Én ugyan még nem vagyok érintett, viszont ismerős született csajok körében is akad, akinek az orgazmus az nem egy mindennapi dolog, sőt...
Az agyban dől el ez leginkább! Ki kell tapasztalni. Eleinte nekem sem volt, és el is könyveltem, hogy fos lesz az életem, aztán rájöttem, hogy működik, csak gyakorolni kell. Halál komolyan gyakorolni kell! (kiemelem, mert nem poén)
Rémhíreket illetően nekem ott helyben mondta az asszisztense és egy ápoló, hogy messze fussak Pajortól, ha ajánlhatja
Már ha az az aszisztense volt, meg illetékes ápoló. A pletykafészek ápolónőknek nem kell hinni. Amíg én a kórteremben fájdalomcsillapítóért könyörögtem tuti kibeszélték még a seggem is, nem csak a frissen buherált vaginám. Szarnak ezek bele az egészbe, csak kell valami szaftos sztori, amin napokig csámcsoghatnak munka helyett. Mellesleg én Pajor helyébe farkat műtenék ezeknek a szájukra, mert arról pofáznak nem túl kedvesen akiből tulajdonképp élnek!
Hála valaminek a pécsi kórházban azért nem voltak ilyen nővérek a kasztom alatt. Egy szó sem esett arról, hogy ki mennyire fura szerzet, sem előttem, sem a szobatársam előtt, aki SRS-re ment.
Aranyos ahogy isteníted a pécsieket, de mint tudjuk veled is egész szépen eljátszadoznak. Engem viszont az ide feltett Tizedes féle vagina nem győzött meg látvántechnikailag! Viszont Pajortól már több puncit is láttam, mondjuk nem kell nagyon messze mennem, elég ha a lábam közé bambulok, és cseppet sem cuflangos tákolt hegesztett muffszerű valami. Láttam már az enyémnél jobb Pajor munkát, és rosszabbat is. De könyörgöm, van két egyforma ember? Azért a vitt anyag is nagyban befolyásolja a végleges formát!
Nem azért akarom Pajorral műttetni magam (pontosabban Királlyal, de efelett folyik a vita), mert Szeged-fetisiszta vagyok, hanem mert ÓCSÓ.
700 kontra 120, valóban nem mindegy!! Rengeteg pénzt megspórolsz! Én anno gondolkodtam a thai puncin, kölcsönre, de kockáztattam a rémhírek ellenére, és a 120 ezres akciós cunit választottam. Nem bántam meg! Szóval részemről ajánlani tudom!
Én személy szerint eddig csak azoktól hallottam bíráló hangokat felé, akiket elhajtott. Akit meg is műtött, nekem még senki nem panaszkodott.
Persze! Gondolj bele! Nyilván akinek új életet adott, nem fog rá sarat dobálni. Akiket meg nem tartott az új életre alkalmasnak, azok nyilván valakit hibáztatnak, hogy megnyugtassák magukat! Kell egy bűnbak a sikertelenségre, mert akkor könnyebb feldolgozni.
Afterlifex is elmondta, hogy paraszt és rühelli, de egy szóval se mondta, hogy ettől kevésbé értene a sunaműveléshez. Igen, paraszt, elismerem.
Velem nem volt paraszt, cseppet sem. Azt kaptam amit kértem, és ő is azt kapta amit kért. Erről szólt a dolog.
De ha csinál alám egy nagyjából működőképes, emberinek kinéző női nemiszervet, tőlem aztán a kurvaanyámat is szidhatja a nővérkékkel egyetemben.
Valamit valamiért. Két hetet kibírsz. Utána meg már sima ügy és minden rajtad múlik!
hogy a vénember nem hagyja műteni Királyt, mert ő kezdett bele az SRS projectbe és kizárólagos elvégzést akar.
vagy csak még nem tartja alkalmasnak a feladatra, nem tudhatjuk!
Azt is mondják, hogy megszületett Kútvölgyi HolnaptólKisasszony utódja, mert megint pereli valamelyik sorvadtcsiklójú futóbolond a Pajort, így szegény már az életét is unja és azon van, hogy menjenek a büdös transzik az édesanyjuk valagába, műtse meg őket a sarki hentes, ha jobban csinálja és valahol igaza van.
Ha olyan okosak az emberek, akkor menjenek el orvosnak, és hekkeljék meg magukat. Én nem hiszem, hogy pajor csak úgy mindenkit szándékosan elbasz, csak azért, hogy inkább járjon bíróságra, mint a műtőbe. Biztos vagyok benne hogy nem az a hobbija, hogy transznemű emberek életével kedvére játszadozzon. Kurvára nincs képben senki azzal hogy mennyi meló egy farokból pinát gyártani, úgy hogy jó legyen, működjön, érezzen az ember valamit, tudjon vizelni, dugni stb... aki okosabb csinálja utána. Pajor állítólag kútvölgyi művésznő után lett olyan amilyen, azóta szűri a tseket. Hozzáteszem nagyon jól teszi! Tuti a töke tele lehet már az olyan emberekkel, akik odamennek kuncsorogni, hogy vaginát akarnak, ő a lehetőségeihez és a tudásához mérten csinál egyet, és az meg 3 hét múlva a nyakába akaszt egy jó kis pert, mert potyalóvéhoz akar jutni. Szánalmasak az emberek!! örülhetnének, hogy ennyire olcsón pinához jutnak!