Üdv, Vendég
Felhasználóinév: Jelszó: Emlékezz rám
  • Oldal:
  • 1

TÉMA: vigyäzat a hormontol

vigyäzat a hormontol 11 éve 2 hete #48080

  • corina
  • corina profilkép
sziasztok!
kb 2 hnapja gndolkodok,h merjek e irni!
ma döntöttem irok nagyon szeretnek segiteni en joindulatbol irok pont ezert hogy akik most kezdik a hormon szedest nagyon gondoljäk ät vagy akik feketen veszik azok föleg!
röviden

en egy nagyon kicsit värosbol szärmazok magyarbol 2005ben kijöttem ausztriäba azota itt elek de igazäbol 2 eve elek igazi nökent mivel regen ugye en is kurvalkodtam mind majdnem minden ts h összeszedjem a penzt a cicikre stbstb na egal ami leakarok irni en pontosan 39eves vagyok 2 eve szedek hormont itt ausztriäban ahol lakok havonta järok be a korhäzba itt van kimondottan hormon ambulanz es endokrinologie.
Tehat orvosi felügyelet mellett szedem,es megis megtörtent a baj.
es reges regen meg kezdö kis csirakent meg otthhon laktam magyarban a pinkvanilla forumon probältam segitseget kerni a nagy transoktol akik mär tul vannak ezen es mindenki lehurrogott leszolt mert en akkor 18-19evesen kimertem nyitani a pofäm es jozan paraszt esszel azt irtam ,h szerintem a legjobb nem tönkretenni a testunket hormonnal hanem iräny a plasztikai sebesz!
es mennyire igazam volt!
a hormonok igenis segitenek de csak ha valaki nagyon fiatalon kezdi tehat pubertäs elött mielött meg kiallakulna a ferfias izomzat a ferfias csontozat akkor igen lehet h segit!!de igy 37evesen kezdtem sajna elöbb nem tudtam (kitagadott csalädom stbstb) tehat en sose voltam igazi nagy darab ällat ferfias söt gyenge kis vekony nyunyos voltam de sajna belül igenis a ferfias erös csontozat megvolt es mint irtam 2 eve szedek androkurt es estrogel zselet kenek fel es en sajna semmi semmi de semmi hasznät nem lätom csak rossz mellekhhatäsai vannak
1.ällandoan izzadok telen is nyitott ablaknal kell aludjak mint egy lo ugy izzadok
2
2ev alatt föl hiztam a szaros esztrotol 6okg rol 94kilora
es most jon a legdurväbb
fel eve ällandoan fäjt a gerincem csipöm elkuldtek itt kint röntgenre ott jott a teny csontritkuläs gyanu utanna beküldtek speziälis csontritkuläs vizsgalatra ez is egy röntgen es igen osteopenie

ez a kezdete a vegleges az a osteoporozis de a sz*r hormontol van tuti mivel ugye leepiti a ferfias izomzatot a ferfias csontozatot leepiti es ez a vege.
en nem tudom h meg erte e en az mondom aki teheti es penze van menjen plasztikäztatni higyjetek el a sz*ros hormontol nem lesztek nöiesebbek en gyönyörü vekony voltam fiukent most egy elhizott dagadt ven picsa vagyok es arcom nem ugy lett nöiesebb h a hormontol kaptam egy szep nöi arcot lof*t jol kitelt kipärnäsodott a zsirtol nöiesebb ugyen de köszi milyen äron...en senit se akarok lebeszelni a hormonrol de nagyon gondoljätok ät es vigyazzatok kerlek
puszi nektek corina kintröl
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Válasz: vigyäzat a hormontol 11 éve 2 hete #48082

  • mercike8
  • mercike8 profilkép
Sajna ez egyénét válogatja. Mindenkinél mást eredményeznek a hormonok. A plasztikának is meg vannak a veszélyei, ráadásul én nem vagyok annak a híve hogy agyonplasztikáztassa magát valaki. sziasztok!
Rám is feljött jó pár kiló leginkább a hasamra ami zavaró de legalább eltüntek a szálkás izmaim. Izzadok én is de annyira nem mint te nyitott ablaknál aludnék meg is fagynék. Viszont a hónomalja az nagyon szokott izzadni és büdös nagyon. Hiába fürdök 1 nap 2-szer. :( Sokszor a dezodor sem fedi el az erős izzadság szagomat. :(
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Válasz: vigyäzat a hormontol 11 éve 2 hete #48085

  • Cicely
  • Cicely profilkép
Remélem, nincs most olyan fiatal, kezdő ts, aki ezt olvassa, ha mégis, annak leírom, hogy természetesen ez a "szaros hormontól nem lesztek nőiesebbek, plasztikáztassatok" tanács egy butaság.

Természetesen együttérzek Corinnával, szörnyű lehet, amiken keresztülmegy, de a hormonok hatása egyénenként nagyon változó, tény, hogy bizonyos életkor után járó ts-eknél majdnem mindig nehezebben, lassabban, vagy nagyobb mennyiségben fejti csak ki a kívánt hatást.

De egyrészt vad plasztikáztatásra bíztatni embereket (főleg útjuk elején járókat), hormon nélkül igen nagy botorság, ne kövesse ezt az utat senki!

A HRT, tehát hormonterápia alatt természetesen nagyon fontos a folyamatos orvosi ellenőrzés, laborvizsgálatok, legjobb, ha az orvos tudja is, hogy mikre kell külön odafigyelni. A csontritkulás például létező kockázat, nem tudom, Corinnánál miért nem vették észre előbb, ezt nagyon sajnálom! :(
(Fokozott kálcium-bevitel önmagában nagyon hasznos lehet például.)

Lényeg, hogy természetesen az átalakulás nem játék, megvannak a maga hátrányai, veszélyei, de azért nem kell megrémülni, olyat, hogy valaki szinte semmi jót ne érjen el a kezeléssel, sőt, inkább rosszat, még nemigen hallottam, szerencsére ez egy nagyon alacsony százaléka lehet az eseteknek.

Természetesen azt sem állítom, hogy a hormonok mindent megoldanak, ha valakinek gondja van például az ádámcsutkájával, vagy az orrával (csontszerkezet-szinten, amit a hormon nem tud megoldani), vagy ilyesmi, akkor természetesen lehet igény plasztikára, tehát a hormon sem egy isteni csoda, ezt nem szabad várni tőle.

Corinna története szomorú, én kívánom neked a legjobbakat, hidd el, lesz ez még sokkal jobb is, kitartás!!

(Zárójelben jegyzem meg, hogy nekem semmi bajom azokkal, akik a testükkel keresik meg a transitionhöz szükséges pénzt, egyáltalán nem ítélem el, de azért az, hogy "majdnem minden ts" így tenne, azt erősen kétlem... ezt is csak az "újoncok" védelmében mondom, hogy azért ne rémüljenek meg).
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Válasz: vigyäzat a hormontol 11 éve 2 hete #48087

Sziasztok! Én 45évesen kezdtem a hormonszedést. Két évig feketén, azóta orvosi ellenőrzés mellett. Először napi egy Diane és egy 2mg.Estrimax. Jelenleg egy Cipromix és 2x2mg Estrimax. Lassan indult meg a változás, de úgy érzem mostanra elég szépen alakul. Idő kellett a teszto semlegesítéséhez, mivel minél idősebb valaki annál lassabb az átalakulás, és nem is lesz olyan szintű, mint ha 18évesen kezdem el, de mindenki bízzon magába és ne adja fel,mivel nincs más választásunk.Negatív mellékhatásként én fázósabb(érzékenyebb a hidegre) lettem.Sok sikert mindenkinek!
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Válasz: vigyäzat a hormontol 11 éve 2 hete #48093

  • arabela
  • arabela profilkép
Kedves Corina, nagyon sajnálom ami veled történik, de a kezdők érdekében is arra kérnélek ne színezd a történetet. Némi logikai bukfencnek érzem a történetben(alább idézem amit írtál), hoögy te már 20 éve itt fórumoztál... nem is volt akkor még pinkvanilla és 1992 körül Magyarországon nem is sok transz volt túl ilyesmin...

39eves vagyok 2 eve szedek hormont

reges regen meg kezdö kis csirakent meg otthhon laktam magyarban a pinkvanilla forumon probältam segitseget kerni a nagy transoktol akik mär tul vannak ezen es mindenki lehurrogott leszolt mert en akkor 18-19evesen kimertem nyitani a pofäm
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Válasz: vigyäzat a hormontol 11 éve 2 hete #48105

  • xenia
  • xenia profilkép
Nem egészen értem ezt.

Nem tudom, hogy mik ezek, amit szedsz, de én 36 éves koromban kezdtem el a HRT-t, es már 3 hónap után kezdődtek a látható eredmények, most pedig majd 5 hónapra rá igazan észrevehető. (Az első 3 hónapban napi 100 mg szpironolakton tabletta, hetente 2x 50 mg esztradiol tapasszal, azóta napi 200 mg szpiro, 10 mg progeszteron és a hetente 2x 50 mg esztradiol tapasz (ami csak addig, amíg le nem szokok a dohányzásról, azután mar az is lehet erősebb dózis tablettában, ha jól értettem a dokit.)

Tehát nem tudom hogy miket ad neked a dokid, de ilyesmi sztorit mint a tiedet még nem hallottam senkitől...
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Válasz: vigyäzat a hormontol 11 éve 2 hete #48106

[off]
Amúgy ez a topik nem a transzszexuális alfórumban kéne, hogy legyen? Nem értem mit keres itt.
[/off]
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Válasz: vigyäzat a hormontol 11 éve 2 hete #48112

  • image
  • image profilkép
Kedves Corina vagy Sabiine!

Bár a mostani kommented kevésbé alpári ahhoz képest, mint mikor pár éve még meleg fiúkaként feltetted a Youtubera a vonaton nyilvánosan maszturbálós videódat, de attól még a jelenlegi megnyilvánulásod is hozza a szokott színvonalat.

1. Hormon nélkül oszteoporózist kapsz. Vagy tesztoszteronra, vagy ösztrogénre a szervezetednek szüksége van, hogy ne épüljön le a csontrendszered.
Te pont azért kaptál csontritkulást, mert NEM szedsz hormont.
Az androcurral blokkolod a férfihormon-termelésedet, a kenőcs formájában bevitt ösztrogén pedig nem elégséges.
Vagy tablettában, vagy injekcióban kell bevinni az ösztrogént, mert a bőrön át csak minimális mennyiség szívódik fel.
Nem tudom, neked miért nem tabletta formában adják, ahogy az szokásos – ha tippelnem kéne, korábban szétcsaphattad a májadat alkohollal vagy/és drogokkal.

2. Nem a plasztikai sebészettől leszel nőies – neked sem sikerült – hanem az ösztrogéntől. Ha életedben egyszer elgondolkodtál volna rajta, hogy mondjuk a nők mitől lesznek nőiesek, akkor ez az összefüggés talán világossá vált volna számodra is.

3. Izzadsz, mint a ló – ez tipikusan férfias tulajdonság. A nőkre a fázósság a jellemző, ezt eredményezi az ösztrogén, ahogy valaki már itt is megjegyezte. Ha te lóként izzadsz, az azért van mert
a) nem szedsz (elég) ösztrogént,
b) el vagy hízva.

4. Biztosan felfoghatatlan számodra, de nem minden TS prostituált.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Válasz: vigyäzat a hormontol 11 éve 2 hete #48113

  • Cicely
  • Cicely profilkép
Jajj, ez az a tag volt...? Akkor túl finom voltam a válaszomban. :P
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Válasz: vigyäzat a hormontol 10 éve 11 hónapja #48408

Szia Xenia!

Most szeretném elkezdeni a hormon kezelést, de kicsit megijeszt az itt leírtak..
Pár szóban le tudnád írni a te ellenpéldádat, hogy nálad milyen változások, és mennyi idő után jelentkeztek..., és van-e valamilyen mellékhatás nálad? közérzeted milyen?

Köszönöm előre is...

Üdv. Petra
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Válasz: vigyäzat a hormontol 10 éve 4 hónapja #50193

Sziasztok!
Én fél évig szdtem hormonokat,jól alakult minden.
4 hónapja nem szedem,és ugy érzem változok lassan tovább..
Változik a cicim,ritkul a szőrzetem.
És egyre lánynak érzem magam.
Hogy lehet ez?

Puszi nektek!
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Válasz: vigyäzat a hormontol 10 éve 4 hónapja #50197

  • mercike8
  • mercike8 profilkép
Erre csak egy magyarázat van hogy butaságot írsz. :P Ez tény és ehhez nem kell nagy észnek lenni hogy erre rájöjjön bárki is. Vagy van benned valamilyen rejtett különleges szerv ami esetleg termeli az ösztrót sőt netán még progeszteront is??? :lol: :woohoo: NAGY BETŰKKEL LE VAN ÍRVA HOGY AZ ÚJONCOK MIATT NE ÍRJUNK HÜLYESÉGEKET. Egyébként meg én most kaptam Cipromixet az egyik Estrimaxot ki váltottam vele. Így most 1 estrit és egy cipromixet eszek naponta. Ez most tökéletes így mert további nagy változásokon megyek keresztül. A melleim újra nőnek, a hajam a bőröm tapintását pedig már ne is említsem. Eddig csak 2 levél Cipromixet ettem meg és elképesztő a változás. :ohmy: A közérzetem is megint más, az izzadásban viszont van valami. Én mikor a Depo proverát szúrkottam magamba iszonyatosan izzadtam. Aztán a műtét után abba hagytam, az izzadás is jóval alább hagyott. Viszont most a Cipromixtől megint ugyan az a helyzet mert a Cipróban is van progeszteron. De persze alaphelyzetben nem izzadok csak ha elindulok valahová és ha dolgozok. Azért nyitott ablaknál télen jégkocka lennék. :laugh: Az Estrimax inkább csak szépítette az arcomat,sajna nagyon gyenge hormon abból egy nap 8 miligrammot is meg lehet enni. Erős tabi mellé jó az Estri így nekem ez a tapasztalatom. Műtét óta szedhetek Cipromixet ugyan az mint a Diane 35 nem vagyok rosszul tőle és elképesztő a változás. A Rácz Károly dokimnak említettem a 2 éves dolgot is. Amit itt írt 1-2 sorstárs 2 évig alakulunk a hormontól utána már nem, csak szinten tart. A dokim azt mondta erre hogy ez nem így van. A változás is addig szól amíg hormonozunk. Erre én teljesen megnyugodtam az orvosomnak jobban hiszek,a rendelőben is mindenki azt mondja hogy ő a legjobb.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Válasz: vigyäzat a hormontol 10 éve 4 hónapja #50198

Ennek örülök.
Tök jó neked..
Sajna nekem senki sem segít.
Pusz
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Válasz: vigyäzat a hormontol 7 éve 6 hónapja #58675

Sziasztok
Tanácsot szeretnék kérni, aki tud várom tőle.
A következő a helyzet, elég nagy a férfiasságom sajnos ami zavar, ezt szeretném csökkenteni zsugorítani de se műtét se semmit nem találok amivel ezt megtehetném. Zavar az ha feláll zavar az egész hogy akkora stb.. nem szeretnék nemi átalakító műtétet. Azt szeretném hogy pici legyen.
Kasztrálás ez megoldaná ezeket a problémákat, vagy hormont javasoltok?
Köszönöm a segítséget.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Válasz: vigyäzat a hormontol 7 éve 6 hónapja #58679

  • Finley
  • Finley profilkép
kkamali beküldte:
Sziasztok
Tanácsot szeretnék kérni, aki tud várom tőle.
A következő a helyzet, elég nagy a férfiasságom sajnos ami zavar, ezt szeretném csökkenteni zsugorítani de se műtét se semmit nem találok amivel ezt megtehetném. Zavar az ha feláll zavar az egész hogy akkora stb.. nem szeretnék nemi átalakító műtétet. Azt szeretném hogy pici legyen.
Kasztrálás ez megoldaná ezeket a problémákat, vagy hormont javasoltok?
Köszönöm a segítséget.


Ezért senki nem fog téged kasztrálni. Ne álmodj róla, hogy hormontól, gyógyteáktól összemegy a nagy férfiasság picire. Ezt logikailag átgondoltad, hová tűnik el a szövet többlet? Ez olyan, mintha két dinnye lógó mellet akarna valaki kis almákká zsugorítani. Péniszkisebbítő plasztikai műtétről viszont olvastam. Ott kell próbálkozni, ha ez nem egy "nagyfarkú keres" hirdetés..
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.
  • Oldal:
  • 1

Oldal elkészítésének ideje: 0.302 másodperc
A pinkvanilla.hu fórumán található hozzászólások a  szerzőik nézeteit tükrözik, és nem a pinkvanilla.hu álláspontját - így az nem vállal felelősséget a hozzászólások tartalmáért.

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook