Üdv, Vendég
Felhasználóinév: Jelszó: Emlékezz rám
  • Oldal:
  • 1
  • 2

TÉMA: Nemi szerepek - az aktív/passzív kérdés

Vá: Nemi szerepek - az aktív/passzív kérdés 13 éve 2 hónapja #32947

  • Gabler
  • Gabler profilkép
Én nővel is tudok passzív lenni :ohmy: :blush: már ha van olyan nő aki ezt szereti és kihasználja.. bár igaz akkor vagyok csak teljesen uni, mert előtte, utána aktívan magamé-váteszem :D
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Vá: Nemi szerepek - az aktív/passzív kérdés 13 éve 2 hónapja #32953

  • Macsó37
  • Macsó37 profilkép
Gabler írta::
Én nővel is tudok passzív lenni :ohmy: :blush: már ha van olyan nő aki ezt szereti és kihasználja.. bár igaz akkor vagyok csak teljesen uni, mert előtte, utána aktívan magamé-váteszem :D

:up:
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Vá: Nemi szerepek - az aktív/passzív kérdés 13 éve 2 hónapja #32963

  • L!nds
  • L!nds profilkép
Annyi féle fajta ember létezik, hogy igaz szinte lehetetlen besorolni őket kategóriákba, az én meglátásaim szerint. Olyan ez mint a vízfesték a lapon, a színek összevissza folynak egymásba, különböző árnyalatokat létre hozva ezzel.
Vannak nagyobb pacák és kissebbek. Halványak és erőteljesebbek.
Szerintem a lényeg hogy szeressük a partnerünket, bízzunk benne, ismerjük jól. Egy jól kiforott kapcoslatban ilyen nem lehet probléma sztem, ha meg igen akkor el kell gondolkodni.
Én egy hetero ts lány vagyok, még teljesen fiú testben, semmi hormon.. semmi. A párom egy "biszex" fiú, azért tettem idézőjelbe, mert Ő inkább meleg, aki úgymond 'nem veti meg a lányokat sem'. (Kicsit zavar is ez engem, mert ha nemet váltok, kitudja mi lesz, na mindegy nem ez a lényeg...)
Ő aktívnak mondja magát, de én szerintem a passzívat sem veti meg. És ha ő úgy érezné, hogy neki minden vágya, hogy velem ő passzív helyzetbe kerüljön, én pedig használjam ki a fiú testem, vagy esetleg ő szeretne "foglalkozni" az én nemi szervemmel, hát kicsit megijednék... gondolom érthető a női mivoltom miatt.
Egy éve vagyunk együtt, egy pár hónapja én világosan megmondtam neki, hogy én az ilyesmitől teljesen elzárkózom, szal szexben, d*gjon Ő, de másról szó sem lehet, én pedig szivesen elvagyok az ő szerszámjával természetesen.
Na most, hogy eltelt a másik fél is rajtunk, mégjobban megszerettem, megismertem, még szerelmesebb vagyok, és rá kellett, hogy jöjjek, hogy milyen egy önző vagyok a szerelmemmel, és hogy igazából már én úgy érzem, hogy az én testem az övé is, és akármit tesz/teszünk közösen az ágyban, az nekem mindenképp jó. Noha nem vagyok férfias, semmi esetben sem, és egy idegennel szemben teljesen elzárkóznák ilyen dolgoktól, de a szerelmemmel teljesen más a téma.
Ezt mondom én, pedig belül 100%-ig nő vagyok, és NEM egy passzív meleg fiú...
Úgyhogy mindenképp:
szeretet
szerelem
bizalom
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Vá: Nemi szerepek - az aktív/passzív kérdés 12 éve 8 hónapja #36312

  • Ellenier
  • Ellenier profilkép
Itt (is) egyetértek Lindzivel. :)
Én is teljesen elzárkóztam az aktívkodástól mind a réi, ind az új formámban, a párom is a leírtakhoz hasonlóan aktív bi (bár hála az égnek inkább a lányok felé húz), aki nagy ritkán belegondol, milyen lenne, ha...
Említette nekem ezen vágyait, de tisztában lévén női mivoltommal, sosem kért rá.
Én aztán végképp utálom azt a kitüremkedést a lábam között, mert épp annyi híja van a boldogságomnak, de arra jutottam, hogy a kedvesem szeret azzal együtt is, meg anélkül is. Nem azért drukkol ő a műtéthez, mert zavarja, hanem azért, mert úgy boldogabb leszek, ezáltal ő is.
Ha pedig ő azon van, hogy nekem minden módon örömet okozzon az ágyban is -márpedig okoz bőségesen- akkor miért tagadnám meg tőle ezt az örömforrást holmi elvek miatt?
Meg úgy van a dolog, ahogy a kollegina írta: Ami mindkettőnk örömére szolgál, az semmiképp nem lehet rossz.
Summa-summarum: Ha szeretünk valakit, úgy igazán, akkor nincsenek korlátok az ágyban. Itt megtisztelném külön Necc barátnénk eszmefuttatását, mely szerint nem vagyunk mi holmi szexgépek, szeretkezünk egymással, nem pedig "b@szunk", azt pedig meglehet tenni igen változatosan.
Úgyhogy Szeretet, Szerelem, Bizalom, KREATIVITÁS! :D
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Vá: Nemi szerepek - az aktív/passzív kérdés 12 éve 8 hónapja #36314

  • L!nds
  • L!nds profilkép
Így van Ellenier, jól beszélsz :))
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Válasz: Nemi szerepek - az aktív/passzív kérdés 11 éve 4 hónapja #46903

  • fuskator
  • fuskator profilkép
L!nds -nek igaza van, sok féle ember létezik, különböző szokásokkal.
Én egy passzív homoszexuális vagyok, és soha nem próbálnám ki az aktív szerepet, mert undorodnék tőle.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.
  • Oldal:
  • 1
  • 2

Oldal elkészítésének ideje: 0.163 másodperc
A pinkvanilla.hu fórumán található hozzászólások a  szerzőik nézeteit tükrözik, és nem a pinkvanilla.hu álláspontját - így az nem vállal felelősséget a hozzászólások tartalmáért.

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook