Üdv, Vendég
Felhasználóinév: Jelszó: Emlékezz rám
  • Oldal:
  • 1

TÉMA: Mekkora fájdalomra számítsak plaszt. műtét után?

Mekkora fájdalomra számítsak plaszt. műtét után? 10 éve 1 hónapja #51166

  • lilchris25
  • lilchris25 profilkép
mellkas, és teljes has korrekcióm lesz hatalmas fogyás után. és nagyon félek, mert szörnyü dolgokat olvastam a műtétről. egyesek hetekig sírtak a fájdalomtól, én meg pokolian félek, mert el sem tudom képzelni milyen fájdalmas lesz miután magamhoz térek. :S

volt egy epehólyag műtétem, oké az akut volt hasnyálmirigy gyuszival, de az elégg szar volt utána. maga a seb nem fájt csak belül, és a hasfalam rohadtul :S

tudnátok valami megnyugatót írni nekem??? 28. án fekszem be... és Dr Molnár Béla Ákos plasztikai sebész fog műteni.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Mekkora fájdalomra számítsak plaszt. műtét után? 10 éve 1 hónapja #51188

  • donnie
  • donnie profilkép
Szia

Nekem csak mellkas mutetem volt mult nyaron.
Alapbol szerintem egyen fuggo, hogy kinek milyen a fajdalom kuszobe, ki, hogy reagal az altatora.

Nekem pl maga a muteti seb nem fajt annyira. Az elso par ora volt olyan, mintha egy elefant ulne rajtam :D De hamar megnyugtattak, hogy ha mell nagyobbitast csinaltatnek az jobban fajna :D Igazabol csak az altatot viseltem katasztrofalisan. Kellett egy 48-72 ora mire elmult minden utohatasa. Ha nem lett volna ektelen hanyingerem akkor sok foyladek beviteltol hamarabb is tulestem volna rajta. De a mutetet koveto 3. napon mar kutya bajom nem volt. A mellkasom se mondhatnam, hogy nagyon fajt volna, kellemetlen volt, de abszolut elviselheto szinten.

Nem tudom Te, hogy reagalsz az altatora, legjobb baratom pl vigan evett ivott, masnap teljesen jo hangulatban hagyta el a klinikat. Szova latod, egyen fuggo :)

Szerintem nincs okod panikolni. Sirni nem hinnem, hogy sirni fogsz hetekig a fajdalomtol :D Kitartast a mutethez es a labadozashoz. Mielobbi gyogyulast igy elore is :)
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Mekkora fájdalomra számítsak plaszt. műtét után? 10 éve 1 hónapja #51208

  • grindylow
  • grindylow profilkép
Egyéni, ki hogy viseli a fájdalmat, és hogy zajlik le a gyógyulás. Fontos, hogy elő légy készülve, ne kelljen erőltetni pár hétig magad, főleg, ha egyedül lábadozol. Apróságok, amikre gondolni érdemes: legyenek elölgombolós ruhadarabok, és mosd ki őket előre, mert ha fájdalmaid vannak, nem fogsz tudni vizes ruhahalmot emelni, teregetni. Ha pl. nehéz redőny van az ablakon, legyen felhúzva, mert nem biztos, hogy fogod tudni rángatni. Vásárolj be, főleg folyadékból, hogy ne kelljen cipekedni. Porszívózz fel, a gép mozgatása és a hajlongás sem buli lábadozás alatt.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.
  • Oldal:
  • 1

Oldal elkészítésének ideje: 0.153 másodperc
A pinkvanilla.hu fórumán található hozzászólások a  szerzőik nézeteit tükrözik, és nem a pinkvanilla.hu álláspontját - így az nem vállal felelősséget a hozzászólások tartalmáért.

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook