Üdv, Vendég
Felhasználóinév: Jelszó: Emlékezz rám
  • Oldal:
  • 1

TÉMA: TÁRSADALMI KIREKESZTETTSÉG, FIATALOK!

TÁRSADALMI KIREKESZTETTSÉG, FIATALOK! 7 éve 1 hónapja #59873

Részemről nap, mint nap tapasztalom, de már rég nem hat meg lelkiekbe, hogyan akarják a társadalom perifériára sodortatni a rosszabb munka körülményekbe dolgozó, sínylődő magyarok, a másokat sokszor, akik ahhoz is birkák, hogy egy normális álagfizetést megcsináljanak maguknak, miközbe szarrá lopják az országot, a vén, trottyos, hazug vén generáció, és nem érti vajon miért nem bírják befogni a fiatalt, 80 Ft-ra a hiányszakmákba...

Nos, ez nem az a szocialista, rettegő, befosi nemzedék, és hülye lenne gályázni a semmiért, mikor a szomszédba 15 év után nyugdíjba lehet menni, és nem nyomorogni, mások kedvéért. Nyugdíj nélkül, és mások dorbézolását, lopását, legályázni 80-ért. :S :) Az a hülye, vagy akinek van esze, ki lehet találni mit csinál. :woohoo:
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

TÁRSADALMI KIREKESZTETTSÉG, FIATALOK! 7 éve 1 hónapja #59874

Ennél már csak az a vicesebb, másik témába, hogy a Frau Merker Mutti, hogy fogja legályáztatni a négereit, arabjait a Tobaccoba. :S :)
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.
  • Oldal:
  • 1

Oldal elkészítésének ideje: 0.153 másodperc
A pinkvanilla.hu fórumán található hozzászólások a  szerzőik nézeteit tükrözik, és nem a pinkvanilla.hu álláspontját - így az nem vállal felelősséget a hozzászólások tartalmáért.

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook