Szóval. Ugye mellkasműtétet szeretnék az ősszel, és ennek kezdek most komolyabban utánajárni.
Eddig Tizedessel beszéltem az árakról és feltételekről. De nem úgy szeretném, h az első dokival való beszélgetés után már le is zárom magamnak a lehetőségeket, szemellenző fel, és nem is tájékozódok tovább, hanem szeretnék minél több lehetőséggel, ajánlattal tisztában lenni, h egy minél szélesebb palettából választhassam majd ki a legmegfelelőbbet.
Szeretnék tőletek tanácsot kérni, h kit ajánlotok? Kit hívjak még fel? Írjatok a dokikról ilyen tapasztalatokat... (Elolvastam már a Király- és Tizedes-topikot is am.) Ki mennyiért csinálja körülbelül, irányárban? (Balajthy Tiborról olvastam egy másik topikban már ezt.) Ha vkinek van vmi tapasztalata, infója egyes dokikról, akkor azt írja már meg, jó? Főleg olyan tapasztalatokra gondolok, amik szerepet játszhatnak abban, h egy kezdő kihez megy. Lehet, h ilyen előny-hátrány táblázatokat is csinálok majd...
Írjátok már meg, h ha ti most lennétek ebben a helyzetben, az én helyemben, akkor kit választanátok...?
Nekem az lenne a lényeg, h minél olcsóbban meglehessen. (Persze természetesen a szépség is fontos, nagyonis. Szóval inkább úgy mondom, h a szépség, meg az ár, amik a legfontosabbak.) A 750 is húzós, hátmég a Balajthy-féle ár. Jó lenne, ha kijönne pár 100 ezerből. És az is jó lenne, ha nem kéne hozzá a névváltás, csak a 18. év betöltése...
Még most augusztusban jó lenne feltérképezni a lehetőségeket, és meghoznom egy végleges döntést, h tudjam, h mennyibe kerül, így mennyi hitelt kell rá felvenni...

Mert akkor még a hitelt is jó lenne elintéznem, vagy legalább utánanéznem a lehetőségeknek még augusztusban, h ne egyetem alatt terheljen majd az is... Meg amit a Király-topikban is mondtam, h ha Tizihez megyek, hozzá aug. végén már konz, így aug. végéig kell tudnom, h megyek-e.