Üdv, Vendég
Felhasználóinév: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA: Nem jogi elismerése

SOS! Urológust keresek 6 éve 9 hónapja #60462

Sziasztok!
Kerestem a témában az oldalon, de nem igazán találtam.
A helyzet az, hogy urológusra lenne szükségem, aki megadná a szakvéleményt és azt a bizonyos mondatot is ráírná a papírra. (a nemi átalakító műtétnek nincs orvos szakmai szempontból ellenjavallata)
Többeknél próbálkoztam , magán dokinál is 2x. Egyszer sikerült megszereznem Dr. Lantos Istvántól, aki urológus és andrológus is , de visszadobták a kérelmet, mert ő mem urológus és az intézmény, ahol dolgozott nem felel meg a működési szabályzatnak. Már nem ott dolgozik, de egyszerüen nem tudtam sehol elérni. Így az a 12 ezer forint az bukta.
Tudnátok olyan dokit ajánlani, aki megadja és el is fogadják a papírját?
Köszi előre is.:)
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Nem jogi elismerése 6 éve 7 hónapja #60517

Sziasztok!

Akadályba ütköztem. Májusban küldtem be a kérvényt a Kormányhivatalhoz (minden szépen megvolt benne). Onnan hamar visszajeleztek, hogy továbbküldték az EMMI-nek (ahogy annak történnie is kell).
Előző héten kaptam egy válaszlevelet, amelyben 1 lap a Kormányhivataltól volt: ez felhívta a figyelmemet, hogy hiánypótlás szükségeltetik (egy azonosítót hiányolt az EMMI a szakpszichológusi szakvéleményről). Idáig nem is lenne baj, felhívtam a dokit, befényképezte a kérdéses igazolványt, kinyomtattam, elküldtem postán.

Azonban a levél másik lapján az EMMI válasza volt, bemásolom:
"Tekintettel arra, hogy a kérelem a szakvélemények kiadásának felfüggesztése után érkezett, így a szakvélemény kiadása az új szabályozás bevezetéséig nem lehetséges."

Esetleg valaki tudja, hogy ez mit jelent? Mások is kaptak ehhez hasonló választ? Felhívtam az EMMI-t, de az illetékes hölgy szabadságon van 28-ig.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Nem jogi elismerése 6 éve 3 hónapja #60567

A Transvanilla Transznemű Egyesület közleménye a nem jogi elismerésének felfüggesztésével kapcsolatban

transvanilla.hu/hirek/a-nem-jogi-elismer...tesevel-kapcsolatban
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Nem jogi elismerése 6 éve 3 hónapja #60571

Sziasztok! 17 éves vagyok, másfél éve járok klinikai szakpszichológushoz, aki már teljesen meggyőződött arról, hogy transznemű vagyok. A kérdésem az, hogy lenne-e abból valamilyen macera, vagy egyáltalán lehetséges-e az, ha most így 18 év alatt szedem össze a szakvéleményeket és miután elmúltam, azokkal adom be a kérvényt? Februárban leszek 18.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Oldal elkészítésének ideje: 0.253 másodperc
A pinkvanilla.hu fórumán található hozzászólások a  szerzőik nézeteit tükrözik, és nem a pinkvanilla.hu álláspontját - így az nem vállal felelősséget a hozzászólások tartalmáért.

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook