Üdv, Vendég
Felhasználóinév: Jelszó: Emlékezz rám
  • Oldal:
  • 1
  • 2

TÉMA: Erotikus Történetek

Erotikus Történetek 14 éve 9 hónapja #7320

  • maxxim
  • maxxim profilkép
Történetem kb. 13 évvel ezelőtt történt. Erika barátnőm a közelgő vizsgájára készült, így rengeteg idejét leefoglalta a tanulás. Már több mint 2 hete nem voltunk közelebbi testi kapcsolatban, és megbeszéltük, hogy a vizsgái után bepótoljuk az elmúlt 3 hetet. Hétfőn reggel elmentem Erikához hogy elkísérhessem a vizsgájára. Kissé feszült, ideges volt, elmondta, hogy semmit sem tud, minden összezavarodott a fejében. Lenyugtattam, és emlékeztettem hogy a vizsgái után megünnepeljük a sikerét. Persze nekem egész idő alatt a délután járt a fejemben, legszívesebben vizsga helyett az egész napot végigszeretkeztem volna vele. Elég volt csak végignézni miniszoknyát viselő szép szőkés hajú, hosszú combú barátnőmön...
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Erotikus Történetek 14 éve 9 hónapja #7321

  • maxxim
  • maxxim profilkép
Barátnőm váratlan ajánlata teljesen felizgatott én pedig csak reméltem, hogy ő ezt nem veszi észre. - Igen - próbáltam eldadogni. - Biztos. Vagyis biztos vagy benne? Valóban nem bánod? - Nem. Tulajdonképpen egyáltalán nem - válaszolta széles vigyorral, amint megpróbáltam elterelni figyelmét a kellemetlen érzéseimről és a nagyon is felizgult állapotomról. - Tulajdonképpen annak a gondolata, hogy egy másik nő végigsimogatja a tested teljesen benedvesít. - Az utolsó szót lassan, megfontoltan ejtette ki...
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Erotikus Történetek 14 éve 9 hónapja #7322

  • maxxim
  • maxxim profilkép
Bő egy hónap telt el legutóbbi kalandom óta. A "masszőrnővel" néha összefutottunk, jókat dumcsiztunk, de erotikus kapcsolatunk nem folytatódott. Barátnőmmel, Dórával nem beszéltünk a közöttünk történtekről. Ez olyan élmény lehetett számunkra, mint a gyerek, amikor az első szelet csokoládéját elemeli az üzletből, miközben van pénz a zsebében. Csak az izgalom miatt. A példa talán nem a legjobb, de kit nem vonzott még a tiltott gyümölcs!? Június eleje volt, mikor egy sikeres szervezésnek köszönhetően Dórával egy csoportba kerülhettem egy többnapos vidéki továbbképzésre. Már útközben a vonaton azon vihorásztunk - mint két tinédzser - hogy mivel fogjuk tölteni "szabadságunkat"...
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Vá: Erotikus Történetek 14 éve 9 hónapja #7328

  • Szamoca
  • Szamoca profilkép
Saját sztori vagy tetszik?
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Vá: Erotikus Történetek 14 éve 9 hónapja #7595

  • maxxim
  • maxxim profilkép
Saját sztori:)
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Vá: Erotikus Történetek 14 éve 9 hónapja #7913

  • Pirosnyuszi
  • Pirosnyuszi profilkép
Nem saját. :blush:

Hűvös tavaszi délután volt, s barátnőmmel lányos estét terveztünk, mivel már pár hete mindketten facérok voltunk, s úgy gondoltuk elég a magányból. Azt terveztük, hogy főzünk egy istenit, majd hajnalig trécselünk és tévézünk valami limonádé-sorozatot és senki nem fog ránk szólni emiatt.

A sült pulyka valóban nagyszerűen sikerült, egy gond volt vele, hogy két személyre sok volt, így gyanítottam, hogy legalább a fele kikerül a kukába. Így is történt.
- Arra jöttem rá – mondta vacsora után Réka, a barátnőm, mikor bevonultunk a tévé elé pár csomag sült krumplival -, hogy nem igazán ismerjük egymást, hiába már vagy három éve barátnők vagyunk.
- Mire gondolsz? – kérdeztem felé fordulva. Megfigyeltem szép vörös haját, pici szeplőit az orrán és ovális, gyönyörű arcát, melyért bolondulnak a férfiak Réka azonban megunta már, hogy csak a testéért, a szex miatt kellene a pasiknak, s most úgy döntött egy kis szünetet tart. Nekem pedig… Hát igen… Legutóbbi szakításom óta, mintha átok ülne rajtam, valahogy nem akart összejönni, pedig engem szintén igencsak kedvelnek a férfiak. Soha nem voltam szingli egy-két hétnél tovább. Most azonban már több mint egy hónapja senkim sem volt, s még a láthatáron sem figyelt be egy megveszekedett alak sem…
- Arra – folytatta Réka -, hogy pédául azt sem tudom, milyen volt neked az első… mikor esett meg… satöbbi…
- Óh, hát ezt én sem tudom rólad! – nevettem. – Mondd el előbb te, én egy kissé szégyenlős vagyok.
Barátnőm az órára vetette szép zöld szemeit, majd kényelmesen hátradőlt a kanapén. A plafont nézte, mintha oda írta volna fel valaki a múltját.
- Háááát – húzta el a szót nyújtózkodva -, az az igazság, hogy én még szűz vagyok…
Mondanom sem kell, hogy ledöbbentem. Réka csodaszép húsz éves lány volt… és szűz…
- Ne már… - csaptam rá miniszoknyából ölembe nyújtott meleg combjaira, mert azt hittem viccel.
- Deeee – bólogatott szaporán. – a látszat ellenére én nem vagyok „olyan”. Szóval eddig még a tizenhat pasimból eggyel sem feküdtem le. Azt hiszem ezért is lett vége a kapcsolataimnak olyan hamar…
Odafeküdtem mellé, s nagyon közelről az arcába néztem. Most már hittem neki, láttam, hogy nem tréfál. És akkor olyan történt, amit magam sem gondoltam volna. Néztem félig nyitott, enyhén nedves ajkait, s a közülük kivillanó gyöngyházfogsort… Megkívántam s ráborultam ajkaimmal. Nyelve azonnal rátalált az enyémre, s vad játékba kezdtek egymással. Közben ujjaim tovább simogatták meleg combjait, melyek oldalamra kulcsolódtak karjait követve. Vagy húsz percig csak csókolóztunk, s meg kell vallanom, még egy férfival sem volt ilyen kellemes, ilyen „bugyibizsergető” s mégis romantikus.
A csóktól a férfiaknak azonnal feláll a farkuk, s már dugni akarnak. Most, amire vége lett, már átnedvesedett a tangám, s gyorsan meg is szabadultam tőle. Példámat Réka is követte, majd bebújt combjaim közé és puszilgatni kezdte puncimat.
- Jó nedves vagy, Timi – mondta lihegve, s egyre csak nyalt. Aztán direkt ottmaradt szájával a csiklómon, beszívta és ügyesen csapkodta puha, forró nyelvével amíg el nem élveztem.
Megkívántam. Nem vagyok leszbikus, azóta sem volt mással ilyen kapcsolatom, de Réka más volt, más most is… Nagyon kívántam, s mivel hang nem jött torkomra, hát kezemmel mutattam, hogy hasaljon rám, s fordítsa popsiját az arcomra.
Ahogy elém került a széttárt comb rejteke, azonnal csókolgatni kezdtem, gyengéden harapdáltam a csupaszra borotvált ágyékát.
Hirtelen megállt, nem csinálta nekem tovább, hátravetette fejét és könyörögve szólt:
- Igen, ez az, most nagyon jó, ne hagyd abba kérlek, ez jó!
Engedelmeskedtem a kellemes kérésnek, s hamarosan egész testében megremegett, feneke pedig rázkódva nyomakodott egyre jobban az arcomra. Még jobban csináltam, s ő sikoltozott…
Pár perc múlva kifulladtunk egymás mellett az ágyon, majd egyszer csak felnevetett:
- Milyen jó, hogy nem te mondtad el elsőnek a te titkodat…
- Legközelebb nem úszod meg – öleltem át erősen forró testét, majd hozzátettem:
- Persze egy ilyen kis este alkalmával…
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Vá: Erotikus Történetek 14 éve 9 hónapja #7947

  • Jolie
  • Jolie profilkép
Olyan nyomi hogy pasik írnak leszbikus történeteket.:dry:

"Jó reggel Tim! Szép napunk van!
Az első tavaszi napsütés kisasszony, de tudjon róla, hogy dél van.
Kitenne nekem egy napágyat ?
Természetesen hölgyem, de nekem még van dolgom a medencével.
Nem zavar Tim, nem vetkőzöm le, végezze a dolgát nyugodtan.

Lábaim kissé felhúzva, beakasztottam papucsom tűsarkait az egyik résbe és hátradőltem. Selyem köntösöm lavinaként csúszott le két oldalra lábaimon, ami több volt, mint merész, mert egy pár harisnyán kívül semmi nem volt rajtam. Pillantásom egyből Timre vetődött és bíztam benne, hogy nem vett észre semmit. De nem volt szerencsém. Tudtam, ha kapkodva elkezdem takargatni magam nevetségessé válok, inkább hagyom felülkerekedni a nőiességemet és lehunytam a szemem. Szellő sem rebbent és a nap melegen sütött. Barátnőm még mélyen aludt a hálószobámban. Barátom még nem ért haza. Teljes nyugalomban feküdtem és gondolataim mindenféle irányban kalandoztak. Időnként résre nyitottam a szememet és figyeltem Tim lábaimra vetődő pillantásait. Csendben dobálta a klór tablettákat a vízbe.

Elképzeltem magam, hogy összeszorított térdem és bokám ellenére is teljesen látható lehetek bizonyos szögből. Felizgatott a gondolat, hiszen ilyen látványt én is bármikor szívesen nézek. Szívesen felmentem volna Krisztinához, de az érdekes helyzet mégis itt tartott. Tim nem régen dolgozik itt és annyit már tudok biztosan, hogy fiatalsága ellenére tisztelettudó és távolságtartó, na meg most már még egyet, hogy tetszem neki, vagy legalábbis a lábaim. Kinyitottam szemem és az éppen bámuló Timre szegeztem.
- Tim! Látom nem tud figyelni a munkára ha itt napozom! Tim lesütötte szemét és felelte:- elnézést kisasszony, de nem tudom, hogy tudja-e, hogy…-Hogy mi? Kérdeztem! Kíváncsi voltam, az eddig diszkrétnek ismert srác, most miként fejezi ki magát.
Tim kisvártatva megszólalt: …hogy gyönyörűek a lábai és rettentő szexis a harisnyája.
Nem értem el a célom és kicsit felbosszantott a dolog.

Tim! Szólítottam meg újra. Hozzon nekem egy pohár Martinit. Jeget is talál a hűtőben és citromot, mellette a szekrényben. Csendben tegyen-vegyen, mert a barátnőm még alszik.
Tim megmosta kezét a kerti csapnál és elindult felfelé a lépcsőn. Ekkor hallottam meg, hogy nyílik a kerti kapu és begördül lassan a barátom. Becsukta a Mercedes ajtaját és puszit nyomott az arcomra. Szia Andika azt hittem alszol. Nem, nem alszom feleltem. Hol van Tim kérdezte?- nem láttam amikor bejöttem. Felküldtem egy Martiniért, -feleltem. Van vele egy kis bajom! Micsoda? - kérdezte Robi. Egyfolytában bámul, miközben dolgozik! Barátom elmosolyodott. Mert gyönyörű vagy! Te talán nem bámulod meg a szépet? De igen feleltem.
Akkor neki miért nem lehet jó napja?

Ekkor Tim elindult lefelé a lépcsőn az italommal.
- Helló Tim! Mi a pálya? - kérdezte barátom.
- Szia Robi ! Minden rendben, benne vannak a tabletták a medencében.
- Ti mióta tegeződtök? – kérdeztem csodálkozva. Nem fontos felelte Robi. Ezen a válaszán erősen elgondolkodtam. Tim megszólalt:
- Felébredt Krisztina! A fürdőszobában van, -és átnyújtotta az italomat. Majd barátom félrehívta Timet és hosszasan beszélgettek. Figyeltem minden mozdulatot és próbáltam megfejteni miről is lehet szó. Számoltam hányszor néznek rám és hányszor pedig fel a lakás felé. Az eredmény kb. döntetlen volt.

Majd visszajöttek és megálltak a napágy két oldalán.
- Andika el kell, hogy mondjak valamit, -közölte Robi.
- Figyelek! –mondtam kissé megsértetten. Tegnap este mikor elaludtál szeretkeztünk Krisztinával.
- Az nem létezik! Krisztina leszbikus! - kiáltottam.
- Én is azt hittem!- felelte Robi. Tim csak hallgatott.
- Meg is dugtátok?- kérdeztem közönségesen.
- Meg, igen felelte barátom.
- Hogy tehettetek ilyet, tudjátok, hogy szeretem?
- Ha, megszereti a fiúkat el fogom veszíteni! –fakadtam ki magamból.
- Rosszul látod! -mondta Robi! Majd mi gondoskodunk róla, hogy nem fog más férfi után nézni és mosolygott.

Elfogadtam a történteket, nem volt mit tennem. Ekkor fentről a teraszról meghallottam az édes hangját: szia szerelmem, hello fiúk! Krisztina nézett le rám gyönyörűen kisminkelve, de még vizes hajjal.
- Gyere le Drága! Ti pedig hagyjatok magunkra! Kriszti lejött és azonnal szájon csókolt. Rövid csóknak szánta, de nem engedtem, hogy rövid legyen. Jobb kezemmel benyúltam a törölköző alá, ami testét borította és azonnal a lényegre tértem. Összes ujjammal simogattam frissen borotvált punciját, még középső ujjamat a kisajkai közt mozgattam. Kriszti kapkodta a levegőt és a csókolózás állatias nyalakodássá vált. Levettem válláról a kezem és azonnal a lábaim közé nyúltam. Kriszti két kézzel kapaszkodott fejem mellett a napágyban és őrjítően nyalta számat, fülemet, nyakamat. Orgazmus, orgazmust ért.

Mikor a vad vágyak lecsengtek Kriszti remegő lábbal ült le az ágy szélére. Szemembe nézett és megszólalt: -mondani akarok valamit! Lábaim közül kivettem az ujjamat és csitítólag szájára helyeztem.
- Tudok mindenről! –suttogtam.
- Mást is akarok! –mondta Krisztina. Nagyon szeretlek Andi és teljesen rám borult. Melleink összeértek szánk ismét egymáshoz tapadt. Majd egymás nyakát, mellét csókolgattuk, de most a vadság, meghitt, igazi női szerelmeskedéssé alakult. Lábam közé tette jobb lábát és lassú mozgásba kezdtünk. Mindkettőnk puncijából ömlött a kéjnedv. A lassú mozgások időnként gyorssá váltak, a halk nyöszörgések pedig sikítássá. Mikor ez is abba maradt, megkértem barátnőmet, hogy szálljon le rólam, mert a köpeny a derekamon még mindig meg volt kötve és nagyon zavart, hogy ott nem érzem a testét. Így teljes testem nekem is szabaddá vált. Nem volt már meleg, de nem érdekelt. Még a számtalan orgazmus után is őrülten kívántam Krisztit.

Valami miatt ellenállhatatlan vágyat éreztem, hogy kinyaljam punciját amit a fiúk tegnap elintéztek. Nem is tudom, hogy ez, mint gyógyító nyalakodás, vagy mint perverz vágy bizseregtetett meg. Mikor barátnőmet terpeszbe állítottam magam felett, felnéztem feszes fenekére, gyönyörű hajára és észrevettem, hogy Robi és Tim fölöttünk pár méterrel lesnek minket a teraszról. Robi nem is zavart volna, de Tim miatt erős gátlásaim támadtak. Ekkor teljesen felkavarodtak az érzelmeim. Minden egyszerre tört rám. Pillanatok alatt leperegtek az események. Tim egy alkalmazott, de megdugta a barátnőmet! Látta a puncimat, de sosem szeretkeztem előtte!
- Vajon mióta nézhetnek?
- Meg kell, hogy mutassam jobb vagyok! De már a következő gondolat pillanatában Kriszti előrehajolt és felemelte mindkét lábam , előrehajolt és nyalni kezdte izzó, megduzzadt puncimat. Megfogtam csípőjét és azonnal belefúrtam arcom a széttett lábai közé. Egyszerre nyaltam a punciját és a fenekét. Barátnőm hangosan élvezett velem együtt.

Lábaimat akkora terpeszbe tettem, amekkorába csak tudtam. Ismét vadul nyaltuk és ujjaztuk egymást. Most már élvezve a közönséget is. Krisztina erőtlenül rogyott össze rajtam, de nem hagytam abba még egy darabig a nyalakodást. Utoljára akkorát élveztem, hogy megtörtént a ritkán érezhető ejakuláció."
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Vá: Erotikus Történetek 14 éve 9 hónapja #7995

  • SweetDream
  • SweetDream profilkép
"Olyan nyomi hogy pasik írnak leszbikus történeteket."

Sőt bennem úgy cseng le,hogy olyan szerencétlen fószerek akiknek nincs szex az életében.:huh:
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Vá: Erotikus Történetek 14 éve 9 hónapja #8001

  • littlebaby
  • littlebaby profilkép
Annyi jut nekik.:)
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Vá: Erotikus Történetek 14 éve 9 hónapja #8004

  • sushiflower
  • sushiflower profilkép
Nők is írnak meleg sztorikat! :)
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Vá: Erotikus Történetek 14 éve 9 hónapja #8031

  • Pirosnyuszi
  • Pirosnyuszi profilkép
Újabb leszbikus történet Komolyan mondom jót derülök rAjtuk.:side:

Vajtán voltunk a strandon, egy nyári délelőtt. Az unokatesóimmal voltam, és nagyon unatkoztam, Vettünk egy strandlabdát, és szétmentünk a medence 3 pontjába, és dobáltuk egymásnak. A két unokatesóm elment ebédelni, én bent maradtam, mert fogyóztam.

Egy jó bögyös csajjal kezdtünk el labdázni, véletlenül. Mikor ki ment pihenni, vele mentem, és dumcsiztunk. Hát nem mondom, hogy modell alkat volt a csaj. (Jómagam is teltkarcsú vagyok.) De neki voltak jó húsos kis combjai, pár úszógumi, és szexi, görögdinnye cickói. A haja sötétbarna volt, a bőre bronzos. Egy negyed órája biztosan, volt, hogy elkezdtünk a törölközőkön üldögélve dumcsizni, mikor, mondtam Timinek hogy elszaladok a mosdóba. Azt mondta, ő is jön. Gondoltam magamban, itt akármi is történhet, lány vagyok, hetero, de mégis buja képeket generált bennem a csaj. A WC-k fa fülkékben voltak. Sorban megnéztem, melyik szabad, és higiénikus. Nem volt a közelben senki.

Mikor be akartam csukni magam mögött az ajtót, Timi megfogta és bejött utánam. Beriglizte az ajtót. Eszméletlenül csodálkoztam, és nem tudtam mire vélni a dolgot. Kicsit földhözragadt vagyok, soha sem hittem volna, hogy ez a csaj a falhoz nyom és bevágja a nyelvét a számba, Nem ellenkeztem, sőt tiszta nedvesség lett a fürdőbugyim mikor a cicimet megmarkolta, és a másik kezét a bugyimba csúsztatta. A szívem kalapált, és csak arra tudtam gondolni, hogy én örömet akarok szerezni ennek a csajnak. Hiszen az, hogy én perceken belül hatalmasat fogok élvezni, az nem volt kérdés.

Kikapcsolta a bikini felsőmet és simogatni, majd masszírozni és csókolni kezdte a mellem. A nyelvével kígyószerűen haladt le a nyakamon, és szájába vette a mellbimbómat, amik gerelyként magasodtak. A nyelve és az ajkai kényeztettek. Letérdelt. Az egyik lábam a lehajtott WC fedőre tette, miután széthúzta a bugyim és orálisan izgatott. Kezei a hasamon és a mellemen jártak, és párszor a popsimra is rácsapott! Persze mindezt halkan. Én csak fogtam a fülke oldalát és nem gondoltam semmire.

Csak az érzéseimre figyeltem. Nem engedett el az orgazmusig, felállt, hozzám simult. A nyakamat csókoltam, keze a mellembe markolt, és két ujját bevágta a hüvelyembe, majd vadul mozgatta. Forró volt a lehelete a nyakamon, nagyon szenvedélyes volt és én csak úgy remegtem a biztos kezeiben. A hasam elemelkedett a faltól, izmaim összerándultak, és eszméletlen nagyot élveztem, mindezt egy hang nélkül.

Magamhoz szorítottam Timit, közben, majd rámenősen megcsókoltam, és most ő vette fel az én előbbi testhelyzetemet. Kikötöttem felül a bikinifelsőjét, és kibuggyantak a bájai. Markoltam, majd nyaldostam a mellbimbóját és a mellét és kezdtem haladni lassan lefelé. Ő elködösült szemmel mosolygott, nyalta a szája szélét és megfogta fentről a fejem és erősen letolta, Érezhette, az erősödő vágyat, amit én voltam hivatott kioltani.

A libidójához mérten, mint egy vadmacska nyaltam a punciját. Ő az öklét harapdálta, nehogy felnyögjön és vonaglott az erős gyönyörtől. Én majdnem megfulladtam, mert a fejem mind csak nyomta a lucskos, kéjes puncijához. A hidrogénbomba semmi nem lehetett az ő orgazmusához, mert a falat karmolta végig élvezetében.

Felöltöztettük egymást, és egy utolsó francia csók után, mint ha mi sem történt volna, először ő, majd én elhagytuk a kéjkabint. A nap hátralévő részében csak messzebbről láttam. Nagyon vidám és mosolygós volt. Estefelé, egyszer még találkoztunk. Egyszer, utoljára. Faházat béreltek és meghívott magához másnap estére. A fia és a férje akkorra egy rokonhoz voltak hivatalosak. ... De ez egy másik történet...
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Vá: Erotikus Történetek 14 éve 9 hónapja #8067

  • Pirosnyuszi
  • Pirosnyuszi profilkép
sushiflower írta::
Nők is írnak meleg sztorikat! :)
Nekik jól megy?Mert ezek a pasik által írt leszbi sztorik siralmasak.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Vá: Erotikus Történetek 14 éve 9 hónapja #8068

  • sushiflower
  • sushiflower profilkép
Pirosnyuszi írta::
sushiflower írta::
Nők is írnak meleg sztorikat! :)
Nekik jól megy?Mert ezek a pasik által írt leszbi sztorik siralmasak.

Nem tudom. Igazából, csak a Brokeback Mountain-ről tudom konkrétan, hogy nő az írója, de az jól sikerült. Bár a filmben sokkal érzelmesebben ábrázolják a szeretkezést és a szerelmet mint a könyvben(már amennyit mutatnak belőle). A könyv nagyon naturalista módon írja. Meglepő, mert a nők hajlamosabbak inkább a finomságra és a gyengédségre...
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Vá: Erotikus Történetek 14 éve 9 hónapja #8104

  • Pirosnyuszi
  • Pirosnyuszi profilkép
A kövi esti mese. :side:

Lori úgy érezte, mintha lebegne. Mintha magas sarkú cipője nem is lenne a lába alatt, hanem csak a puszta levegőre nehezedne rá. Az egyik karjával gyengéden átkarolta Susan derekát, a másik ujjait pedig a lány ujjai közé fonta.
Olyan volt, mintha az örökkévalóságig tartana ez a pillanat, mégis éppen csak egy lélegzetvételnyit. Tekintete Susan tengerkék szemeibe fúródtak, és úgy érezte, elveszik a gyönyörűségtől.
Sokban emlékeztette ez a lány az anyjára, de valahogy mégis teljesen más volt. A szemeiben ugyanaz a láng égett, mint Carmenéiben. Ugyanaz a mindent elemésztő tűz, amely mindig magához vonzotta Lorit. De ebben a lányban volt valami féktelen dinamika is, ami Carmenből hiányzott. Vagy már rég kiveszett.

Ahogy táncoltak, Lori úgy érezte, mintha a fellegekben járna. Alig tudta megállni, hogy ne csókolja meg most rögtön a lányt, és húzza félre az egyik szobába. Még a keze is remegett, amikor egy kissé lejjebb csúszott, hogy rásimuljon Susan fenekére. A lány csak elmosolyodott, és suttogott valamit, de Lori nem értette. A lila köd úgy elhomályosította minden érzékét, hogy válaszként is csak egy bárgyú mosolyt tudott megereszteni.
Mire észbe kapott, már csak azt vehette észre, ahogy Susan kisiklik a karjai közül, és egy másik nővel folytatja a táncot. Lori kezei lehulltak a teste mellé és egy ideig csak bámulta a tőle lassan távolodó Susant.
- Minden rendben, Lori? – zökkentette ki végül egy hang a merengéséből.
Ahogy hátra fordult, Slon érdeklődő és kicsit talán gondterhelt arcát pillantotta meg. A fekete lány valamelyik sivatagi néger törzs leszármazottja volt és ő maga is tökélyre fejlesztette a rezzenéstelen és semmit mondó arckifejezést. Lori mindig igyekezett valami érzelmet belelátni, de néha olyan volt, mintha csak egy álarc bámulna rá. Csodálta ezt Slonban, de néha kicsit idegesítette is.

Kinyitotta a száját, hogy válaszoljon, de aztán mégis becsukta és egy pillanatra visszapillantott oda, ahol az előbb még Susan táncolt, de a lány már nem volt sehol.
- Teljesen az ujja köré csavart, mi? – Lori másik barátnőjére pillantott, akinek arcán széles vigyor terült szét. Tori Slon tökéletes ellentéte volt. Külsőleg és sok tekintetben belsőleg is. A fekete lány mellett az ő bőre kifejezetten sápadnak tűnt, Slon szög egyenes hollófekete haja mellett az ő vörös sörénye pedig kész szénaboglyának. És amíg Slon néha tökéletesen elrejtette az érzéseit, addig Torinak minden kiült az arcára. Ehhez pedig még az is hozzájárult, hogy barátnője higgadtságával ellentétben neki olyan hullámzó volt a kedélyállapota, mint a süvítő szélben a partot mosó tenger.

Lori megint nem tudott válaszolni, csak bárgyún nézett. Most már Slon arcára is kiült némi érzelem, ahogy fürkészte barátnője arcát. Arcizmai megfeszültek, az ajkát beharapta, és az egyik szemöldökét felhúzva kereste Lori tekintetét. A lány rosszul érezte magát a mindent átható pillantástól és egy másodperc múlva kifakadt.
- Nem! – jelentette ki, talán túl határozottan is. – Nem. Én…
Slon arcán mosoly terült szét és a gondterhelt arcot hihetetlen gyorsasággal terítette be az önfeledt boldogság. Olyan harsányan nevetett fel, mintha az előbb nem is keltette volna a féltékenység látszatát.
Ilyenkor nagyon tudta gyűlölni Lori a barátnőjét, de mégis lenyűgözte, hogy a lány néha mennyire meg tudja téveszteni az embereket.
- Bevetted – nevetett kárörvendően Tori is. – Tényleg bevetted.
Lori összehúzta a szemeit és szigorúan nézett a barátnőire, amitől azok csak még jobban kezdtek nevetni.
- Ugyan már, kedvesem! – simult hozzá Slon és az egyik tenyerébe fogta Lori arcát. – Csak vicceltünk.
Lori nem tudott haragudni rájuk. Az arcáról egy pillanat alatt leolvadt a neheztelés és ajkai forrón forrtak össze Slonéival.
Tori még kuncogott egy kicsit magában, majd a helyiség másik végében táncoló Susanra pillantott.
- Tényleg gyönyörű – jegyezte meg ő is.
Lori és Slon rá néztek, de nem engedték ki egymást a karjaikból.
- Alig várom, hogy én is megízlelhessem a gyengédségét.
- Tépj sorszámot! – nevetett fel Lori.
- Te kis gonosz! – nézett rá szigorúan Tori, de az arcán még mindig ott bujkált a cinkos mosoly.
Lori ismét felnevetett. Egy gyors mozdulattal odalibbent Torihoz és őt is megcsókolta.
- Ugyan, lányok! Nekem mindig ti voltatok az elsők. – mondta gyöngéden.
- Tudjuk. – válaszolta Slon és hátulról átkarolta Lorit. Lori érezte, ahogy a lány csillogó, piszkos szürke szatén ruhája végigsimítja a testét, és az orrát belefúrja az ő hajába. Slon lágyan beszippantotta az illatot, majd kissé lejjebb hajtotta a fejét és megcsókolta Lori nyakát.
- És reméljük, hogy ez továbbra is így lesz – fejezte be helyette Tori és cinkosan Lori arcába mosolygott.

Lori felnevetett, és átölelte mindkettőjüket. Tudta mire gondolnak. Eddig Lori volt az új lány. A legfiatalabb a feleségek között. Bár Slon és Tori sem házasodtak be sokkal korábban a Szapphó Társaságba, de mégis tudták, hogy ha egy új tag érkezik a közösségbe, akkor mindenki figyelme rá összpontosul. Mindenkit az új feleség kezd érdekelni és szinte szó szerint sorban állnak, hogy együtt tölthessenek vele egy éjszakát.
Slon és Tori persze nem gondolhatta komolyan, hogy Lori emiatt elhanyagolja őket. És valószínűleg nem is gondolták komolyan. Ők is várták már, hogy ágyba bújhassanak Susannal, de biztosan nem tették volna kockára ezért a barátságukat.
Lori érezte, hogy barátnői már alig bírnak magukkal. Tori keze lassan becsúszott a szoknyája alá, és megmarkolta a fenekét. Lori színlelt rosszallással nézett rá, amire a másik lány csak felnevetett. Lori elhúzta a száját, és inkább elfordította a tekintetét. Carment kereste.
A szeme sarkából látta, hogy a nő egyedül ácsorog, karba tett kézzel, a szoba szélén. Kicsit szégyellte magát, amiért egyedül hagyta. Tudta, hogy Carmen mennyire kedveli őt. Emlékezett még azokra a napokra, amikor néhány éve ő házasodott be a kis közösségbe. Carmen szinte az első naptól kezdve kedves volt hozzá és mindenben segítette. Hozzá mindig mehetett, ha valami gondja volt. A nő meghallgatta, segített neki, és ő is megosztotta a gondjait vele. Tudta, hogy most milyen nehéz helyzetben van, de egyszerűen nem akarta megsérteni a barátnőit azzal, hogy ott hagyja őket.

Carmen azonban már nem volt ott a szoba végében. Lori óvatosan körbe pillantott a helyiségben. A tömeg kissé már megritkult. Páran már egy ideje elvonultak a szobáikba, hódolni a szenvedélynek. Látta, ahogy Susan a szoba másik végében táncol egy másik nővel és aztán megpillantotta Carment is. Tőlük néhány lépésre feküdt Bree karjaiban. Az anyakönyvvezető gyengéden karolta át és lassan vezette a táncban.
Lori elmosolyodott. Most már minden rendben lesz. Megnyugtatta a lelkiismeretét, hogy nem hagyta egyedül Carment. Visszafordult a barátnőihez és hevesen szájon csókolta a hozzá dörgölődző Torit.
- Menjünk! – mondta, és gyengéden húzni kezdte a barátnőit az ajtó felé.
Slon és Tori nem ellenkeztek, csak mosolyogva követték a lányt. Ő azonban nem a szobájába vezette őket, mint azt várták volna. Átmentek a szomszéd helyiségbe, ahol néhány órája még Lori Susannal és Carmennel várakozott és ahol felhelyezték a lány utolsó kis kiegészítőjét. A fal mellett apró asztalok és kényelmes heverők álltak. A lámpák halvány fénye egy-egy irányból világította meg a szoba széleit, hosszóra nyújtva az árnyakat.
Lori elmosolyodott és becsukta maga mögött az ajtót. A fal vastag volt és jól szigetelt, így a szomszéd szobában zajló mulattságból semmi sem hallatszott át. Lori elmosolyodott és elfordította a kulcsot a zárban.
Erre nem lett volna sok szükség, hiszen valószínűleg úgysem nyitna rájuk senkit. És ha mégis… mi lenne akkor? A dolog azonban így még izgalmasabb volt.
Lori ismét a barátnői felé fordult, és még szélesebbre húzódott a mosoly az arcán. Lassan végigsimította a testét, amíg el nem ért a köntösét összefogó övig. Idegtépő lassúsággal kötötte ki, hogy aztán egy résnyire tárja csak szét a szatén köntösét, ami alatt nem viselt semmit.

Mindeközben lágyan ringatta a csípőjét és kihívó pillantásokat eresztett meg Slon és Tori felé. A két lány megértette a célzást és odaléptek barátnőjük mellé. Slon oldalról átkarolta Lorit és gyengéden megcsókolta. Ajkaik úgy súrlódtak egymáson, mint a dörzspapír, érzéki ingerek millióit indítva útjukra az agyuk felé. Lori nyelve lassan átcsúszott Slon szájába és körbejárta a lány szájüregét.
Közben Tori leguggolt barátnői elé, széthajtotta Lori köntösét és végigcsókolta a hasát. Lori megremegett és gyengéden beleharapott Slon ajkába. A lány elmosolyodott és kissé arrébb lökte Lorit. Úgy egy méter után a lány ez kényelmes bársony kanapéra huppant le. Tori azonnal becsusszant a lábai közé és fejét benyomta barátnője köntöse alá.
Lori érezte, hogy a forró kis nyelv vad táncot jár a combjai belsején és közeledik átnedvesedett bugyija felé. Halkan felnyögött, de Slon azonnal az ajkára tapasztotta az övéit. Egy szenvedélyes csók után ő is elindult lefelé. Végigcsókolta Lori nyakát és vállait, majd lelökte róla a köntöst és a melleivel kezdett játszani. A kezeibe fogta őket, markolászta, gyúrta, miközben a nyelvével Lori mellbimbóit izgatta. Lori visszafojtotta a nyögéseket és belemarkolt barátnői hajába.

Tori félre húzta a bugyiját, és a nyelvét lassan végighúzta Lori punciján, amiből azonnal ragacsos nedv tört elő. Slon még lejjebb ment, és miután végigcsókolta Lori hasfalát, kikerülve Tori fejét, lassan haladt lefelé barátnője lábain, míg végül el nem érte a lábfejét.
Óvatosan levette róla a magas sarkút, és nyalogatni kezdte Lori lábujjait. A lány felnyögött volna, de ekkor Tori felemelkedett a lábai közül és gyengéden ránehezedve szájon csókolta. Lori lehunyta a szemeit és élvezte, ahogy az ajkai bizseregnek a vad csóktól, és a lábain borzongás fut végig Slon nyelve nyomán.
Aztán a fekete lány felemelkedett. Ezzel szinte egy időben Tori is elhúzta a fejét Lori arcától és megcsókolta Slont.
- Menjünk fel hozzám! – szólalt meg a fekete lány és lassan felemelkedett a kanapéról.
Gondosan ügyeltek, hogy ne lássa meg őket senki. Bár nem jelentett volna az se sokat, de a vad hancúrozás során összezilálódott külsejük elég illetlenek tűnt volna. Szerencsére, akik még nem vonultak félre a szobáikba élvezni az éjszakát, azok még a nagy teremben táncoltak és beszélgettek.

A három lány gyorsan felsurrant a lépcsőn, és beszaladtak Slon szobájába. A meglehetősen kicsi szoba sötét és titokzatos hangulatot árasztott magából. A falak sötétbarnára voltak festve, mintázatuk pedig a dzsungelt imitálta. Mellettük fából faragott, sokszor ember nagyságú totemek, szeretkező nőalakokat ábrázoló szobrok álltak. A plafonról egyszerű tálakban gyertyák lógtak. Bár volt rendes világítás is, de Slon a maga kis szentélyében nem kedvelte az olyan modern dolgokat, mint az elektromosság. Így inkább gyertyákkal világított.
Gyorsan meggyújtott párat, majd ledobta a köntösét és bevetette magát az egyszerű faágyba. Tori egy pillanatot sem várt, hanem rögtön utána vetette magát, ráfeküdt barátnőjére és vadul csókolózni kezdtek.

Lori föléjük hajolt, félre söpörte Tori haját és lassan elkezdte csókolgatni a nyakát, majd egyre lejjebb haladt. Végigcsókolta a lány enyhén homorú hátívét, amíg el nem ért meztelen fenekéig. Először csak gyengéden csókolgatta és nyalogatta a formás farpofákat, majd a nyelvét óvatosan bedugta a köztük húzódó vékony nyílásba. Tori felnyögött, ahogy barátnője a végbélnyílását izgatta, de közben folytatta a vad csókolózást Slonnal. Nyelvük ki-be járt egymás szájában és egy perc múlva Lori érezte, hogy Tori teste megfeszül, és az ágyéka alatt áttetsző nedv jelenik meg Slon combján.
Elmosolyodott és lefordította Torit a fekete lányról, hogy lenyalja a nedvet annak combjairól. A vörös hajú lány ajkai közben egy pillanatra sem hagyták el Slon száját, hogy most onnan indulhassanak el a lány ében színű mellei felé. Slon halkan felnyögött, amikor Tori a szájába vette a mellbimbóit, és szopogatni kezdte őket. Lori még alig nyalta le a ragacsos nedvet a combjairól, amikor a testén remegés futott végig és újabb nedvet spriccelt barátnője arcába.

Slon teste elernyedt és már csak félálomban sóhajtozott, ahogy barátnői izgatták a testét. Amint Lori végzett az újabb adag nedv lenyalásával, feljebb mászott Tori mellé. A lány is felemelte a fejét és csókolózni kezdtek. Lassan lefeküdtek Slon két oldalára, és fejüket a fekete lány vállaira hajtották. Hallgatták, ahogy barátnőjük szuszog, míg végül ők is álomba merültek.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Vá: Erotikus Történetek 14 éve 9 hónapja #8114

  • Cat83
  • Cat83 profilkép
hümm..sunyi vagy nyuszi. :gossip:
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Vá: Erotikus Történetek 14 éve 9 hónapja #8116

  • Pirosnyuszi
  • Pirosnyuszi profilkép
Cat83 írta::
hümm..sunyi vagy nyuszi. :gossip:
Miért Drága?:)
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Vá: Erotikus Történetek 14 éve 9 hónapja #8131

  • Cat83
  • Cat83 profilkép
Pirosnyuszi írta::
Cat83 írta::
hümm..sunyi vagy nyuszi. :gossip:
Miért Drága?:)
annyira el vagy borzadva ezektől a sztoriktól,hogy nap mint nap foglalkozol velük.:cheer: :nene:
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Vá: Erotikus Történetek 14 éve 9 hónapja #8206

  • Pirosnyuszi
  • Pirosnyuszi profilkép
Tényleg rosszul vagyok tőlük.:side:
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Vá: Erotikus Történetek 14 éve 9 hónapja #8210

  • Cat83
  • Cat83 profilkép
Pirosnyuszi írta::
Tényleg rosszul vagyok tőlük.:side:
jól van nyuszi ha nagyon akarod elhiszem.:cheer:
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Vá: Erotikus Történetek 12 éve 5 hónapja #38307

  • sophiemonsterbitch
  • sophiemonsterbitch profilkép
Gondoltam, én is publikálom akkor :) Ha ez tetszik, a többi történetemet elolvashatjátok itt: sophiemonsterbitch.blog.com. Jó szórakozást! :)


Born To Be Brave Part 4

Akkor érzem, milyen gyenge vagyok, amikor a szemébe nézek. De mikor észreveszem, hogy az én érzéseimet tükrözi, egyetlen dolog kerít teljesen hatalmába: a határtalan szerelem.
Azok után, amiken együtt keresztül mentünk, a kapcsolatunk erősebb volt bárminél; jöhetett drog, emberölés, erőszak - mégsem tudtunk legfeljebb két napnál tovább különmaradni. Valójában nem tudtam elképzelni életemnek egy mozzanatát sem nélküle.
Miután Natalie-t felmentették a bíróságon, önvédelem címszó alatt, nem bírtam tovább - megkértem a kezét. A nyakamba ugrott, mielőtt válaszolt volna, majd zokogva közölte, hogy ha akarna, sem tudna nélkülem élni. És nem is akar.
Mosolyogva idéztem fel magamban a szavait újra meg újra, tudtam, hogy soha nem fogom elfelejteni őket. Örökké az eszembe vésődött, ahogy átölelt, ahogy alig bírt megszólalni a meghatottság könnyeitől.
Annyira belemerültem a gondolatmenetbe, hogy alig hallottam, hogy Natalie szólongat. Felnéztem, ő pedig rám mosolygott, azon gondolkodva, hogy vajon mi tett megint ilyen boldoggá. Kinyitotta a hotel teraszajtaját és intett, hogy menjek ki vele.
Már a harmadik napot töltöttük a Crowne Plaza Hollywood Beach Resort valószínűleg leggyönyörűbb lakosztályában. A Nap éppen lemenőben volt; a felhők és az égbolt narancssárga színben játszottak.
A teraszról lenézve látszott a Hollywood útjain közlekedő autók hosszú sora. Egyre több vezető döntött úgy, hogy felkapcsolja a kocsi fényszóróját, vakuzáport zúdítva az utcán közlekedőkre.
A napközbeni forróság is enyhült, néhány hűvösebb szellő formájában. Addig álltunk a teraszon, míg teljesen besötétedett. Mindkettőnket magával ragadott a pálmafás los angelesi tengerpart, a fényűző nyaralókkal és álomba illő éttermekkel.
A kezemet végig Natalie derekán tartottam, és amikor egy hideg fuvallattól libabőrös lett a karja, megszólaltam:
'Nem akarsz bejönni?'
'De.'
Bementünk a hatalmas ablakokkal felszerelt lakosztályba. Leültem az ágyra, és húztam volna Natalie-t magammal, de neki látszólag még valami elintéznivalója akadt előtte.
'Van egy meglepetésem számodra.' mosolyodott el.
'Tényleg?' húztam fel a szemöldökömet gyanakodva. Natalie kivett az éjjeliszekrény fiókjából egy könyv nagyságú, fekete dobozt és rárakta a tetejére.
'Mi az?' kíváncsiskodtam vigyorogva, de újdonsült feleségem válaszra sem méltatott.
Csak az ölembe ült és gyengéden megcsókolta az ajkaimat. Tudta, hogy azonnal megkívánom, ha így csókol. Hátrébb dőltem az ágyon és magamra húztam. Úgy feküdt rajtam, hogy a fenekére pont rá tudtam rakni mindkét kezemet.
Amikor megszorítottam, a nyelve agresszívabb játékba kezdett az enyémmel, és én éreztem, ahogy Natalie kielégítésének gondolata utat vág az elmémben, minden mást megsemmisítve.
Átcsúsztattam kezem a pólója alá, mire ajkai elszakadtak az enyémektől, és elhajolt, hogy levegye a felsőt. Az a melltartó volt rajta, amit a legjobban szerettem. Égetett a vágy, hogy megnézzem, hogy fest rajta a kis, fekete tanga, amivel együtt vettük.
Azonban mielőtt megleshettem volna, Natalie felemelte a kis dobozt az éjjeli szekrényről és kiemelt belőle egy acélpengés, kisebb fajta tőrnek tűnő kést.
'Ezzel meg mit...?' haraptam félbe a mondatot, amikor rájöttem a válaszra. 'Ugye nem gondoltad komolyan?'
'Dehogynem.' mondta ellenállhatatlan hangon. Átnyújtotta nekem a hideg markolatú kést. 'Vágj meg vele.'
'Natalie, nem foglak bántani.'
'Még akkor sem, ha én kérlek rá?' Mosolyogva újra megcsókolt, én pedig kelletlenül végighúztam a hasán a kés pengéjét. Felszisszent, egy halvány vérsugár színezte be a pólómat.
Aztán lefektettem a hátára, és készültem oldalra dobni a kést, de Natalie megfogta a kezemet. Megint a hasa felé irányította, én pedig megvágtam. A vér úgy csordult ki a vékony kis vágásból, mintha könnycsepp lenne.
Közelebb hajoltam hozzá, és lenyaltam. Vasas íz terjedt szét a számban; Natalie felnyögött, ahogy a nyelvem hozzáért a hasához. Forró volt a bőre, és minden egyes érzéki nyögés hatására, ami elhagyta a száját, egyre jobban kívántam.
Miközben végigcsókoltam a hasát, gyengéden simogattam a lány mellét. Ezután fölé emelkedtem és gyengéden nyomtam a párnába mindkét kezét, hogy alig tudjon mozdulni. Ez tetszett neki, a lábával körbefonta a csípőmet, míg én újra az ajkait csókoltam.
Ahogy haladtam lefelé, a nyaka következett, amit játékosan megharaptam; aztán levettem a melltartóját. Kis köröket írtam le Natalie mellére a nyelvemmel, majd elkezdtem szívni, amíg a mellbimbója kemény lett.
Megint leértem a hasához, de most inkább a kezemmel simogattam, óvatosan kerülgetve az előbbi két vágás vonalát. Mivel tudtam, hogy csikis, vágyakozva végigcirógattam a köldöke alatti részt, mielőtt kikapcsoltam az övét és néhány határozott mozdulattal lehúztam róla a farmerját. Utána én is levettem a felsőmet, mert érezni akartam, ahogy teste az enyémhez ér.
Végre megbizonyosodhattam róla, hogy tökéletesen áll neki a fekete tanga. Azonban nem hagytam magamnak sok időt, hogy csodáljam - úgy húztam le róla a bugyit, mint egy álarcot öltött vadállat, akiből bármelyik percben előtörhet az eddig elfojtott vágy.
Most, hogy Natalie teljesen meztelen volt, bemásztam a két térde közé, hogy kielégítsem. Elképesztően nedves volt. Ha lehet, még jobban felizgultam a látványára, és elkezdtem nyalni.
Már vagy ötödszörre feküdtünk le egymással az esküvő óta, de mégis ez tűnt eddig a legédesebbnek. Mintha a házasság adott volna egy löket szenvedélyt mindennek, és nem csak az ágyban, hanem mindenhol sokkal érzékibben viselkedtünk egymással.
Natalie egyre hangosabban sóhajtozott és nyögött, miközben a csiklójával játszadoztam. De mielőtt feljutott volna a csúcsra, abbahagytam.
Feljebb csúsztam, hogy elkapjam kéjtől égő pillantását, majd huncut mosollyal a hüvelyébe toltam az ujjaimat. Natalie minden egyes lökésnél erősebben szorított magához és a hátamat karmolászta. A legmocskosabb dolgokat suttogtam a fülébe, amik eszembe jutottak.
Néhány perccel később éreztem, ahogy a teste megfeszül és átadja magát a gyönyörnek. Zihálva csókoltam a nyakába, majd lefeküdtem mellé.
Natalie megfogta a kezemet és rárakta a szívére, hogy érezzem, ahogy lelassul.
'Nélküled már nem dobogna.' suttogta. A szemem hirtelen megtelt könnyel.
'Ne mondj ilyeneket.' egy könnycsepp gördült le az arcomon. Natalie letörölte, és végighúzta a mutatóujját az alsó ajkamtól a hasamig. Ezután olyan közel hajolt, hogy éreztem meleg leheletét. Oldalra söpörtem egy gesztenyebarna tincset angyali arcából.
Annyira gyönyörű volt.
Hagytam, hogy rám feküdjön, és addig játszadozzon, amíg be nem nedvesedek; ő is levette a melltartómat és a melleimet masszírozta, aztán gyengéden ráharapott a mellbimbómra. Már csak az érintésétől őrület-közeli állapotba kerültem.
Kikapcsolta az övemet és lehúzta rólam a kis farmer sortot. Amikor széttolta a két lábamat, hogy hozzám férjen ott lenn, nem a puncimat célozta meg először.
Annyira felfokozott állapotban voltam, hogy alig tudtam, hol vagyok, így nem is éreztem, ahogy felkapja a kést és végigvágja vele a combom belső felét. Egy pillanatra döbbenten néztem rá, aztán megértettem; nem fáj.
Ezután addig csókolta, amíg kénytelen voltam neki könyörögni, hogy ujjazzon meg. Natalie végre levette rólam a teljesen átnedvesedett bugyit és érzéki mosollyal elkezdett nyalni. Ahogy hozzámért, elöntött a forróság.
Végül az ujjait használta, hogy orgazmusom legyen. Ki-be húzogatta őket a vaginámban, miközben a nyelvével folytatta a csiklóm izgatását.
Hangosan nyögtem a nevét, téptem a lepedőt - éreztem, hogy mindjárt elélvezek. Néhány másodperccel később tényleg elmentem, Natalie mosolyogva végigsimította forró arcomat.
A szemébe néztem.
'Azt hiszem, Los Angeles-be kéne költöznünk.' mondtam.
'Amit csak akarsz, szívem.' puszilta meg az arcomat.
Akkor érzem, milyen gyenge vagyok, amikor a szemébe nézek. De mikor észreveszem, hogy az én érzéseimet tükrözi, egyetlen dolog kerít teljesen hatalmába: a határtalan szerelem. És a tudat, hogy bármit megtennék érte a világon, elég erőt ad arra, hogy mindent kockáztassak Natalie-ért. Mert bátornak születtem.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.
  • Oldal:
  • 1
  • 2

Oldal elkészítésének ideje: 0.320 másodperc
A pinkvanilla.hu fórumán található hozzászólások a  szerzőik nézeteit tükrözik, és nem a pinkvanilla.hu álláspontját - így az nem vállal felelősséget a hozzászólások tartalmáért.

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook