Üdv, Vendég
Felhasználóinév: Jelszó: Emlékezz rám
  • Oldal:
  • 1

TÉMA: Valaki vállalta már?

Valaki vállalta már? 9 éve 7 hónapja #52066

  • Normabonto
  • Normabonto profilkép
Sziasztok!

Fél éve világos számomra, hogy biszexuális/biromantikus vagyok (hogy melyik, azt próbálkozások sora dönthetné el), de 13 éve hetero kapcsolatban, s feleségemmel van egy 2 éves kisfiunk.
Egyre jobban úgy érzem, hogy vállalnom kell a feleségem elött, hogy vonzódom a férfiakhoz is. Egyszerüen tartozom neki ezzel. (nem erröl szeretnék vitázni)

Volt már, aki párkapcsolatban ezt felvállalta? Mit reagált a társ?
Hogyan készítsem fel rá, egyáltalán hogyan puhatolhatnám ki, mit reagálna?

(Még egyszer, nem arról van szó, hogy az engedélyét szeretném kérni bármire, hanem hogy beavassam, ha már végre rájöttem, tudnia kell szerintem)
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Valaki vállalta már? 9 éve 4 hónapja #52348

  • gayboy1956
  • gayboy1956 profilkép
Szia Megértelek én is így voltam. Őszinte leszek a nejed nem fogja elfogadni, hogy te a férfiakhoz is vonzalmat érzel.Csak én titokban tartottam 1 barátot nős voltam 2 gyermekem van.Ők már nagyok unokák is vannak most Budapesten élek a 47 éves barátommal családom igy fogadott el. De neked nehéz lesz különösen ha kicsik a gyerekek.Én vállaltam és igy boldog vagyok nem kell bujkálnom.De nagyon nehéz volt kettős életet élni.Sok sikert :kiss: :kiss:
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Valaki vállalta már? 9 éve 4 hónapja #52349

  • donnie
  • donnie profilkép
Bár nem vagyok a téma érintettje, azért annyit hozzá szeretnék tenni, hogy 'gayboy' válaszát abszolút nem kell kp-nak venned. Ahány ház, annyi szokás. Lehet, hogy a feleséged homlokegyenest másképp fog reagálni. Rajtad kivűl itt senki nem ismeri a nejed, nem tudjuk milyen gondolkozású, mennyire elfogadó, mennyire nyitott. De ha tudnánk, az se lenne mérvadó. Mikor az ember belekerül egy ilyen szituációba, ugyis átértékeli a dolgokat és lehet - akár idővel - de egy teljesen más álláspontra jut, mint amit kívülállóként vélt, sejtett.

Szóval szerintem, ha tényleg úgy érzed, hogy vállalni szeretnéd, amit amúgy megértek. Akkor vállald. Lehet pokoli lesz, lehet könnyebb lesz utána mint gondolnád. Mindenképp adj neki időt, az első pár napban lehet teljesen másképp fog reagálni mint pár héttel később. Neked is időre volt szükséged, neki is biztos nehéz lesz.

Bár az az irományodbol számomra nem világos, hogy csak szeretnéd vállalni elötte a beállítottságod és továbbra is együtt élni, vagy egyben új társ felé is szeretnél nézni, mindenesetre sok szerencsét kivánok. Kemény menet lesz, de nem hinném hogy feltetlenül esélytelen. :)
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Valaki vállalta már? 9 éve 4 hónapja #52354

  • Normabonto
  • Normabonto profilkép
Köszönöm a válaszod, és az öszinteséged.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Valaki vállalta már? 9 éve 4 hónapja #52355

  • Normabonto
  • Normabonto profilkép
Már elmondtam 2 hónapja, hogy vonzanak a férfiak is.
Egyelöre itt állunk.

Még akkor nem volt világos, mit is akarok, most sem, de azt tudom, hogy hétröl hétre erösödik bennem a vonzalom.

A nemi identitásomról még semmit sem sejt, na az lesz igazán nagy falat.
Még mindig cisz heteró férfinak tart, legalábbis úgy sejtem, nem igazán vette komolyan.

Èn meg azt érzem, komolyabb, mint gondoltam.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Valaki vállalta már? 9 éve 4 hónapja #52360

  • fincsi
  • fincsi profilkép
Szia! Igen én vállaltam. A feleségem munkatársai vele közel azonos korúak voltak.Többször feljöttek fiúk és lányok.Jó hangulatú bulik voltak,más nem történt. Viszont összehaverkodtunk. Egyik este azt találtam mondani a feleségemnek -pétek este szexbulit csapunk. Csend, aztán megszólalt rendben.
Szólj te is bent a többieknek. Jöttek is. Egy párocska isteni mellű csajjal, két srác soloban. Iszogattunk és táncoltunk. Mindenki mindenkivel. Nem voltelég hölgy igy időnként fiú fiúval.Én a Pistivel lassúztam amikor csókolózni kezdtünk.Egyre nagyobb hévvel.Aztán lassan vetkőztetni kezdtük egymást és kis idő múlva a Pisti szopni kezdte kemény farkamat.nagyon jó volt el is élveztem, ő meg buzgón nyelte.Átmentünk az ágyra és ott a nejem és a másik srác is ruha nélkül egymásban voltak.-Hát persze nem mondtam én a nejemnek, hogy bi vagyok, de nem is nagyon tudtam előtte.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Valaki vállalta már? 9 éve 3 hónapja #52502

  • fincsi
  • fincsi profilkép
Van amikor ez nem megy.Próbáld finoman közelíteni a kérdést.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.
  • Oldal:
  • 1

Oldal elkészítésének ideje: 0.171 másodperc
A pinkvanilla.hu fórumán található hozzászólások a  szerzőik nézeteit tükrözik, és nem a pinkvanilla.hu álláspontját - így az nem vállal felelősséget a hozzászólások tartalmáért.

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook