Üdv, Vendég
Felhasználóinév: Jelszó: Emlékezz rám
  • Oldal:
  • 1
  • 2

TÉMA: Megszüntetik a Sziget Fesztivált?

Megszüntetik a Sziget Fesztivált? 13 éve 3 hónapja #33067

  • Mira
  • Mira profilkép
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Vá: Megszüntetik a Sziget Fesztivált? 13 éve 3 hónapja #33075

  • Barno
  • Barno profilkép
Én azt olvastam a Népszavában, hogy megadóztatni akarja a mocsok féreg. Ja, és 11 ezer hajléktalan férőhelyet akar megszüntetni, miközben mindenhonnan kitiltják őket. Az a koncepció, hogy elvenni a szegényektől, szétosztani a gazdagok között, ha pedig már nem lehet belőled pénzt kisajtolni, akkor legyél szíves, és dögölj meg! Hánynom kell!
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Vá: Megszüntetik a Sziget Fesztivált? 13 éve 3 hónapja #33076

  • kis piszok
  • kis piszok profilkép
Nehogy már!
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Vá: Megszüntetik a Sziget Fesztivált? 13 éve 3 hónapja #33077

  • TIMCSADRIA
  • TIMCSADRIA profilkép
Bocsi! lehet más újságot is kellene olvasni. Adót kell fizetnie a bevétel arányában a sziget rendezőjének az extra profitjából (szegényke) . A piacon a tojást áruló nénikének is kell ! Ki a szegény??? Szerinted így jó a város ,hogy kerülgeted a csöveseket ,hogy nem tudsz utazni a buszon a bűztől. Nekem elegem van a liberalizmusból.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Vá: Megszüntetik a Sziget Fesztivált? 13 éve 3 hónapja #33078

  • TIMCSADRIA
  • TIMCSADRIA profilkép
Majd elfelejtettem már alig várom ,hogy a befagyott Dunán megkoronázzák Viktort;)
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Vá: Megszüntetik a Sziget Fesztivált? 13 éve 3 hónapja #33079

  • Dahlia
  • Dahlia profilkép
Nekem is elegem van a sok büdös csövesből a villamoson, sokszor hánynom kell a szaguktól. Meg a sok részeg, bunkó szigetesből is elegem van, akiktől nem lehet elférni a héven, randalíroznak, beszólogatnak, ráadásul sokszor ugyanolyan koszosak, mint a csövesek. Tisztelet a kivételnek.
Amúgy pedig, Gerendai fizessen csak, ha pedig nem, el lehet menni, majd a Főváros megrendezi maga a rendezvényt, így legalább a profit is itt marad.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Vá: Megszüntetik a Sziget Fesztivált? 13 éve 3 hónapja #33080

  • Kalóz
  • Kalóz profilkép
TIMCSADRIA, tudom javasolni, hogy költözz ki Afganisztánba, vagy más hasonló helyre, és akkor majd garantáltan hiányolni fogod a liberalizmust.


OV-t pedig megkoronázhatják a Duna jegén, csak szakadjon is be alatta! :P És lehetőleg legyen körülötte minden patkánya, hogy együtt mártózzanak.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Vá: Megszüntetik a Sziget Fesztivált? 13 éve 3 hónapja #33082

  • Dahlia
  • Dahlia profilkép
Kérdés, hogy mit értünk liberalizmuson. Definiálja már valaki. Mert ami itt megy évek óta liberalizmus címszó alatt, abból én sem kérek.
OV és GyF pedig, úgy néz ki, hogy csak ugyanannak az ocsmány mágnesnek a két ellentétes pólusa.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Vá: Megszüntetik a Sziget Fesztivált? 13 éve 3 hónapja #33083

  • TIMCSADRIA
  • TIMCSADRIA profilkép
Kedves Kalóz ! Én ebben az országban élek itt szeretnék boldogulni és az érdekel ami itt van. Talán kár volt írnom mert csak felháborodást okoztak a gondolataim és azt nem szeretném. Azt sem gondolom ,hogy a politikai kérdéseket itt kell megvitatni . Csak az agyamra megy ,hogy ha bármi történik az országban az OV a hibás . Lehet az elmúlt 8 évben nem itt éltetek?? Amúgy szerintem a nemváltó műtétek TB támogatását a Gyurcsány kormány vette el . Ha valakit megbántottam Bocsánatot kérek !!!
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Vá: Megszüntetik a Sziget Fesztivált? 13 éve 3 hónapja #33084

  • Dahlia
  • Dahlia profilkép
Így van, pont az SZDSZ által működtetett egészségügyi tárca szütette be a nemi átalakító műtétek TB általi finanszírozását. Sokat köszönhetek nekik!!
De cáfoljon valaki, ha rosszul tudom!
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Vá: Megszüntetik a Sziget Fesztivált? 13 éve 3 hónapja #33096

  • Barno
  • Barno profilkép
De, itt éltünk, és szar volt az is! Csak ami most megy, az még szarabb! Gondolom, Timcsadria, neked az tetszene, ha még itt a Pinken is lenne cenzúra...:) Mindent lehet mondani, amit szabad...:)
Azonkívül sok embernek nincs igazi családja. Ha az ilyen ember elveszíti a munkaképességét, akkor mi vár rá??? Vannak, akik a saját hibájukból csövesek, mert hülyék, alkeszek, de van, aki nem tehet róla.
Igenis utálom ezerrel ezt az egészet, ami itt van, meg a kockafejű orbánhívőket is! Fujj! Amúgy az, hogy valaki utálja az egyiket, egyáltalán nem jelenti azt, hogy szereti a másikat!!!
Amúgy a tisztelt OV, ha ismerne téged, ugyanúgy lenézne, mint engem, mert te is "más" vagy.
És miért ne ő lenne a hibás mindenért, ha mindenhol az ő emberei ülnek?!
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Vá: Megszüntetik a Sziget Fesztivált? 13 éve 3 hónapja #33098

  • Barno
  • Barno profilkép
Láttam itt egy jó kérdést, hogy: "ki a szegény?" Remek kérdés!!! Szerintem az, aki anyagi okokból kifolyólag nem élhet emberhez méltóan. (Persze, ez szubjektív...)Van erre hivatalos meghatározás is, hogy aki ennyi meg annyi jövedelem alatt van, de nem tudom, mennyi az annyi...:)

Akinek luxus az is, hogy egy szar kínai boltba elmenjen ruhát venni, aki minden szaros fillért a fogához kell, hogy verjen, akinek a szórakozás szó nem is szerepel a szótárában, (ezalatt én nem a részeg fetrengést értem), akinek a megtakarítás szó csak egy rossz vicc, az mi??? Nos, a gyárban ilyen emberek dolgoznak. Ki van függesztve a faliújságon egy papír, hogy hogyan fog alakulni az új adórendszernek "köszönhetően" a fizetésünk. Majd megnézem pontosan is, valami olyasmi, hogy a rosszul keresők (akik tényleg dolgoznak) csak kicsit fognak rosszabbul keresni, a jobban keresők (akik az irodában nem csinálnak semmit egész nap) fognak kicsit jobban keresni, a nagyon jól keresők pedig sokkal jobban fognak keresni! Mindeközben az égvilágon mindennek emelik az árát. Mindenféle törvényeket, szabályokat találnak ki csak azért, hogy pénzre büntethessenek boldog-boldogtalant. Arról nem hallottam, hogy a saját fizetésüket csökkentenék a T. ház tagjai, de szóljatok, ha rosszul tudom, ritkán nézek híradót. (Az is sok.)
Nem olvastam el, mert hányingerem lett már a címtől is, de a HVG-ben van egy cikk, mely szerint kártalanítják a katolikus egyházat...Erre van pénz. Egészségügyre, oktatásra nincs. Minek is?!

Kalóz, nagyon jó volt az a mondatod a Duna jegéről! :DDD
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Vá: Megszüntetik a Sziget Fesztivált? 13 éve 3 hónapja #33099

  • TIMCSADRIA
  • TIMCSADRIA profilkép
Kedves Barno! Tévedsz nem szereteném ha cenzura lenne és tudom ,hogy hol a helyem a táplálék láncban. De nem hiszem ,hogy minden rossz amit az új kormány csinál . Az előzőeknél valószínűleg jobb. Szeretem a blogjaidat olvasni nagyon jók ,de a politikai nézeteiddel nem értek eggyet.Ha megbántottalak bocsánatot kérek . Nem fordul elő többet.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Vá: Megszüntetik a Sziget Fesztivált? 13 éve 3 hónapja #33104

  • kynkus
  • kynkus profilkép
Barno nem azokat kell szidni akik jól keresnek,hanem igyekezni,hogy te is legalább olyan jól keress...........!!!!!!!!
A legtöbben megdolgoznak a jólétükért!!!!!!!!

És kikérem magamnak,hogy csak azok dolgoznak akik rosszul keresnek!!!!!!!!!! :noo:

Én minden egyes filléremért kőkeményen megdolgoztam,és az édesanyám illetve a párom is!
Nem vesztegettem az időmet arra,hogy mások anyagi jólétére megjegyzést tegyek úgy,hogy nem tudom hogyan jutottak el oda. Csak tudtam,hogy nem akarom minimál bérért eladni magam rabszolgának!
(És lehet most megbántottam pár embert,elnézést,nem az a célom,csak ez a véleményem, ez az én gondolatom és életemre vonatkozik)
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Vá: Megszüntetik a Sziget Fesztivált? 13 éve 3 hónapja #33105

  • kynkus
  • kynkus profilkép
És félreértés ne essék, nagyon sajnálom azokat, akik havi 50-70 ezerből kell megéljenek. (Sőt én is felvagyok háborodva például a benzin árának emelésén) De ettől függetlenül nem szabad megállapodni ennyi pénzért, mert a megszokás nagy úr!!!
És ha megszokják azt a fajta életet, akkor csak a rosszra koncentrálnak és azt bántják, akik esetlegesen tényleg a nulláról kezdték!!!!!
És ezt úgy merem állítani,hogy én is mínuszból kezdtem mindent!
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Vá: Megszüntetik a Sziget Fesztivált? 13 éve 3 hónapja #33112

  • Barno
  • Barno profilkép
Én senkire nem haragszom itt, ugyan már! :) Ti se haragudjatok, de nagyon pipa vagyok attól, ami ebben az országban megy.

Kynkus, gratulálok ahhoz, hogy a mínuszból eljutottál valahová! Az ilyet nagyra becsülöm, életrajzok közül is azokét olvasom szívesen, akik nem születtek gazdagnak. Ez remek!!! Én nem azt kívánom, hogy másnak is rossz legyen, nem sajnálom attól, aki tényleg dolgozik, de a legtöbb jól kereső naplopó!

Általánosságban szerintem ebben a rendszerben azok vannak jól megfizetve, akik kevesebbet dolgoznak. Nem időben értem ezt! Nem tudom elképzelni, hogy egy irodai munka fárasztóbb, mint 12 óra fizikai munka. Kipróbálni persze nincs alkalmam.
Régen pl. amikor a bányász havi 5 ezret keresett, akkor az öltönyös, nyakkendős, irodista apukám 2700-at! És nem hitték el neki, hogy tényleg csak annyit keres, mert ő nem itta el, így aztán elég tűrhetően éltünk.

Ami nekem jó lenne, az a többségnek nem, mert hülyék hozzá, a szabadság a legtöbb emberből csak az állatot hozza elő, mert úgy vannak nevelve, hogy a szabályt a büntetéstől való félelem miatt kell betartani, nem azért, mert netán valami értelme is van! Ezért van az, hogy a sok birkát állandóan fenyegetni kell ahhoz, hogy ne szarjanak össze mindent maguk körül.
Nem az erős központi hatalommal van bajom, hanem a jobboldalisággal, az a gazdagokért van, és alsóbbrendű szemétként kezel mindenkit, akinek kevés pénze van. De azt hangsúlyozom, hogy ebben az országban jó még soha nem volt, szar volt minden eddigi kormány, mert az egész ország elmaradott, fejletlen, reménytelen!
Különben nem érdekes, hogy most bármekkora szart csinálhatnak, nincs zavargás? Amikor OV volt ellenzékben, akkor volt, érdekes...Törtek, zúztak, romboltak, az adófizetők pénzén kellett helyreállítani a károkat, ja és nekik állt feljebb, amikor a rendőrök intézkedni mertek. És most még a huligánok kapnak kártérítést, ilyet is hallottam...Békés tünetők, akik fölszedik az utcakövet, meg kukákat rugosnak szét, jaj, de bátrak...Fasza dolog ez is! Én nem is értem volna rá ott tüntetni, ha akartam volna se, merthogy én akkor dolgoztam...
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Vá: Megszüntetik a Sziget Fesztivált? 13 éve 3 hónapja #33116

  • TIMCSADRIA
  • TIMCSADRIA profilkép
juujjjjj
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Vá: Megszüntetik a Sziget Fesztivált? 13 éve 3 hónapja #33131

  • Kalóz
  • Kalóz profilkép
Na igen, Barno, annakidején nekem is megfordult ez a fejemben: a téren hónapokon át sátoroztak, majálisoztak a tüntetők, ezek hol dolgoztak, hogy ilyen sok időre elengedték őket? XD
Vagy mit csinálnak, miből élnek? Persze volt, aki ott árulta a kis nagymagyarországos pólóit, kitűzőit stb, és az is biztos, hogy semmi adót nem fizetett utána.
Hogy a GYF kormány minek a támogatását vette el, azt nem tudom. Én csak azt állíthatom, hogy nekem 5 éve volt a műtétem és egy fillérbe se került. Sőt, még a gyógyászati segédeszköznek minősülő haskötő is ingyen volt.
És igen, nekem minden szar, amit ez a kormány csinál.:P
De komolyan, történt azóta bármi jó, amióta itt vannak? Katasztrófa katasztrófa hátán. "Még a nap is másként süt!"
Ja, sehogy se süt...
/minden esetre az oldal látogatóinak többsége nem akar politizálni, így megígérem, hogy többet nem írok ilyesmit. Legalábbis ide. :evil: /
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Vá: Megszüntetik a Sziget Fesztivált? 13 éve 3 hónapja #33137

  • Dahlia
  • Dahlia profilkép


Wehehehehe :side: :lol:
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Vá: Megszüntetik a Sziget Fesztivált? 13 éve 3 hónapja #33154

  • Cat83
  • Cat83 profilkép
ti aztán szerettek politizálni.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.
  • Oldal:
  • 1
  • 2

Oldal elkészítésének ideje: 0.234 másodperc
A pinkvanilla.hu fórumán található hozzászólások a  szerzőik nézeteit tükrözik, és nem a pinkvanilla.hu álláspontját - így az nem vállal felelősséget a hozzászólások tartalmáért.

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook