Üdv, Vendég
Felhasználóinév: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA: Transzszexuális út

Válasz: Transzszexuális út 9 hónapja 3 hete #45085

Részemről nem túl meggyőző jelenség, bár tagadhatatlanul sokat változott.
Régen amikor még rossz travi beürésem volt, én is felvettem ezt a punk hippi stílus keveréket, mert nagyon jól palástolhattam vele dolgokat.
Ez olyan mint a kövérség (és bocs annak aki duci), szóval nekik könnyebb váltani mert a kövérebb fiúk amúgyis olyan édes pofival rendelkeznek valamiért. Nyilván ezalól is van kivétel, de zömében esélyesebbek arra, hogy nőiesebbek lesznek.
Nem egy nem kettő magyar lányt ismerek, akik simán vernek mindenkit külsőben!
Vékonyak, gyönyörűszép arcuk van, az isten nem mondja meg róluk, hogy milyen neműként születtek.
Annó mikor elkezdtem, nekem a Novák Angéla volt az istenkirálynő. Elképedtem mikor megláttam a fotóit. Aztán láttam itt ott még, és egyre jobban lepukkadt. Meghízott, a hangja is lehet talán árulkodó.
Aztán ismertem meg azokat a lányokat akikről fentebb beszéltem. Nálam ők no1.-ek.
Azért nem látni őket úton útfélen, mert hülyék lennének felvállalni azt amit egyébként senki nem hinne el róluk!
Szóval az ilyen Szecsődi művésznő, meg a társai a kanyarban nincsenek, az általam ismert lányokhoz képest!
Nem sok van, mert nem mindenkit áldott meg az isten, feminin alkattal, de van!;)
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Válasz: Transzszexuális út 9 hónapja 3 hete #45094

"Ez olyan mint a kövérség (és bocs annak aki duci), szóval nekik könnyebb váltani mert a kövérebb fiúk amúgyis olyan édes pofival rendelkeznek valamiért. Nyilván ezalól is van kivétel, de zömében esélyesebbek arra, hogy nőiesebbek lesznek."

Ebben a mondatban teljesen magamra ismertem, én is kövér voltam, amikor elkezdtem szedni a hormonokat. Előtte is úgy néztem ki kb mint egy butch leszbi, főleg a hajam és az öltözködési stílusom alapján :D De amúgy fura, hogy amikor meghíztam, valamivel egy kicsit nőiesebbnek láttam magam, talán pont azért, mert kikerekedett mégjobban az arcom, lágyabbak lettek a vonásaim a sok zsír miatt kigömbölyödtem valamennyire.
Azóta lefogytam már egy jó 7 kilót, de a hasamról még mindig nem akar eltűnni a felesleg :(

Válasz: Transzszexuális út 9 hónapja 3 hete #45102

MoonEyes beküldte:
Wini beküldte:
Szia! Nem a kinézetünkért váltunk nemet, hanem azért, hogy önmagunk lehessünk testileg is

Nemet váltani annyit jelent mint testet formálni a nemi identitáshoz mérten. Tehát nem attól leszel önmagad (ezesetben nő), hogy Bélából Bella leszel, hanem, mert melled van és vaginád. Illetve akkor leszel elfogadott nő, ha annak is nézel ki, ergo ezesetben az önmegvalósítás és a nőies attitüd, kinézet kéz a kézben jár.
Nyilván nem elégszel be azzal, hogy férfiruhában szőrösen mindenki csak Belláz....
Szerintem a saját nemét és annak kifejezését mindenki maga határozza meg. Nincsenek szabályok és korlátok hogy márpedig valaki csak akkor és akkor lehet nő/férfi ha ezt és ezt a feltételt teljesíti a teste és viselkedése. A cisz emberek is hihetetlenül változatos testűek és viselkedésűek.

Erre csak annyit mondok, hogy fiús lányként van jó pár fiús dolog az életemben. Öltözködésben is gyakrabban lazább, fiúsabb ruhákat szeretem valamiért. Van, mikor ennek totál ellenkezője és full csajos, miniszoknyás szettet veszek fel. Azt hiszem egy kissé bonyolult vagyok egyébként is. Focizni is elmegyek fiúkkal, mégis nőként tekintenek rám.
Aztán van olyan született nő, aki úgy viselkedik vagy stílus nélkül öltözik, hogy simán travinak nézik.

A lényeg, hogy úgy érzem ezeken a dolgokon fölösleges gondolkodni. Ami fontos, az belülről jön. Néztek engem nőnek mellek/vagina nélkül is fiú ruhában, és néztek régebben fiúnak is női ruhában, mikor önbizalom nélkül elhitettem magammal, hogy egy ronda genetikai hulladék vagyok, aki sosem lesz szép, illetve testileg is nő.
Összetettebb ez annál, mint hogy mit veszel fel és mi van a lábad között.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Lara_Croft

Válasz: Transzszexuális út 9 hónapja 3 hete #45104

Ez nagyon szép és kerek gondolat volt Afterlifex! :-)

Válasz: Transzszexuális út 9 hónapja 3 hete #45108

Ahh csak fecsegek... :silly: De köszi! :S

Válasz: Transzszexuális út 9 hónapja 3 hete #45109

After, ez annyira, szép, és megható volt, hogy könnyekben törtem ki és egy vödröt telesírtam! XD

Ami fontos, az belülről jön.

Kiváncsi vagyok, hogy egy átmulatott áthaknizott éjjel után a wc felett okádva is ezt mondod e?? :DDDD
Néztek engem nőnek mellek/vagina nélkül is fiú ruhában, és néztek régebben fiúnak is női ruhában, mikor önbizalom nélkül elhitettem magammal, hogy egy ronda genetikai hulladék vagyok, aki sosem lesz szép, illetve testileg is nő.

Engem is néztek már mindennek, még palimadárnak is! xD

Válasz: Transzszexuális út 9 hónapja 3 hete #45111

After, ez annyira, szép, és megható volt, hogy könnyekben törtem ki és egy vödröt telesírtam! XD

Akkor kezdheted vele a felmosást! Épp az következik nálam, már csinálhatod is helyettem! :)

Ami fontos, az belülről jön.

Kiváncsi vagyok, hogy egy átmulatott áthaknizott éjjel után a wc felett okádva is ezt mondod e?? :DDDD

Naná! A jó hangulat, illetve az élmény része az is! Ahogyan Clark Griswold is mondaná. :laugh:

Néztek engem nőnek mellek/vagina nélkül is fiú ruhában, és néztek régebben fiúnak is női ruhában, mikor önbizalom nélkül elhitettem magammal, hogy egy ronda genetikai hulladék vagyok, aki sosem lesz szép, illetve testileg is nő.

Engem is néztek már mindennek, még palimadárnak is! xD

Annak engem ritkán, szerencsére. :)

Válasz: Transzszexuális út 9 hónapja 2 hete #45162

Mostanában kb mennyi idő mire 0-ról eljut az ember odáig hogy kapja hormont
"Szakvélemények vizsgálatok stb stb" ha minden jól megy ? Név változtatás személyi stb nem bele számitva én azt akkor csinálnám meg ha már elég csajosnak érezném magam.SRS stb meg ha lesz rá keret pár év múlva.Szóval így átlagosan hány hónapra lehet számitani ?

Válasz: Transzszexuális út 9 hónapja 2 hete #45166

Sok levelet kaptam (köszönet is érte ismételten), és ebből úgy számoltam kb két hónap (mármint a pszichok + urológus/nőgyógyász + első hormonadag), ha a többség által ajánlott pszichokhoz mész, és felkeresed Pesten azt a dokit, aki férfinévre is felír hormont (bocsi, nem jut eszembe a neve). Róla tudni kell, hogy "egy darab fának is felírna hormont".

Személyes tapasztalat még nincs, mert a jövő hét kedden (fog) indul(ni) a TS utam, szóval a rengeteg levélre tudok csak alapozni (fókuszálva azokra, akik "napjainkban" kezdték el az útjukat).
Ha nagyon ügyes vagy, akkor 8 hónap alatt eljutsz az első szakvéleménytől az SRS-ig - ergó 8 hónap alatt végzel mindennel. :)

Válasz: Transzszexuális út 9 hónapja 2 hete #45178

Prof. Dr. szabolcs István, bár én kétségbevonnám a titulusait... :D De sok sikert kívánok, ha bármiben tudunk segíteni, csak írj :)
Az SRS-hez 8 hónap alatt való eljutáshoz nem csak ügyesség hanem money is kell... és persze szerencse is, hogy kapj időpontot akkorra.

Válasz: Transzszexuális út 9 hónapja 2 hete #45180

Szóval így átlagosan hány hónapra lehet számitani ?

Átlagosan annyi időre lehet számítani amennyire gyorsan lezavarod. De kb 3 hónap szerintem. Pszihókat ezt azt amazt hetek alatt elintézheted, ezekkel a szakikkal mehetsz már hormont írattathatni, közben beadod a kérelmed, 1 hónap alatt megkapod az engedélyt, eközben lezsírozod a thaiföldi srst, és meg is vagy szőröstől bőröstől cunástól nevestől mindenestől együtt. De nem javasolt! Visszafordíthatatlan folyamat az srs, tehát meggondolandó (meg minden más is)!

Róla tudni kell, hogy "egy darab fának is felírna hormont".

Igen! Tényleg mindenkinek felírja, ránézésre. De még mindig jobb, mintha feketén szereznél be ultraszar hormont méregdrága áron!
Az SRS-hez 8 hónap alatt való eljutáshoz nem csak ügyesség hanem money is kell... és persze szerencse is, hogy kapj időpontot akkorra.

Pontosan!!!

Válasz: Transzszexuális út 9 hónapja 2 hete #45182

Wini beküldte:
Igen! Tényleg mindenkinek felírja, ránézésre. De még mindig jobb, mintha feketén szereznél be ultraszar hormont méregdrága áron!
Annál minden jobb! :)

Válasz: Transzszexuális út 9 hónapja 2 hete #45187

Az mit jelent, mire utal, ha egy doki még irányárat se akar adni így előzetes levélváltás alkalmával, hanem ragaszkodik ahhoz, h előtte személyesen lásson? :huh:

Válasz: Transzszexuális út 9 hónapja 2 hete #45188

" Igen! Tényleg mindenkinek felírja, ránézésre. De még mindig jobb, mintha feketén szereznél be ultraszar hormont méregdrága áron!
Annál minden jobb! "

Csak az a nemjó benne, hogy mivel nem vizsgál ki, de olyan szinten, hogy az ösztrogén szintemet se mérte meg, mondván, hogy: a nőknek is mindig ingadozik a ciklus miatt, minek megmérni..
De mondom NEKEM NINCS ciklusom, bár örülnék neki ha lenne, mert akkor genetikai nő lennék. De akkor sem kell. egy tesztoszteronszint mérést sikerült tőle nagynehezen kicsikarni egy nagyrutin vérvizsgálattal együtt. De ha én nem kérem, magától ezt se csináltatta volna meg.. Felír úgy hormongyógyszert, hogy meg se méri a hormonszintemet. Meg úgy semmit. Ez rohadtul nem játék, meg is halhatok, ha túladagolja, vagy nem vizsgál ki és valami bajom van. Azóta Dr. Szűcs Nikoletthez járok, aki úgy istenítitette ezt a dokit, mintha ő maga lenne a messiás és nem értette, hogy miért hagytam ott. Mondtam neki, mert egyrészt nem akarok még meghalni, másrészt az már egy kicsit sok volt nekem amikor már másodszor cseszte el a kézzel írt receptet, mert a számítógépről nem volt képes kinyomtatni és nekem kellett pluszba még futkosni vissza a kórházba, hogy javítsa ki, meg a csúcs az volt amikor mondtam neki, hogy androcur is kell még, mert magától először eszébe se jutott. És akkor megkérdezi: Mire is szedi maga az androcurt? Hát itt kész voltam, mint a lecke. Vajon mire szedem? Talán arra hogy megvan még az a két :/?*%!= a lábam között és nem kasztráltam még magam és nem sütöttem belőlük tükörtojást arra.. (Gondoltam magamban.
Szóval röviden ennyi a Szabolcs dokiról a véleményem. Nem akarok senkit rá, vagy lebeszélni róla, mindenki döntse el maga, hogy bevállalja-e.

Válasz: Transzszexuális út 9 hónapja 2 hete #45213

Én nem a szabolcs dokiról beszéltem amúgy. Nekem sem néztek egyik dokinál se semmit. Voltam trombózis hajlam szűrésen és ennyi.
Én egy másik dokiról írtam, aki ugyan kedves, meg jópofa, csak sokalltam az elkért összegeket amiket kért, csak azért hogy szóbaállt velem.

Válasz: Transzszexuális út 9 hónapja 2 hete #45218

Volt valaki röntgen/ultrahang/CT-vizsgálaton pre-op állapotban?
Mi volt a tapasztalata, nem volt bunkó bánásmód?
Meg szeretném vizsgáltatni a derekamat, viszont a felvételen gondolom, az altest egyéb részei is látszanak. :whistle:

Válasz: Transzszexuális út 9 hónapja 2 hete #45220

Én Gasztonyi dokihoz járok, eddig mindent meg tudtam vele beszélni normálisan, és úgy érzem érti a dolgát. 3 havonta 5 ezer Ft a konzultációs díj. Más helyeken is elvárnak egyes dokik ennyit (többet is), de nekem megéri, hogy ne egy tuskó vagy tudatlan dokihoz járjak, aki azt se tudja mi a bajom. Minden vizsgálatot kért/és kérni fog a jövőben is, többek között has, mellek állapota, májfunkciók stb. Azóta is minden alkalommal szóba esik, hogyan érzem magam, kell-e esetleg újabb vizsgálat a következő időzített előtt. :)

Válasz: Transzszexuális út 9 hónapja 2 hete #45221

grindylow beküldte:
Volt valaki röntgen/ultrahang/CT-vizsgálaton pre-op állapotban?
Mi volt a tapasztalata, nem volt bunkó bánásmód?
Meg szeretném vizsgáltatni a derekamat, viszont a felvételen gondolom, az altest egyéb részei is látszanak. :whistle:

Voltam megyei kórházban, igaz MtF vagyok...
Mindent megkérdezett, s mivel az egészségemről volt szó, elmondtam neki, hogy mi a helyzet és miért feszülnek/fájnak/érzékenyek stb. a melleim. Egy rossz szava nem volt, és ahogy kellett, alaposan megvizsgált, aztán mehettem dolgomra.
Hasammal kapcsolatban egy szót se váltottam a másik dokival, pedig nyilván nem stimmelt minden. :) De nem szólt semmit, én sem.

Válasz: Transzszexuális út 9 hónapja 2 hete #45230

Válasz: Transzszexuális út 9 hónapja 2 hete #45232

De válaszoljatok már az enyémre is! #45187
:angry: :( :dry:

Amúgy milyen gyakran lehet vkit altatni? Mert hallottam már olyat is, h mondjuk fél év is el kell, h teljen 2 között... De most volt a lányok SRS topikjában, h az a csaj 2 nap egymás után altat-tatta magát... Meg ugye phalloplasztikánál is csak pár hónapra vannak a műtétek egymás után.
És előtte kell vmi vizsgálat, h nem vagy-e érzékeny az altatóanyagra?

Amúgy beszélgessünk már ennek a lelki hátteréről is... A konkrét eseményről, h odafektetnek egy asztalra, közelítenek feléd a tűvel, benyomják, és elalszol tőle... H közben mit érez az ember, kell-e félni tőle, hogy lehet ezt feldolgozni lelkileg... Mert én eléggé félek ettől a részétől, meg attól, h mekkora fájdalmat jelenthet az a vagdosás, ha el kell miatta altatni... Ha nem is tudatosul, biztos érzem akkoris...

És mennyire gyakori, h vki ne keljen fel az altatásból? Volt már olyan, aki ilyen mellkasműtétből nem kelt fel? :ohmy: :dry: :dry: :dry:

És még 1 dologról muszáj beszélni... Ez elől nem dughatjuk homokba a fejünket... Mi történik, ha elbasszák a mellkasomat? Ha mondjuk csúnya lesz... A korrekció egy olyan csodaszer, h azzal mindent ki lehet javítani, vagy az csak olyan, h vmit bütykölnek, h esetleg ne legyen ANNYIRA csúnya, de a lényeget meghagyja? Szóval ha véletlenül ronda lesz, akkor kész, vége, minden elveszett, el van baszva a mellkasom örökre, vagy még ki lehet javítani tök szépre?
És ha vmi szövődmény van, mondjuk begyullad?
Oldal elkészítésének ideje: 0.237 másodperc
A pinkvanilla.hu fórumán található hozzászólások a  szerzőik nézeteit tükrözik, és nem a pinkvanilla.hu álláspontját - így az nem vállal felelősséget a hozzászólások tartalmáért.

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitterFurl

Friss

Bejelentkezés

Elfelejtetted bejelentkezési nevedet?
Regisztrálok

Free live stats and visitor counter for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop