Üdv, Vendég
Felhasználóinév: Jelszó: Emlékezz rám
  • Oldal:
  • 1

TÉMA: Miért üres a fórum?

Miért üres a fórum? 9 éve 1 hete #52913

Tudom, hogy most húsvét van, de látom, hogy a legtöbb topicba hónapok óta nem írt senki. Hová tűntetek? Én erről az egy működő fórumról tudok ilyen témában és szerintem jó hogy van. Nem értem miért nincs itt forgalom.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Miért üres a fórum? 9 éve 1 hete #52915

Lehet a legtöbb transz ember már csak a Facebook csoportokba jár :) A többieket nem tudom.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Miért üres a fórum? 9 éve 1 hete #52916

  • Tangabugyi
  • Tangabugyi profilkép
Én régóta nézem a fórumot de általában mindig sokkot kapok és lelépek.
Van olyan aki nyíltan magát kínálja, van aki az animálsex iránt érdeklődik, van aki az orvosokat szidja állandóan és alig vannak egy páran akikkel lehet normális kommunikációt folytatni. Szerintem 1-2 ember kivételével rémes a közösség - legalábbis a transz részen.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Miért üres a fórum? 8 éve 11 hónapja #52940

  • grindylow
  • grindylow profilkép
Szerintem azért üres a fórum, mert a többség behatárolta, hogy csak az LMBT mivolta miatt keresi meg a másik embert. Kihez jársz hormonért, ki csinálta a vaginádat, leszopsz-e a Nyugatiban (a másik p-betűs melegfórum megszűntével ez főleg begyűrűzött ide).

A legtöbben, ha találkoznak egy másik ts-sel, azt nézik, hogy na, ez mennyit alakult hozzám képest, és van-e eladó hormonja. Nem igazán van jelen az a szemlélet, hogy hasonló vívódásokat átélt emberek valóban barátkozzanak vagy párkapcsolat alakuljon ki. Nehéz kilépni ebből sokaknak, akár még egy személyes találkozó se hozható össze, aztán netes beszélgetés helyett a fórumból egy link- és reklámgyűjtemény lesz. Ez véleményem szerint nem az adott fórum hibája, sok helyen megfigyelhető, ezért részemről már nem is járok fórumozni, inkább dolgozni meg a levegőre.

Ha pedig ugyanazok a kérdések - amelyekre már egy csomóan adtak választ - pörögnek, sokan elvesztik az érdeklődésüket, hogy bármit is írjanak, mert nem fogják magukat ismételni. (Fórum, majd Keresés opció használata üdvös lehet.)
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.
  • Oldal:
  • 1

Oldal elkészítésének ideje: 0.182 másodperc
A pinkvanilla.hu fórumán található hozzászólások a  szerzőik nézeteit tükrözik, és nem a pinkvanilla.hu álláspontját - így az nem vállal felelősséget a hozzászólások tartalmáért.

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook