A korrekció pedig, gondolom egyénfüggő kinél mennyire lehet javítani az elrontáson, van aki pl elveszti a mellbimbóját mert elfertőződik a seb, vagy csak feltűnően szélesek lesznek sebhelyei, mert mondjuk meghúzza a bőrt még a gyógyulási fázisban, szal ilyesmik szoktak előfordulni. (MoonEyes)
Meg még az is szokott lenni, h hepehupás a bőr, meg teljesen elnyomorodott, hülye alakú a mellbimbó... nem? (Szóval sztem am a mellmimbó a legkritikusabb pont, a legtöbb kérdőjel őköré rendeződik, h ő jó lesz-e...)
Még annyit az altatáshoz, hogy ez nem annyira hasonlít a rendes alvásra, inkább mesterségesen előidézett eszméletvesztés. Szal ezért nem ébredsz fel mikor épp vagdosnak, nem ahogy mondjuk felbérednél sima alvás közben a fájdalomra.
Gondoltam, h vmi ilyesminek kell lennie... Mert tényleg az van, h am felébrednél. Szal csak a neve „altatás”, a jellege nem ugyanolyan.
Én nem vagyok álomfejtő, de az a személyes véleményem, hogy még nagyon nem vagy lelkileg felkészülve a változásokra. (Mel)
A változásokra fel vagyok, csak az altatásra nem... Bár már korábban is foglalkoztam vele, de csak nemrég jöttem rá ennek a teljes valójára, h te jó ég, engem altatni fognak... Amikor így tudatosodott, h ez nem csak egy szó, amit az ember leír/kimond, amikor vkinek mesélni kell, h milyen műtétet akarok majd, hanem van jelentése, és az milyen...
Én támogatnám, hogy a szakvélemények kiadását megelőzően is legyen egy pszichoterápiás szakasz és azt követően a transition során is.
A transition közben valóban lesz is. De előtte nem. És nem is érek már rá előtte. De a pszichiáter csak tudja, h mikor kell... Bár ő nem tudja, h félek az altatástól.
Nagyon sok problémát meg lehetne vele előzni.
Milyen problémákat? Úgyértem, mi múlik rajtam az egészből? Azt, h ne keljek fel, vagy elbasszák, azt úgyse lehet megelőzni, nem?
Kés alá pedig szerintem csak úgy szabad feküdni, hogy mérlegeltél minden lehetőséget, tisztában vagy a kockázatokkal és nincs benned semmi kétség, hogy jól döntöttél.
Hát tisztában vagyok a kockázatokkal, mert elolvastam, és meg is értettem őket... Meg majd még elmondja a doki a konzon a konkrét kockázatokat úgyis, amit nem lehet így összeszedni.
Olyan kétség amúgy nincs, h mi van, ha rosszul döntök - olyan szempontból, h ennek a műtétnek meg kell történnie. Bizonyos kockázatokat már régebben is mérlegeltem, és megállapítottam, h ezek nem tántorítanak el, mert csak jobb lehet... De azért sztem nem csoda, h parázok azon, ha nem kelek fel, mert akkor minden további esélyem is elveszik, h kihozzak ebből vmit. Amúgy mostanában már úgy vagyok vele, h az se lenne olyan nagy baj, ha nem kelnék fel... Én úgyse érezném, nem érezném a fájdalmat... És bizonyos értelemben az a lényeg, h az egyén szubjektíven mit érez... Na szóval értitek. Ha nem tudatosul bennem, h nem keltem fel, mert nem keltem fel, akkor ez nem okoz rossz érzést; akkor meg mi a baj?
Meg ha már egyszer csináltatok egy mellkast, akkor nem azt akarom, h csak egy fokkal legyen jobb, és annyi, h lapos vagyok, de közben meg hepe-hupás meg minden, hanem akkor már szépet akarok. A legjobbat kihozni belőle (amennyire az anyagiak engedik).
Szóval mondtad ezt, h ne legyen kétségem afelől, h jól döntöttem. Így globálisan, h műtét-e vagy sem, nem is. De azt akarom kinyögni, h abban, h jó dokit választottam-e, jó technikát stb., csak akkor fognak megszűnni a kétségeim, ha felkelek, és látom, h nem volt komplikáció, és szép a mellkasom... Addig mindvégig lutri, és nem lehetek benne biztos. Ha pedig nem lesz jó, akkor se azt fogom megbánni, h mellműtétem volt (nem az lesz, h „jobb lett volna úgyhagyni”), csak h mért nem másik dokihoz mentem.
Ahogy kicsapják a biztosítékomat, majd bedugnak egy csövet a torkomba (meg ahogy barbár módon összevagdosnak) (Lara Croft)
Szóval bedugnak vmi csövet a torkomba? Úristen...

Szóval tuti, h injekcióval altatnak, ami így jó, mert gyakorlatilag csak a gázos módszernél volt kockázat, h felkelsz-e?
Amúgy én is félek a vagdosástól is...
Oroszlan:
nekem is ugy remlik, mintha fel evnel gyakrabban nem lehetne altatni, de nem hinnem, hogy egy ftm gyakrabban muttetne magat, foleg a mai arak mellett. Ha belegondolsz elmesz monjuk eloszor also-felsore egyben (…) (shadow)
Hát ez az, h én valószínűleg nem egyben fogok alsó-felsőre menni... Épp ezért kérdeztem. Mert csak Tizinél csinálják egyben, nem? Na és k*rvára nincs pénzem egy vagyont kifizetni nála. És ezért kérdeztem, h ha októberben elmegyek felsőre, akkor mikor lehet utána alsóra? Ha mégis csak pár hónapot várok, vagy pár hetet közte, az ugye nem lesz akkora katasztrófa?
És nem arról van szó, h elmegyek mellműtétre, és 2 hónap múlva már mennék SRS-re, nekem se (a mai árak mellett-re mondom). Szóval nem erre gondoltam, amikor azt a reális lehetőséget vetettem fel, h röviddel egymás után 2 műtétre fog sor kerülni. Csak a kipakolásra utaltam.
Amikor mar minden ok, erdemes elkezdeni gyurni egy kicsit, egy kis izom segithet, hogy jobban nezzen ki osszessegeben.
Ajjajjajjajjaj... Nagyon nem ismer, aki nekem ilyet ajánl.
Naszóval. Egyrészt én nem az a férfias FtM vagyok. Én ilyen aranyos kis cica vagyok. Szóval nem is illene hozzám alapból, ha izmosabb lennék. De azt is kell nézni, h nagyon sikerélmény-orientált vagyok, így ha vmiben csak nem ér el a sikerélmény egy bizonyos szintet (még az se kell, h direktben kudarcélmény legyen, ha pedig direktben az van, akkor meg főleg nagyon-nagyon), akkor azt én nem fogom csinálni. A tornában, mozgásban pedig kifejezett antitalentum vagyok. Ami miatt állandóan kudarcélmény ér. Szóval én nem tudnék rendszeresen sportolni. Ezt higgyétek el nekem, már van elég önismeretem, próbálkoztam már dolgokkal, azt is tudni kell mondani, h vmi nem az én „csésze teám”. Szóval ez a gyúrás-ötlet ez teljes lehetetlenség esetemben, ezzel az ötlettel nem érdemes erőlködni. Türelmem se lenne hozzá, és ha mondjuk 3 napig még bírnám is, az eredmény nem állna arányban a sok keserves kínnal, amit megéltem, h összeszedjem magam annyira.
Amúgy a gyúrás csak abban segít(ene), h az izmok miatt férfiasabban nézzen ki a mellkas, nem? Olyan jelentősége nincs, h tőle mondjuk eltűnnének az esetleges ragyák, halványulnának a sebhelyek (szóval ilyen egészségügyi dolgok), ugye? Mert az, h nemtudommilyen férfias legyek, tényleg nem célom. Én ilyen aranyos kis vékony kisfiú akarok lenni.
A mellkas egyaltalan nem, az teljesen zsibbadt (talan egesz eletemre), semmi fajdalom, majdnem semmi erzes.
Úristen... Szóval gyakorlatilag minden érzet elveszett? Úúh... xCC Erotikusan se érzékeny? xCC

Ez Tizedesnél volt?
En korrekciora nem mennek vissza ugyanahhoz a dokihoz, nehogy elkezdjen javitgatni-foltozgatni es megjobban elszurja. Egy masik doki, aki csak a jelen allapotot latja, friss szemmel talan tobbet ki tud belole hozni.
Ez így igaz. Ha elbassza a doki, akkor nem megyek vissza hozzá korrekcióra. Emellett még 2 érv van. Az egyik, h ha a mellkasomat is elbaszta elsőre is, akkor minek adjak neki mégegy esélyt? Ezzel ő már elvesztette a bizalmamat. Egy kicsit nagyon túl drága az egészségem ahhoz, h még1szer kísérleti nyuszi legyek vkinek, akit kedvére vagdoshat, és kit érdekel, ha elbassza. Mert ha a mellkasomat elbaszta, akkor a korrekciót mért tudná jobban? Illetve a másik érv: ha a doki tudja, h visszamegyek hozzá korrekcióra, ha rossz lesz, akkor lehet, h direkt nem fogja annyira jól csinálni, h direkt legyen szükség korrekcióra, ami neki ugye plusz pénz. Nahát ezt se játsszuk, h összességében több pénzért rosszabb eredmény.
Legalabb mar lapos, akarmilyen csunya, megis jobb, mint az eredeti, nem?
Hát az eredetinél jobb, de akkoris, azért legyen már szép... Most ne az legyen már, h leszarjuk, h milyen, csak mert az eredetinél jobb... Nem mindegy, h mennyivel. És főleg az zavarna, ha tudnám, h lehetne majdnem tökéletes, ha esetleg másik dokihoz mentem volna... Szóval az a tudat, h azért kell csúnya mellkassal lennem, mert rossz dokit választottam... Én ettől nagyon félek. Mert az árra fogok rámenni, és nem tudom, h a minőség is csökken-e vele.
Ha szegyenled, nem mesz strandra, nem mutogatod.
Ácsi... Most komolyan azt gondolod, h ez ilyen jelentéktelen dolog, h akkor nem megyek strandra, oszt kész? Azért ne kelljen már egész életemben attól hátrányt szenvednem, h egyszer rámnőtt 2 ******... Ezt én nem bírnám ki, ezt a tudatot. Szóval tuti fogok strandra menni, sőt egyéb helyekre is félmeztelenül, engem ez nem állíthat meg. Nem fogom megengedni a TS-ségnek, h még post-op is kibasszon velem, h vmiben szűkíti az életélvezet-színvonalamat, pl. h milyen szórakozásokat csinálhatok... Szóval úgyis fogok strandra menni. Én tudom, h elmegyek, akármilyen mellkasom is legyen. Csak nem mindegy, mennyire lesznek ezek a helyzetek gázak.
És amúgy tényleg nem mindenki a csajokat nézi... Én kapásból a pasikat.
Ha a pasid/csajod tenyleg szeret
pasim

Ha beregelsz az ftm-portalra ott lehet talalni rengeteg kepet.
Miféle FtM portálra?
Sokaknak nagyon szepen sikerult alul-felul.
Tényleg? Én inkább azt szoktam hallani, h phallo-nál az eredmény esztétikailag gyakran nagyon nem kielégítő...
Itt viszont nagyon draga es a legjobb orvosnal masfel-ket EV a varakozasi ido.
Micsoda??? Djordjevicnél? (Mert ő a legjobb orvos, nem?)