Üdv, Vendég
Felhasználóinév: Jelszó: Emlékezz rám
  • Oldal:
  • 1

TÉMA: Segítsük egymást!

Segítsük egymást! 9 éve 6 hónapja #52233

  • szjimant
  • szjimant profilkép
A napokban olvastam, hogy a meleg körökben mennyire nem szokás segíteni a szegényebbeknek. Ezt szeretném most megcáfolni!

Eleged van a kilátástalanságból? Nincs munkád, vagy a jelenlegi nem fizet rendesen? Folyton rettegsz, hogy mikor rúgnak ki valós vagy kitalált ürüggyel? A beosztás, műszakozás mellett nem tudsz valódi életet élni? Robot lettél, akit minimálbérért kihasználnak?

Ismerem a helyzeted, és ezért döntöttem úgy, hogy ezen változtatni fogok. Ezt a lehetőséget ajánlom fel most neked is! Munkatársakat keresek, nem pedig alkalmazottakat! Azt szeretném, ha együtt dolgoznánk, nem pedig nekem dolgoznál! Olyan munkát ajánlok, ami hetente fizet, de nem kell a tested áruba bocsájtani. Kortól, nemtől, végzettségtől függetlenül bárki és bárhol el tudja végezni.

Fontos, hogy legyen meg a belső motivációd a változáshoz. Ha nem ösztönzöd magad, nem fogsz tudni haladni és fejlődni illetve előrelépni.
Tudnod kell, hogy mit akarsz elérni:
- anyagi függetlenség,
- lakáshitel kifizetése,
- számlák, tartozások, kölcsönök rendezése,
- emberhez méltó életszínvonal,
- utazás, nyaralás,
- ...

Te tudod, hogy mit szeretnél elérni, én pedig megpróbálok segíteni, hogy ezt közösen elérjük.
Én is a saját céljaimat akarom elérni, ezért kereslek téged. Lehet, hogy más a cél, de ha közös az irány, akkor evezzünk együtt: a csónak is jobban halad, ha többen evezünk egy ütemre.

Privát üzenetben keress meg, és személyes találkozó során minden részletbe beavatlak!

- János -
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.
  • Oldal:
  • 1

Oldal elkészítésének ideje: 0.136 másodperc
A pinkvanilla.hu fórumán található hozzászólások a  szerzőik nézeteit tükrözik, és nem a pinkvanilla.hu álláspontját - így az nem vállal felelősséget a hozzászólások tartalmáért.

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook