Üdv, Vendég
Felhasználóinév: Jelszó: Emlékezz rám
  • Oldal:
  • 1
  • 2

TÉMA: Leszbikus nő és transzszexuális nő kapcsolata?

Leszbikus nő és transzszexuális nő kapcsolata? 10 éve 10 hónapja #48644

  • evanizer
  • evanizer profilkép
Korábban már felhoztam ezt a dolgot egy másik topikban, de le lettem szólva, hogy nem erről szól a téma, így hagytuk az egészet.

Most mégis elég aktuális ez a kérdés az életemben és kíváncsi lennék mit gondoltok erről, így úgy éreztem kénytelen leszek felhozni újra.

Én magam leszbikus transzszexuális nő vagyok. Mindig is csak a nők érdekeltek, mást el sem tudnék képzelni. Már évek óta szedek hormonokat, a kinézetemből senki se mondaná meg, hogy mi is a helyzet eredetileg. Kerültem már közelebb lányokhoz, de sosem jutottunk messze, mert a műtétemen még nem vagyok túl és ez így nekem kellemetlen, nem is beszélve a másik félről...
Képtelen lennék a jelenlegi nemiszervemmel "intimebb" dolgokra.

Most viszont úgy néz ki, hogy megismertem valakit, akihez hasonlóval még sosem találkoztam. Nagyon jól alakulnak a dolgok eddig, de sajnos ott van bennem a félelem.
Mivel előreláthatólag ha minden ilyen jól megy továbbra is köztünk, előbb fogunk "komolyabb" szintre jutni, minthogy a műtétem meglenne, így kénytelen leszek neki beszámolni arról, hogy mi is a helyzet.

Persze ez nem azt jelenti, hogy később nem mondanám el neki, csak azért mégis talán egyszerűbben fogadná, ha már túl lennék a műtéten... viszont egyelőre ez nem a közeljövőben fog megtörténni.

A kérdésem a leszbikus lányokhoz szólna, kíváncsi lennék rá, hogy ti mit szólnátok hozzá, ha a lány, akivel ismerkedtek bejelentené, hogy transzszexuális? Ha egyébként jól kijöttök és minden rendben van, ez a dolog elronthatná az egészet?

Eléggé sokkhatásként érhet, ebben biztos vagyok, de egyszerűen nem tudom mit tegyek. Én nem szeretnék róla lemondani, de azt se lehet, hogy hazudjak neki.
Igazából nem is tudom hogyan tudnám ezt a legjobb módon közölni... nekem fontos lenne, hogy ő boldog legyen és én is boldog lehessek mellette, szeretnék neki mindent megadni. Biztos vagyok benne, hogy képes lennék rá, viszont egyelőre nem mindenre...
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Leszbikus nő és transzszexuális nő kapcsolata? 10 éve 10 hónapja #48669

  • deedee
  • deedee profilkép
Sajna ezt előre nem lehet megmondani, fifti-fifti.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Leszbikus nő és transzszexuális nő kapcsolata? 10 éve 10 hónapja #48708

  • mayo
  • mayo profilkép
Kedves Evanizer!

Én leszbikus nő vagyok, a párom leszbikus TS nő.

Számomra az a fontos, hogy a partnerem nő legyen, női külseje legyen, hosszú haja, nőkre jellemző illata, és így tovább. A nemi szerv már kevésbé fontos, illetve az kifejezetten előnyös is lehet, ha két nő közti kapcsolatban az egyiknek pénisze van, mert így sokkal teljesebb, praktikusabb lehet a szexuális élet, könnyebb megoldani technikailag.

Nálunk egyszerűbb volt a helyzet, mert én már a megismerkedésünk elejétől kezdve tudtam, hogy mi a helyzet a párommal. Ha a te társad nem tudja, akkor először biztosan meg fog lepődni, de szerintem (ha egy kicsit is nyitott) rá fog jönni, hogy nem ez a fontos, vagy esetleg hogy így még több lehetőségetek van megélni az intimitást.

Neked is át kéne gondolni ezzel kapcsolatban pár dolgot, például hogy fordított esetben neked tetszene-e egy TS lány, vagy hogy számodra működne-e így a szexualitás. Ez a felállás így kifejezetten jól is elsülhet, mert a SRS veszélyes és drága, bizonytalan az eredménye, de egy ilyen kapcsolatban, ha mindketten boldogok vagytok benne, az SRS el is halasztható vagy esetleg rövidebb vagy hosszabb távon felesleges is lehet.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Leszbikus nő és transzszexuális nő kapcsolata? 10 éve 10 hónapja #48710

  • evanizer
  • evanizer profilkép
Én eléggé elfogadó vagyok, biztos, hogy nem lenne gondom azzal, ha a partnerem TS lenne. Viszont ezt csak a jelenlegi felfogásommal mondhatom... ha én lennék a másik fél, akkor már valószínűleg másképp gondolkodnék bizonyos szintig, hiszen nem estem volna át mindazon, amin most igen.

Szóval ilyen szempontból igazából jelentéktelen, hogy én hogyan viszonyulnék a dologhoz, mert rajta áll...

Abban pedig biztos vagyok, hogy a műtétet nem tudnám "feleslegesként" kezelni, hiszen eddig is elég sok gondom volt már abból, hogy nem az van ott, aminek kéne... Ez így nekem nem jó.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Leszbikus nő és transzszexuális nő kapcsolata? 10 éve 9 hónapja #48850

  • evanizer
  • evanizer profilkép
Lehet, hogy a transzszexuális szakaszba kellett volna kiírnom ezt a témát... mert úgy látom a 200 látogatóból senki se kíván hozzászólni... pedig véleményük biztos van.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Leszbikus nő és transzszexuális nő kapcsolata? 10 éve 9 hónapja #48851

(Nem leszbikus cisz nőként nem szólok hozzá a témához, de mivel a címben volt a "transzszexuális" szó, kíváncsiságból benéztem. Lehet más látogatók is így vannak vele :whistle: )
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Leszbikus nő és transzszexuális nő kapcsolata? 10 éve 9 hónapja #48915

  • evanizer
  • evanizer profilkép
Köszönöm, ennek a válasznak is sok értelme volt :)
Az előbbivel próbáltam ösztönözni a többieket, hogy írjanak valamit. Tudom, hogy ezer oka lehet, hogy miért néztek ide.

Na mindegy, azt hiszem töröltetem ezt a témát inkább.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Leszbikus nő és transzszexuális nő kapcsolata? 10 éve 9 hónapja #48916

Kedves Evanizer! Ne legyél ilyen kis durci! :kiss:
Az én véleményem szerint intelligens nőknek ez nem okozhat problémát. Én is, ha a nőt érzem valakiben nem zavar, hogy hogyan és mivel áldotta meg az isten. Ismerek innen is szimpatikus tlányokat akik akár szóba is jöhetnének nálam. Első az emberi tényező. ;)
Sok sikert!
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Leszbikus nő és transzszexuális nő kapcsolata? 10 éve 9 hónapja #48925

  • Enii
  • Enii profilkép
Csak sajnos a legtöbb ember nem értelmes módon áll hozzá a dologhoz, mert hülye, korlátolt, nemiszerv-centrikus módon gondolkodnak. Ergo amilyen nemiszervvel születtél, te olyan nemű leszel egész életedben, a legtöbben így gondolkodnak.
Az már nem számít nekik, hogy rohadtul nem a genitáliája határozza meg egy ember nemét de mindegy.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Leszbikus nő és transzszexuális nő kapcsolata? 10 éve 9 hónapja #48926

  • Enii
  • Enii profilkép
Meg azokat a cisz nőket "imádom" a legjobban, akik úgy tekintenek az MtF TS-ekre, mint férfi kémekre akik az ő szent női világukba akarnak aljas és jogtalan módon behatolni...
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Leszbikus nő és transzszexuális nő kapcsolata? 10 éve 9 hónapja #48928

  • grindylow
  • grindylow profilkép
Ugyan ebben a konkrét témában nem vagyok érintett, de az "ellenkezőjében" (meleg fiú - meleg ts fiú) igen. Annyi a meglátásom, hogy az, aki a nemi szervekből indul ki, és a férfit-nőt kizárólag az alapján kategorizálja, az valószínűleg sosem lesz a társad.

Egyszer már írtam arról, hogy egy meleg (és felteszem, leszbikus) ember is - mivel társadalmilag is több ellenérzéssel kell megküzdenie - sokkal határozottabb elképzelésekkel áll a társkeresésnek, úgy van vele, hogy ha nem áll mellette a világ, hogy társat találjon és közös életet építsen vele társadalmi támogatás mellett, akkor hadd válogasson már, hadd képviselje saját érdekeit. Ez is az oka talán, hogy legtöbben nem vesződnek a ts-ség megértésével, hanem a saját kritériumaik mentén keresgélnek, főleg a neten, gyakran siker nélkül, hiszen esélyt sem adnak azoknak, akik a pontos elvárásaikba nem férnek bele. Ehhez még ts-nek sem kell lenni. Így töltik meg az lmbt fórumokat 50 %-ban azok, akik -tól -ig, ilyet, olyat, amolyat keresnek (de pontosan olyan legyen ám), és 50 %-ban azok, akik a magányuk miatt keseregnek.

Azonban véleményem szerint aki a nemváltást végigcsinálja, olyan erőre is tesz szert, ami lehetővé teszi számára, hogy az egész életre szóló egyedüllétben is megtalálja a maga örömét. Ha nem is szereti senki, saját magát sokkal inkább képes lesz szeretni, ha a ts-ségtől eltekintve egészséges a mentális állapota, mint az, akinek eredendően olyan a teste, amit sajátjának érez.

Evanizer, azért nehéz, amit felvetsz - amúgy volt már ebből itt balhé régebben, azért is van csönd szerintem - , mert megérthető mindkét törekvés. Azé az emberé is, aki úgy dönt, hogy csak a számára megfelelő nemi szervű emberrel kezd, meg azé is, aki ts-ként a boldogságot keresi.

Más kérdés, hogy egy alapból elutasító leszbikus (meleg) esetleg boldog lehetne egy ts-sel, csak az elvei miatt kizárja a kapcsolatot vele. Más kérdés, hogy sokan a nem ts-ek közül még azt sem vállalják fel, hogy leszbikusak/melegek, így még azzal is szembesülhetsz, hogy az illető látja benned a férfit valahol, és heterónak vallja magát, de valójában (önmaga előtt titkoltan is) leszbikus, és önkéntelenül vonzódik hozzád, mert a nőt is látja - ám ha rákérdezel, sosem fogsz egyenes választ kapni. Széles a skála, tapasztalatból beszélek. Senkit nem lehet akarata ellenére boldoggá tenni, ahogy ezt egy nagy örömöt és fájdalmat okozó ember mondta nekem tizenéve.

A legnehezebb az, hogy a társra vágyó ts-ek többségében idővel megérik az, hogy úgysem kellenek senkinek a nemi szervük miatt, és már annak sem adnak esélyt, aki nyitna feléjük, mert "á, úgyse", és egyedül maradnak. Erre meg egy kedves, örökké egyedülálló rokonom mondását tudom idézni: attól, hogy nincs társad, ugyanúgy énekelnek a madarak.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Leszbikus nő és transzszexuális nő kapcsolata? 10 éve 9 hónapja #48929

  • Enii
  • Enii profilkép
Hát igen.... Mondjuk én még nem szembesültem az MtF TS-ként való társkeresés nehézségeivel, mert még a nemváltásom előtt rátaláltam a páromra aki szintén TS és vele nagyon jól érzem magam, nem kell nekem más csak ő. Viszont ha ő nem lett volna vagy nem lenne nem tudom hogy menne a társkeresés. Biszexuális lévén nem tudom hogy állnának hozzám a férfiak és a nők. A műtétem már meg volt ugyan, magyarul korrigálva lett a nemiszervem, de én azt az elvet vallom, hogy a párom elől, ha szeretem és látom rá az esélyt hogy na igen vele hosszú távon is lehetne valami akkor én beavatom. Kérdés hogyan fogadnák...
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Leszbikus nő és transzszexuális nő kapcsolata? 10 éve 9 hónapja #48939

  • evanizer
  • evanizer profilkép
Attól egyáltalán nem tartok, hogy örökké egyedül lennék. Ha úgy gondolnám, hogy erre bármiféle esély is van, akkor értelmetlen lenne az egész, akkor minek próbálkoznék? Én nem vagyok olyan ember, aki képes hosszútávon boldog lenni egyedül.
Nekem szükségem van arra, hogy mást boldoggá tegyek, ez okoz nekem örömöt.

Persze ez nem is azt jelenti, hogy teljes letargiában lennék, ha egyedül vagyok, hanem szimplán azt, hogy össze nem hasonlítható a két lelkiállapot. Sokkal boldogabb vagyok, ha nem vagyok egyedül. Csak ez nehéz is, mert én nem állok le bárkivel, csak aki igazán passzol.

Nos, ez a lány most pont ilyen... még sosem ismertem senkit, akivel ennyire egy hullámhosszon lettünk volna. Az biztos, hogy nem fogom feladni, megpróbálom és lesz, ami lesz, de persze az aggodalom ettől még jelen van... bár próbálok nem rá koncentrálni.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Leszbikus nő és transzszexuális nő kapcsolata? 10 éve 9 hónapja #48988

  • Pomona33
  • Pomona33 profilkép
Talán szubjektív lesz a válaszom, elfogult vagyok, mert voltam már ilyen helyzetben (ergo, hogy cisznőként MTF társam volt). Ebből következően gondolhatnám, hogy ha én elfogadóan tudok állni egy ilyen helyzethez, akkor más is, de nem hiszem ezt. Nincs két egyforma ember, ráadásul csakugyan más az olyan helyzet - mint azt előttem már megjegyezte valaki -, hogy ha a másik fél eleve tudja, és úgy vág bele, mint ha úgy "kell" neki megmondani (a "kell" szót azért tettem idézőjelbe, mert nem kényszerként élném meg, nem kötelező, csak erősen ajánlott, szoktam volt mondani). Én már eleve tudtam a páromról, ez nyilván könnyebbség volt. De azt is gondolom, hogy aki nem tud téged így elfogadni, azt ne akard megtartani, mert te így vagy az, aki. Ha szeret, de csak ezt "leszámítva", akkor egy nem létező embert szeret, mert a te lényedhez a TS lét alapvetően hozzátartozik. Ha pedig ezt nem tudná tolerálni benned, úgysem lennétek boldogok együtt. Én tudom, hogy könnyű az észt a távolból osztani, és hogy érzelmileg nagyon nehéz lehet ezt megélni, arra meg pláne nincs abszolút recept, hogy mikor mondd el, és hogyan. Ha már valamennyire alakult a kapcsolatotok, akkor valószínűleg kezd megszeretni, és így talán nagyobb az esélye, hogy a közlendőd tárgya sem fogja tudni már elriasztani tőled. Ennek esélye végül is párhuzamosan nőhet az együtt töltött idővel és az együttlétek minőségével. Talán kialakult már benne annyira a kötődés, hogy ne tudjon lemondani ő sem rólad. Én sok sikert kívánok nektek, és sok boldogságot.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Leszbikus nő és transzszexuális nő kapcsolata? 10 éve 8 hónapja #49238

  • mayo
  • mayo profilkép
Sziasztok!

A mi történetünket szeretnénk röviden összefoglalni, hogy bátorítást nyújtson másoknak is.
Én egy harmincon felüli leszbikus cisz-nő vagyok, a párom huszonéves leszbikus pre-op transz-nő.

A beszámoló helyenként szexuálisan explicit lesz (akit ez zavar, ne olvasson tovább!), de fontosnak tartjuk hogy erről is beszéljünk, mert szerintünk a példánk segíthet másoknak.

A megismerkedésünkkor már tudtam róla az előéletét, így ez nem okozott problémát. Egyébként ő akkor még a transition elején volt, csak néhány hónapja kezdte el, de szerencsés alkata miatt ez nem látszott rajta már akkor sem, azóta pedig sokat fejlődött.
Elég hamar össze is költöztünk, és már kilenc hónapja együtt vagyunk.
Neki közben megtörtént a hereeltávolító műtétje Szegeden, ezt már együtt csináltuk végig. Csak egy éjszakát töltött a kórházban, utána hazahoztam és itthon ápoltam. Szerencsére szövődménymentesen gyógyult, és bár eleinte a varrat durvának tűnt, a gyógyulás után a heg szinte nem is látszik. (A szegedi beszámoló külön megérne egy hosszú bejegyzést, egészen elképesztő állapotokkal és hozzáállással szembesültünk Szegeden, az orvosok és nővérek viselkedésétől kezdve a minősíthetetlen étkeztetésig.)

Az SRS-en nem gondolkozunk egyelőre. A párom itt Magyarországon semmiképpen nem akarja megcsináltatni, de valószínűleg máshol sem, mert a szexuális életünk így jól működik. Én (mivel leszbikus vagyok) őelőtte nem próbáltam az érintkezésnek ezt a formáját, ő pedig teljesen szűz volt, így tulajdonképpen az elsők voltunk egymásnak, és ez lelkileg is nagyon fontos kapocs. A közvélekedéssel ellentétben a kasztráció után sincsen semmi probléma a merevedéssel (tisztában vagyunk vele, hogy ezt sokan nem fogják elhinni), sőt éppen ellenkezőleg: a párom így a hereeltávolítás után sokkal jobban egyensúlyba került önmagával, elégedettebb lett a testével és ez lelkileg is jó hatással van rá. Természetesen védekeznünk sem kell az érintkezés során.
De természetesen a "hagyományos" (ami két nő között természetesen nem hagyományos) módszeren kívül más módokon is örömet tudunk szerezni egymásnak.

Eleinte a párom kicsit félt, hogy a "hagyományos" koitusz rombolni fogja a női identitását, de nem így történt. A kapcsolatunkban én vagyok a "fiúsabb", és a szeretkezés során nincsen gyakorlati jelentősége, hogy az a testrész kihez tartozik. Éppúgy lehetne fordítva is. Sőt, a megfelelő pozitúrában kifejezetten olyan érzés tud lenni, mintha én lennék az aktív fél, és a párom a passzív.
A közös örömszerzésünk alapja a monogámia és az egymás iránti szeretet és bizalom.
A félreértések elkerülése végett: én sosem vagyok technikailag aktív fél (bár felcsatolhatós kiegészítővel ez megoldható lenne), mert ez engem sem érdekel, és a párom is elutasítja, hogy beléhatoljak. Ezt a fordított dolgot mindketten elutasítjuk. (Abban az elképzelt esetben, ha nekem lenne valódi péniszem és a páromnak vaginája, természetesen szívesen használnánk egymás örömére.)

Párommal hosszú távra tervezünk, távlati terveink vannak, amelyben majd szerepelhet a házasság (külföldön) és a gyerekvállalás is.
Természetesen köztünk is előfordulnak néha apróbb súrlódások, de ezek soha nincsenek kapcsolatban a TS-séggel.
Ez nem jelenti azt, hogy a TS-ség tabutéma lenne köztünk, erről szó sincs. Sokat beszélgetünk róla, kellő (sok) humorérzékkel nagyon jól tudjuk kezelni ezt az érzékeny témát.

Mindkettőnk családja ismeri a kapcsolatunkat. Párom családja meglepően jól fogadta el őt (pontosabban a nemváltást), és rendkívül szívélyesen fogadtak engem is. Az én családom is problémamentesen viszonyul a páromhoz, édesanyám kifejezetten szeretettel fordul felé.

A kapcsolatunkat nyilvánosan is felvállaljuk, teljes természetességgel. (Néha emiatt kapunk az utcán beszólásokat férfiaktól, ez Magyarország 2013-ban, de nem gondoljuk azt, hogy ezek miatt titkolnunk kéne egymás iránti érzéseinket.) Pontosabban a leszbikus részt vállaljuk fel, a transzszexuális részt nem, mert az nem látszik a páromon, így nem is merül fel a felvállalás kérdése.
Közös életünk jó működése szempontjából NAGYON fontos tényező, hogy a párom teljesen passable.

Beszámolónk nem titkolt célja az is, hogy rámutassunk, hogy egy MtoF TS élete teljes, boldog és kiegyensúlyozott lehet az SRS nélkül is. Azt gondoljuk, hogy nem az SRS-en múlik a boldogság, sőt, a hátrányból előnyt is lehet kovácsolni.
Természetesen ha a párom majd egyszer mégis úgy dönt, hogy az SRS-t megcsináltatja, ez nem fogja befolyásolni a kapcsolatunkat, de fontos, hogy ez a döntése belülről fakadjon majd és (kellően mély és hosszas megfontolás után!) saját maga miatt tegye, megfelelően hosszú (több éves) tapasztalatok birtokában, ne egy hirtelen fellángolástól hajtva.

Reméljük hogy az írásunk hasznos lesz mások számára is.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Leszbikus nő és transzszexuális nő kapcsolata? 10 éve 7 hónapja #49280

  • Miria
  • Miria profilkép
Hú, de érdekes ez a téma...
Egyébként, hadd kérdezzem meg, azóta mi a helyzet a kapcsolatotokkal?
Én konzervatív leszbikusnak vallom magam, de ez a téma most elgondolkodtatott.
Ugyanis az ember jó esetben élete párját keresni, nem egy két lábon járó férfi, vagy női nemiszervet. Talán a homoszexuális emberekben nagyobb a hajlam ennek, és a boldogságnak a feltétel nélküli elfogadására.
Ha tényleg szeret, szerintem el fog fogadni.
Így belegondolva, ha a páromról most derülne ki, hogy TS, nem érdekelne, mert szeretem, annak ellenére, hogy kiskorom óta viszolygok a férfiak testétől. Kiskori trauma, hagyjuk. Talán ha én így el tudnám fogadni, ő is el fogja.
Ezt nem tudhatjuk.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Leszbikus nő és transzszexuális nő kapcsolata? 10 éve 1 hónapja #51082

  • mayo
  • mayo profilkép
Találtam egy ideillő hírt a Velveten: Paloma Gomes (modell, cisz-nő) és Thalita Zampirolli (modell, transz-nő) együtt napoztak, csókolóztak, fürdőztek a tengerparton.
Nagyon aranyosak együtt, van még több fotó is.

velvet.hu/blogok/gumicukor/2014/02/27/tr...razil_fenek_dontose/

Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Leszbikus nő és transzszexuális nő kapcsolata? 7 éve 3 hete #60230

Régi a legutolsó hozzászólás, pedig nekem úgy tűnik, ha lassan is, de egyre több, a címben jelzett eset alakulgat.

Ami, megvallom, megdöbbentő számomra, mivel fél winchestereket teleírhatnék szövegfájlokkal arról, mennyire nem megértők (s akkor még nagyon diplomatikusan fogalmaztam) a leszbikus nők az MtoF-ekkel szemben.

6-8-10 éve legalábbis nagyon kétségbejtő volt a helyzet.

Lehet, hogy ma már érdemes lenne újrapróbálkozni? (Főleg, hogy a MtoF-ek közt is egyre több vallja magát leszbikusnak).

(Tényleg: vajon beleférne, hogy a cím netán 2 MtoF-et takarjon? Vagy csak akkor, ha legalább egyikük post-op állapotban van? Netán kizárólag csak akkor, ha mindketten?

Árnyalódott azóta a megítélés, vagy ma (is) zaklatásként élné meg minden leszbikus, ha nyitnék felé?)

Számomra már csak azért sem olyan egyszerű ez a kérdés, mert, noha eredetileg azért kerestem fel a fórumot, hogy MtoF irányban visszalépési lehetőségekről kérdezősködjek (pre-op állapotban ez nem is olyan lehetetlen), az ide vezető út egyes részeit végiggondolva sajnos esélyt kell adnom annak a gondolatnak is, hogy a visszalépés gondolatát netán a sikertelenség miatti elkeseredés erősítette meg bennem.
(Sőt, annak is, hogy netán a "nemek szakaszának" valamelyik nem-bináris pontján létezem - de ez annyira új nekem, hogy még rágódom rajta).

Tény: MtoF-ként is mindig a nők vonzottak.

De vajon merhetek-e bármilyen (akár GG-, akár MtoF-alapon) még egy esélyt adni magamnak ezen az úton - pontosabban: hogy valakivel együtt járhatom végig (nem az SRS-ig, mert azt kerülném, hanem, amíg a nagy Kaszás lép majd közbe egy, remélhetőleg nagyon távoli percben)?

Ti mit gondoltok - valóban több lett a "toleránsabb" nő-nő kapcsolat, amibe esetleg egy, vagy mindkét oldalon MtoF is belefér, vagy én látom rosszul?

És, azt hiszem, fel kell tennem azt a kérdést is: vajon azok, akik az adatlapjukon, MtoF-ként leszbikusnak vallják magukat - nekik mi fér bele? Csak GG-, vagy csak post-op MtoF partner? Vagy pre-op is? Netán több kategória is egyszerre?
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Leszbikus nő és transzszexuális nő kapcsolata? 7 éve 3 hete #60233

Én ezt, amit írtál gondoltam magamba, de nem akartam kiírni, meg végülis neked kell döntést hoznod, mert tartottam tőle, az őszinteség bántás lehet, a humor meg rosszindulat. :S :)

Én úgy tapasztaltam vannak ilyen illendő dolgok ebbe az országba, az elfogadásba, és sikerességbe, a te esetedbe pedig az, hogy az az illendő, hogy egy travi, meg transz hetero legyen, és ebből is van több...az ilyen irányultságból..ez is belejátszhatott pl. Nem barátkoznak, mert leszbi vagy pl., és a nők ugye tiltó listán. Mostanába a fiatalabbak között egyre töb másmilyen van, és szerintem most jobban tudnál boldogulni... :) :S :woohoo:

A leszbkikusoknál meg úgy látom, elmondás alapján, nekik a nő s lényeg, és bocs az őszinteségéért,. kerek perec megmondták, a test. :S
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Leszbikus nő és transzszexuális nő kapcsolata? 7 éve 3 hete #60239

Egen, ezt én is sejtem (bár csodák történhetnek ugyan, de a legutóbbiról is valamikor a középkorban hallottam, hogy megtörtént)... de (s nem tudom, ki, mit gondol erről; részemről a MtoF-ek is vannak olyan vonzók, mint a GG-k) legalább ennyire érdekel, hogy vajh' az MtoF leszbik hogyan fognak vélekedni ebben a kérdésben?

Egy csomó adatlapot végigpörgettem, kíváncsiságból (elsősorban azt mérlegelve, van-e egyáltalán értelme ezen az alapon egy keresgélésnek). Egyáltalán, lesz, aki felvállalja - legalább a gondolatról való agyalást, vagy csak lapítanak majd tovább csendben?

Végül is, ha komolyan gondolják, előbb-utóbb ebbe a részébe is bele kell kezdeniük.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.
  • Oldal:
  • 1
  • 2

Oldal elkészítésének ideje: 0.298 másodperc
A pinkvanilla.hu fórumán található hozzászólások a  szerzőik nézeteit tükrözik, és nem a pinkvanilla.hu álláspontját - így az nem vállal felelősséget a hozzászólások tartalmáért.

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook