan emberekkel, akik odamennek kuncsorogni, hogy vaginát akarnak, ő a lehetőségeihez és a tudásához mérten csinál egyet, és az meg 3 hét múlva a nyakába akaszt egy jó kis pert, mert potyalóvéhoz akar jutni. Szánalmasak az emberek!! örülhetnének, hogy ennyire olcsón pinához jutnak!

Vá: Dr. Király István műtétei 10 hónapja 2 hete #44651

Íííígy van, ahogy mondod.
Méltányra egyébként megigényelhetném Tizedest is, de én lemondtam már az egész projektről, mert ugye azért megy a dolog, hogy INGYENES legyen, ehhez képest nekem legalább 50ezerben lenne -ha nem többen- utazgatni Debrecenbe a pszichiáteri, két hónap múlva az endós papírokért, 8ezerért kikérni a bíróságtól anyuék válási papírját Nyíregyházán, ugyanitt apu unkahelyéről munkáltatóit könyörögni, leutazni kétszer Pécsre egyeztetni és még sorolhatnám... Természetesen, mire minden megvolna, lejár a 3hónap, mert minden papírnak 3hónaposnál fiatalabbnak kell lennie. Ha lenne ennyi pénzem, nem restellnék összelopni (vagy bármi) 1-2 tízest hozzá, akár a család is kisegítene és hercehurca nélkül meglenne az egész hóbelebanc.

Én láttam már személyesen Pajor és Tizedes munkát is és arra jutottam, hogy annál, ami most van a lábam között, mind a kettő jobban mutat. És 120ezerre jóval nagyobb az esélyem, mint a 700ra.

Nem beszélve arról, hogy nem holnaptól leszek nő, mint Beáta, még rengeteg járulékos dolog van előttem... szeretnék egy pici zsírleszívást a karjaim alól, szőrtelenítés-hegyeket és még sok apróbb dolgot, úgyhogy van helye annak a maradék 500nak.

Pajort meg maximálisan megértem, abban, hogy VÁLOGAT.
Azt, hogy mi alapján és kiket ejt ki, nem tudhatom, mert nem vagyok Pajor, így arról nem tudok nyilatkozni, de maga a szűrés nem egy elesett dolog, mint azt a mellékelt példa is mutatja, ha igaz.

Vá: Dr. Király István műtétei 10 hónapja 2 hete #44668

A méltányossági kérelem most már úgy működik Andi, hogy beadod és ők mondják meg hova mehetsz műtétre. Tehát nem kívánságműsor, hogy én Pécsre, vagy ide vagy oda akarok menni. Ha azt mondják, hogy Szeged, akkor vagy élsz vele, vagy kifizeted Tizedesnek az egy millát. Kedden világosított fel ezzel kapcsolatban egy SOTE-s doki, amikor szerettem volna hasi UH-t csináltatni és felvilágosított a most júliustól életbelépő új "jó kis" OEP törvénnyel kapcsolatban.

Vá: Dr. Király István műtétei 10 hónapja 2 hete #44670

Na tessék, újabb indok Szeged irányába. Nekem megér pár troll nővért 500ezer ft spórolást. ;)

Vá: Dr. Király István műtétei 10 hónapja 2 hete #44678

Én nem SRS-re mentem Pajorhoz anno, úgy zavart el, bár ezt már részleteztem. Azon kívül, hogy tahó volt, illetve nem volt kedve egy újabb TS-hez, más oka nem nagyon lehetett esetemben. Egyszer paraszt velem ok nélkül valaki, biztos többé nem érdekel, úgyhogy részemről ha fizetne se...őszintén elmehet a fenébe bármilyen csili-vili puncit is csinál.
Válogasson, kell is, de személy szerint nem futó bolondként kerestem fel, hanem dokim ajánlásával és tudta, hogy szükségem van a kasztra, különben csak mérgezem magam a zsáknyi gyógyszeradaggal. Rég volt, lényegtelen, azóta megtörtént, túl vagyok rajta.
Aranyos ahogy isteníted a pécsieket, de mint tudjuk veled is egész szépen eljátszadoznak. Engem viszont az ide feltett Tizedes féle vagina nem győzött meg látvántechnikailag! Viszont Pajortól már több puncit is láttam, mondjuk nem kell nagyon messze mennem, elég ha a lábam közé bambulok, és cseppet sem cuflangos tákolt hegesztett muffszerű valami. Láttam már az enyémnél jobb Pajor munkát, és rosszabbat is. De könyörgöm, van két egyforma ember? Azért a vitt anyag is nagyban befolyásolja a végleges formát!

Asszisztens fronton van fennakadás néha, de itt most a nővérekről volt szó. Ért engem már épp elég megaláztatás, amiért másképp születtem, nekem nem kell még ilyen helyen is. Úgyhogy ne szidja a kurva anyámat senki és ne cseszegessenek, ha elmászok egy kórházba a gyűlölt betegségemmel kapcsolatban. Bőven elég az, hogy ilyesmivel kell foglalkoznom.

Vá: Dr. Király István műtétei 10 hónapja 2 hete #44679

Enii írta::
A méltányossági kérelem most már úgy működik Andi, hogy beadod és ők mondják meg hova mehetsz műtétre. Tehát nem kívánságműsor, hogy én Pécsre, vagy ide vagy oda akarok menni. Ha azt mondják, hogy Szeged, akkor vagy élsz vele, vagy kifizeted Tizedesnek az egy millát. Kedden világosított fel ezzel kapcsolatban egy SOTE-s doki, amikor szerettem volna hasi UH-t csináltatni és felvilágosított a most júliustól életbelépő új "jó kis" OEP törvénnyel kapcsolatban.

Ennek szívből örülök. Mert az OEP miatt volt már ingyenes műtétem fizetős pár nap alatt. Plusz nem tudom kinek milyen infói vannak, de nekem egy milláról szó sem esett.

Válasz: Dr. Király István műtétei 9 hónapja 4 hete #44988

A Doktor úr szabadságra megy.
Már csak szeptemberben lehet hozzá konzultációra időpontot kérni. :(

Válasz: Dr. Király István műtétei 9 hónapja 3 hete #45052

szijasztok! B)

vegig olvastam a topicot es csak egy kerdesem lenne....a doktor ur csak m2f eket vallal vagy mind2???

Válasz: Dr. Király István műtétei 9 hónapja 3 hete #45055

vegig olvastam a topicot es csak egy kerdesem lenne....a doktor ur csak m2f eket vallal vagy mind2???

Ez a doktor úr Bolhából csinál Elefántot, vagy fordítva, ki hogy kéri! xD
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Rajmondo9

Válasz: Dr. Király István műtétei 9 hónapja 3 hete #45148

De most komolyan... Erre én is kíváncsi lennék, h vállal FtM mellkast is?
És kb. mennyiért? Az ár nagyon-nagyon fontos...
És milyen feltételekkel? A 18 év gondolom, de kell a névváltás is hozzá nála?

És ezeket jó lenne minél hamarabb megtudni. Mert nem tudom, melyik orvost válasszam. És ha Tizedest, akkor már aug. végén mennék hozzá konz-ra. De ahhoz, h hozzá bejelentkezzek, először ugye kéne tudnom, h egyáltalán hozzá akarok-e menni végleges döntésként. Ebben meg nagy szerepe van az árnak, így muszáj lenne tudnom, h Kirány Dr. mennyiért csinálja. H ne legyen az, h Tizedeshez már elmentem konz-ra, adott műtéti időpontot, és akkor jövök rá, szeptemberben, amikor Krály Dr. visszajön szabadságról, h ő megcsinálta volna x Ft-tal olcsóbban is... :angry: :(

És ez tényleg nagyon fontos lenne, szóval full komolyság, légyszi... :(
Írok majd még a Mellkas műtét topikba is...

Válasz: Dr. Király István műtétei 9 hónapja 2 hete #45153

Dr Király István urológus és csak MTF kasztrációt, vaginoplastyt vállal, továbbá FTM esetben phalloplastyt még nem csinált, de vállalna.
Oldal elkészítésének ideje: 0.337 másodperc
A pinkvanilla.hu fórumán található hozzászólások a  szerzőik nézeteit tükrözik, és nem a pinkvanilla.hu álláspontját - így az nem vállal felelősséget a hozzászólások tartalmáért.

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitterFurl

Friss

Bejelentkezés

Elfelejtetted bejelentkezési nevedet?
Regisztrálok

Free live stats and visitor counter for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop