Üdv, Vendég
Felhasználóinév: Jelszó: Emlékezz rám
  • Oldal:
  • 1

TÉMA: Mi történik velem!

Mi történik velem! 11 éve 3 hónapja #47128

  • baku
  • baku profilkép
Sziasztok!

Igazából egy furcsa érzés a számomra amiről írnák ami velem történik, heteró férfi ként élem életem 33év vagyok.De időnként előfordul velem,hogy eszembe jut jól esne egy falloszt a számba venni . ÉS ez az érzés időnként teljesen tönkreteszi az életem sokat chetelek és ilyenkor olyan dolgokat teszek és irok mintha nem is én lennék!Nem tudok koncentrálni dolgokra,nem akarom ezt megélni testileg. A lelkem teljesen harcol a biszexualitás ellen. .Nem azért mert én lenéznék egy embert is aki ezt csinálja. Csak ez összeférhetetlen a lelkemmel ,van amitől teljesen undorodók nem is nézek és nem is tenném meg.De ezt az állati ösztönt hogyan tudnám kivetni az agyamból. Segítséget szeretnék kérni olyan embertől aki ezt megérti, nem ítél el. Segít ezt az élet adta gondom megoldani.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Válasz: Mi történik velem! 11 éve 3 hónapja #47129

  • annacska89
  • annacska89 profilkép
Szia!

Ezt nem tudod elnyomni és nem is szabad.
Hagynod kell, hogy rájöjj, bűntudat nélkül, hogy mit is szeretnél.
Lelkileg fiúra (is) vágysz-e, testileg mit is szeretnél?
Ez a magányügyed és ettől nem leszel kevesebb semmilyen téren.
Azonos nemű emberek közötti viszony is épp olyan normális mint a hetero kapcsolatok.
Csak tudatosítani kell magadban, hogy ez teljesen normális és nincs mit rajta szégyellni.
Én is leszbikus vagyok és nagyon boldog vagyok így :S
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Válasz: Mi történik velem! 11 éve 3 hónapja #47137

  • baku
  • baku profilkép
Szia

Köszönöm de ebbe belerokkanok ma azon vettem magam észre ,hogy csak azon jár az eszem hogy megtegyem.De mit szól hozzá a párom kit bántok meg !Hogyan is fog ez bennem lezajlani.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Válasz: Mi történik velem! 11 éve 3 hónapja #47141

  • ttim81
  • ttim81 profilkép
szia!

Megnyugtato, hogy nem vagyok egyedul keson ero tipus :-) en 31 eves vagyok es lanynak szulettem. azonban evek ota valahogy fiukent latom magam az almaimban, a kepzelgeseimben. de hogy kicsit se legyen egyszeru, mindezek mellett vonzodom a fiukhoz es a nokhoz is ( de a legfurabb szamomra, hogy leginkabb a F2M-hez :-P ....) eddig megprobaltam ezzel nem foglalkozni es elnyomni az erzest magamban, azonban most eljott az ido, hogy belefaradtam es elhataroztam, kideritem, ki is vagyok en es mit is szeretnek, mire is vagynek. A nagy kerdes: hogy kezdjem el???? hogyan jovok ra? gondolom neked is ez a legnagyobb problemad. szivesen elfogadnek tanacsokat, torteneteket, ki hogyan fedezte fel, jott ra, hogy ki is o valojaban. en Baku igy segiteni nem tudok, de talan ha irnak olyanok, akik "tapasztaltabb rokak" nalunk, akkor talan ez altal nekunk is konnyebb lesz rajonnunk, hogy merre is induljunk!
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Válasz: Mi történik velem! 11 éve 3 hónapja #47142

  • ttim81
  • ttim81 profilkép
javitok: nem F2M, hanem M2F :-P vagy mindketto????? :-D egyszer majd rajovok erre is.... lehet fraudi elszolas volt??!!
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Válasz: Mi történik velem! 11 éve 3 hónapja #47153

  • annacska89
  • annacska89 profilkép
Mindenkinél máshogy zajlik ez le, de a lényeg tényleg az, hogy ne úgy éljétek meg, hogy ez rossz dolog lenne. Legyen szó identitásról vagy szexuális orientációról.
A párodat szerintem akkor bántod ha ezt nem mondod el neki. Az ember legfőbb támasza és társa jóban-rosszban a párja.
A legfontosabb, hogy találjatok valakit akinek erről beszélhettek nyíltan. Egy barát akiben megbíztok vagy pl. innen valaki. Ezekkel a dolgokkal nagyon nehéz megküzdeni egyedül. Az is nagyon fontos, hogy tudatosítsátok nem vagytok egyedül, sokan élnek ilyen dolgokkal méghozzá boldogan!

Ne érezzétek magatok rosszul ezért, nem tehettek semmiről sem.

Kedves ttim81!

Azt tudnod kell, hogy ha ilyen érzéseid vannak nem feltétlen kell nemet váltanod, rengeteg más alternatíva van, de ezt csak Te érzed, hogy vagy igazán Te.
Én először nyugtatgattam magam azzal, hogy jó lesz nekem lányos fiúként, aztán majd sminkelem magam stb...de nem volt elég...
Tapasztald meg mikre vágysz és meglátod hol találod meg az egyensúlyt önmagaddal.
Talán úgy jöhetsz rá, hogy a mindennapokban próbálod magad közelebb hozni ezekhez az álmokhoz.
Fiús(abb) ruhák, viselkedj önmagadként ahogy jól esik. És rá fogsz jönni ez elég-e vagy szeretnél más lépéseket is tenni annak érdekében, hogy külsőleg minél inkább fiú legyél.
Csak ne csinálj semmit meggondolatlanul ami radikális változást hoz. Első lépésnek ne a hajadat borotváld le pl.
Én nem ismerek TS-fiút így nem tudom ezt a túloldal, hogy éli meg.
Egy "lányt" mondjuk így :) nem szólnak meg ha fiúsabb, szóval szerintem bátran kísérletezgess.
Akiket én ismerek mind gyerekkoruk óta érzik, hogy valami nem stimmel, gondolj vissza voltak-e korábban is ilyen vágyaid?
Persze ha nem az sem jelent semmit! Attól még az vagy akinek érzed magad.
A nemi identitás nem csak lányokból és fiúkból áll ám :) a kettő között a skála végtelen!

Az, hogy kikhez vonzódsz ettől teljesen független :)
Love is never wrong ;) mindegy milyen nemű emberbe szeretsz bele.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Válasz: Mi történik velem! 11 éve 3 hónapja #47156

  • ttim81
  • ttim81 profilkép
Annacska. koszi a hozzaszolast. egyenlore probalok rajonni, hogy mit is szeretnek es hogyan is ereznem magam jobban. a legnagyobb gond, hogy maximalista vagyok es altalaban masoknak akarok megfelelni.igy nem azt nezem, hogy nekem mi a jo, hanem hogy masok mit varnak el tolem. soha nem voltam lanyos lany es tisztan emlekszem, hogy gyerekkent is allva akartam pisilni, mert ugy ereztem, a fiuknak ugy kell ( tobbszor meg is probaltam, aminek az eredmenyet el lehet kepzelni :-D ) abban egyenlore biztos vagyok, hogy atalakittatni nem akarom magam. nem a testemmel van bajom, hanem inkabb a megitelesemmel. szeretnem, ha olyannak fogadnanak el es szeretnenek, amilyen en vagyok, de sajnos az "atlag" emberek kozt ezt nem tehetem meg. minden tiszteletem a tied es azoke, akik eleg erosek ahhoz, hogy felvallajak magukat es vegig merjenek menni az utcan, de leginkabb az ismerosik szeme tudnak nezni. regen sok baratom volt, azonban mara ezek szama igencsak lecsokkent. biztos vagyok benne, hogy ha elmondanam barmelyikuknek is, amit itt elmondok, tobbet nem allnanak szoba velem. egyedul pedig nem akarok maradni..... :-( hosszu ut volt az is, hogy viszonylag lanyos lanyt faragjak magambol (bar az eredmeny kozel sem tokeletes, de egy magassarku es egy cicivillantos top sokat segit azon, hogy olyan legyek, amilyennek elvarjak, hogy legyek) de a kulsom es a belsom nagyon nincs igy osszhangban. de ha arra gondolok, hogy felvallalom mindazt, ami bennem van pl a csaladom elott vagy a munkahelyemen..... meg belegondolni is rossz. nem tudom elkepzelni, hogy pl. te, Annacska, vagy barki mas, aki hasonlo helyzetben van, hogyan eli a mindennapjait (pl munkahelyen????) hogyan viseli el, hogy osszesugnak mogotte az utcan, a boltban stb. ( bar teny, ahogy te is irtad, egy fius lanynak meg mindig konnyebb a helyzete, mint egy lanyos fiunak) soha nem volt onbizalmam es mindig attol rettegtem, hogy nem felelek meg masoknak es az elvarasoknak.... ha felvallalom magam, az azt jelentene, hogy egesz hatralevo eletemet ugy kell leelnem, hogy nem felelek meg, nem vagyok eleg jo....
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Válasz: Mi történik velem! 11 éve 3 hónapja #47158

  • annacska89
  • annacska89 profilkép
Semmiképpen se próbálj megfelelni a környezetednek, főleg ne úgy, hogy ezt elnyomod. Hosszú távon nagyon sokat fogsz ártani magadnak.
Azok akik emiatt elfordulnak tőled lehet, hogy lesz ilyen azok nem is szerettek igazán....
Csak önmagadként lehetsz boldog legyél is bármilyen :) nagyon színes világban élünk.
Én ahogy észrevettem a titkolózás minden emberi kapcsolatot megmérgez, én mire rá is jöttem ki vagyok teljesen egyedül maradtam, mert senkivel nem tudtam normális, őszinte kapcsolatot kialakítani, hogy ezt titkolnom kellett.
De miért is éreznénk magunkat rosszul? Mit is tettünk amiért el kell, hogy ítéljenek minket?
A saját tapasztalataim azok (egy 1500 lelkes kis faluban TS-ként), hogy a többség a csendes látszólag elfogadó, de valójában lenéz, vannak akik megbámulnak, sokan összesúgnak a hátam mögött és előfordul bizony, hogy le b*ziznak....annak ellenére, hogy lányként a lányokat szeretem de biztos jobban tudják.
De önmagamként élek és nem érdekelnek ezek az emberek, soha nem sírtam még miattuk!
Minél előbb megtalálod önmagad annál hamarabb élhetsz normális életet. Ne foglalkozz másokkal, ők nem a javadat akarják!
Fiús lány meg rengeteg van, emiatt ne izgasd magad. Ne úgy érezd, hogy nem fogsz megfelelni, szerinted akik elvárnak tőled egy szerepet most szeretnek? Nem hiszem.
Lesznek akik önmagadért fognak szeretni, ez biztos! ;)

Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Válasz: Mi történik velem! 11 éve 3 hónapja #47159

  • ttim81
  • ttim81 profilkép
OMG. 1500 lelkes faluban elsz???? es meg van pofam nekem panaszkodni..... :-S nem irigyellek. gratulalok az erodhoz!!!!
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Válasz: Mi történik velem! 11 éve 3 hónapja #47169

  • grindylow
  • grindylow profilkép
Úgy gondolom, elkanyarodott a beszélgetés a témaindítótól.
Szerintem nem ugyanaz, hogy valaki ts-ként egy kis településen küzd az elfogadásért, meg az, hogy valaki a felesége mellől falloszról álmodik..

El ne menjünk már odáig, hogy azt mondjuk a topikindítónak: vállald magad, csináld, ami jólesik! - arról egy szó sincs, mit szól erre a partner.

Melegek közt is ritka az egyenes jellem, aki nem a neje mellől jár ki szopatni a ligetbe, hanem azt mondja: meleg vagyok, eszerint élek. Az erkölcsi minimum, hogy tudatom ezt azzal, aki életem párjának hiszi magát, mert mondjuk feleségül vettem... (Vagy aki korán ráébredt melegségére, nem is megy bele eleve egy házasságba, mert van benne ennyi tartás, hogy nem tesz tönkre érzelmileg egy másik embert.)

Ha nem tudja megbeszélni a két ember a problémát - jelen esetben azt, hogy olyan vágyai vannak a férfinak, amiket a nőnek bonyolult lenne kielégíteni - , akkor ki lehet lépni nyilván, el lehet válni. De önismeret címén cumizni járni, a környezet előtt pedig mintaférjet játszani hosszú távon mindenkinek káros, arról nem beszélve, hogy tisztességtelen. Részemről nem biztatnám erre a téma indítóját, még ha manapság az önmegvalósítás eszméje mellett el is sikkad a társunkért való felelősség.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Válasz: Mi történik velem! 11 éve 3 hónapja #47171

  • ttim81
  • ttim81 profilkép
Baku postjabol nem egyertelmu, hogy mar hazassag elott vagy utan vannak ( azt irja, a parja, ebbol en arra kovetkeztetek, hogy inkabb elotte) ennek ellenere ha mar osszehazasodtak, szerintem semmikepp ne valjon el azert, mert neha almodozik a szexrol egy masik pasival. ettol meg lehet pl bisex is, igy viszont siman boldogga tudja tenni a felesege is, mint no... ( az meg, hogy ferjkent neha masik szemelyrol fantazial (akar ferfi, akar no) szerintem termeszetes es nem azt jelenti, hogy a mostani parja nem tudja ot boldogga tenni.) hazassag esten en lehet inkabb probalkoznek "titokban", ( amirol nem tud a parja, az nem faj...) meg az is lehet, hogy meg el sem kezdenek egy pasival es maris rajonne, hogy keptelen ra ( hisz azt irja, hogy osszeferhetetlen a lelkevel es bizonyos dolgoktol egyenesen undorodik) lehet csak az ismeretlen vonzza. es egy kis kivancsisag vagy kiserletezes miatt feladni egy hazassagot szerintem felelotlenseg. az mar egy masik dolog, ha kiprobalja es utana rajon, hogy ez hianyzott eddig az eletebol. akkor mar tenyleg erkolcstelen, ha nem beszeli ezt meg a felesegevel.
ha csak kapcsolatban van (plane, ha nem hosszuban) akkor lehet inkabb jobb lenne a szakitas es utana szabad emberkent probalna megtalalni a maga utjat. persze ez csak az en velemenyem.... ( ha szabad elmondanom... :-S)
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Válasz: Mi történik velem! 11 éve 3 hónapja #47180

  • Pixielot
  • Pixielot profilkép
Sziasztok,

szerintem teljesen mindegy, hogy valaki házasságban él-e, vagy élettársi kapcsolatban vagy egyéb más megfogalmazásban van társa. A párod, ha tényleg komoly a kapcsolat köztetek, akkor is a párod (férjként, barátként, élettársként, tökmindegy).
Igenis egy igazi jó párkapcsolat alapja a szereteten kívül a bizalom, és, hogy bármiről tudj beszélni a partnereddel, és ne sumákolj, ne kamuzz...(Legalábbis, ha én is elmondhatom a véleményem.....) És kifejezetten utálom, az "...amiről nem tud, az nem fáj..." szállóigét.
És amiről valaki nem tud, azt előbb-utóbb megtudja, ez meg biztos....
üdv.,p
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Válasz: Mi történik velem! 11 éve 3 hónapja #47182

  • Cicely
  • Cicely profilkép
ttim81 - A probléma súlyossága szerintem attól is függ, hogy pontosan mit értesz az alatt, hogy nem szeretnéd magad átalakíttatni, csupán szeretnéd, ha az emberek úgy fogadnának el, ahogy te szeretnéd. Azért fontos ez, mert ugye a legtöbb ember külső alapján ítél, értelemszerűen az az első, ami feltűnő egy idegen ember számára. Ha a külsődön nem szeretnél drasztikusan változtatni, akkor jóval egyszerűbb lehet a történet, na persze tényleg nem tudom, milyen helyzetben vagy pontosan.

Nekünk, transzszexuálisoknak annyiban könnyebb az életünk, mint akár egy feltűnőbb meleg embernek, hogy sok évig kilógunk, szenvedünk, megnéznek, stb., de ha átesünk egy sikeres transitionön, onnantól fogva beleolvadunk a társadalomba, nekem is rengeteg keserű és nehéz évem volt, de nincsenek megítélési vagy kiközösítési problémáim mások részéről immár 4 éve, mert végére értem egy elsősorban külsőt érintő, de belsőt is fejlesztő változásnak.
Abban az esetben nehéz egy ts-nek, ha a transition, amire lehetősége van, nem hozza meg a kellő változást a külsején-hangján, stb. Igen, akkor megmaradnak a mindennapos problémák, beszólások, beilleszkedési gondok. Az az igazság, hogy ilyen helyzetben fogalmam sincs, mit tennék... mindenre az lenne a megoldás, hogyha valaki kedvezőtlenebb külsővel rendelkezik, akkor műtesse szét mindenét? Rosszul hangzik, dehát van Magyarországon, vagy a világ legnagyobb részén más esélye...? Eleve olyan elszomorító, hogy egy ennyire kinézet-központú, intoleráns világban élünk.

Mindegy, elkalandoztam, lényeg, hogy szerintem a legnagyobb gondot egy átlag hétköznapon a társadalomban, a külsőt érintő, "normálistól való" eltérések jelenthetik, a többit egyrészt magadban kell elrendezned, másrészt a legfontosabb embereket beavatnod, amilyen mélységben szükségesnek érzed. Hogy ez mennyire bonyolult, az probléma- és egyénfüggő.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Válasz: Mi történik velem! 11 éve 3 hónapja #47183

  • Cicely
  • Cicely profilkép
Mellesleg a topikindító problémájától valóban eltértünk, de maga a topik címe sok mindent magában foglalhat, érdemes lenne kibővíteni-továbbvinni-megtartani.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Válasz: Mi történik velem! 11 éve 3 hónapja #47184

  • ttim81
  • ttim81 profilkép
Pixielot. irigylem az optimizmusod. lehet en vagyok mar "oreg" vagy "besavanyodott", vagy csak szimplan tul sok rosszat es csalodast kaptam az elettol, de en sajnos mar eljutottam addig, hogy nem hiszem, hogy letezik olyan kapcsolat, amiben mukodik a "mindig legyunk oszintek mindenben" elv. rovid tavon es bizonyos temakban igen, de nem hiszem (sajnos, pedig igazan szeretnem), hogy mukodik az, ha mindig, minden banatom, bizonytalansagom, ketsegem elmondom a paromnak. szerintem vannak olyan dolgok ( mint peldaul Baku problemaja is), amit jobb egy barattal megbeszelni, mint a tarsammal. mert azzal ot is elbizonytalanitanam kettonkben. mikozben az is elofordulhat, hogy nem is komoly a problema es ahogy jott, ugy tul is jutok rajta. ha mar egy hosszabb ideig fennallo ketseg,az mar mas dolog.... attol, hogy valakinek valaki a parja, attol nem kell mindig es mindenrol tudnia. vagy ez tul "pasis" gondolkozas???? :-S en mindenesetre nem szeretnem tudni a tarsam minden gondolatat, ketseget, csak azt amit ugy erez, hogy meg szeretne velem osztani. tiszteletben tartanam, ha van olyan problemaja, amit nem velem oszt meg es nem a segitsegemmel old meg( hogyha a megoldashoz egy kaland szukseges, akkor legyen! csak en ne tudjak rola!!! ) egy kapcsolatban szerintem nem szabad elvesznie az "en"-nek es nem szabad, hogy CSAK a "MI" maradjon!!! de kulonbozoek vagyunk. ettol szep a vilag. te igy gondolod, en pedig ugy. ettol meg lehet mindkettonknek igaza :-)
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Válasz: Mi történik velem! 11 éve 3 hónapja #47190

  • Pixielot
  • Pixielot profilkép
Szia Ttim81,

hát most egy nagyon hosszút kellene írnom neked, ha teljesen ki akarnám fejteni az álláspontomat és annak miértjét is előtted.
Két okból sem tenném, egyrészt a topiktól való elkanyarodás miatt, másrészt nagyon sok bizalmas dolgot kellene ahhoz elmondjak magamról, az életemről, azt meg azért mégsem...:)

Azt azért elmondom, ha tényleg komolyan gondolod, hogy irigyled az optimizmusomat, hogy örülök, ha annak tűnök, de nem vagyok abszolút az. Az én életemben már annyira sok dolog történt, (szerintem még öregebb is vagyok nálad :D ) szóval annyi mindenen kellett, hogy keresztülmenjek, hogy ezáltal tisztult le a gondolkodásom ilyen módon, és ezért vallom amit vallok.
Tényleg a saját életemből merítve vontam le a korábbi konzekvenciáimat.

De nem érzem magam senki bírójának, hogy mások felett ítélkezzem, vagy kritizáljak bárkit is, csak elmondtam, hogy én hogy látom, és hogy élek.

Mindenki a saját életét éli meg és irányítja, ahogyan jónak látja, nem akarok én beleszólni tényleg.

Remélem nem érezted azt, hogy ilyesmiket tettem volna ˇˇ

üdv.,p.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Válasz: Mi történik velem! 11 éve 3 hónapja #47191

  • Pixielot
  • Pixielot profilkép
Szia Baku,

szerintem, ha tényleg így érzel, és ennyire vívódsz, akkor szakember (pszichológus) tanácsát kérd inkább, beszélj neki az érzéseidről, és talán könnyebben rá lehetne jönnöd, hol is van a kiskutyus eltemetve.
Aztán már az irányt is megtudod, hogyan, merre tovább.

üdv.,p
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Válasz: Mi történik velem! 11 éve 3 hónapja #47205

  • baku
  • baku profilkép
Sziasztok!

Hát túl estem a sokak által vitatott dolgon elmondtam a páromnak és nagyon megértő volt .Azt mondta mellettem van mindenbe ,de szerinte nem vagyok bi hanem csak kíváncsi. És emellett beszéltünk egy szexuálpszichológussal közösen akivel már én egy pár hónapja felvettem a kapcsolatot .És azt mondta a dr nő ,hogy komoly önértékelési gondjaim vannak.Igaz sokszor volt bennem az ,hogy jó volna közösen a párom egy férfivel együtt kényeztetni és nem tudnám mi történne ha ez összejönne.És ezért kialakult bennem egy nagy fajta félelem és egy kíváncsiság .
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Válasz: Mi történik velem! 11 éve 3 hónapja #47207

  • filemon
  • filemon profilkép
ttim81 beküldte:
Pixielot. irigylem az optimizmusod. lehet en vagyok mar "oreg" vagy "besavanyodott", vagy csak szimplan tul sok rosszat es csalodast kaptam az elettol, de en sajnos mar eljutottam addig, hogy nem hiszem, hogy letezik olyan kapcsolat, amiben mukodik a "mindig legyunk oszintek mindenben" elv. rovid tavon es bizonyos temakban igen, de nem hiszem (sajnos, pedig igazan szeretnem), hogy mukodik az, ha mindig, minden banatom, bizonytalansagom, ketsegem elmondom a paromnak. szerintem vannak olyan dolgok ( mint peldaul Baku problemaja is), amit jobb egy barattal megbeszelni, mint a tarsammal. mert azzal ot is elbizonytalanitanam kettonkben. mikozben az is elofordulhat, hogy nem is komoly a problema es ahogy jott, ugy tul is jutok rajta. ha mar egy hosszabb ideig fennallo ketseg,az mar mas dolog.... attol, hogy valakinek valaki a parja, attol nem kell mindig es mindenrol tudnia. vagy ez tul "pasis" gondolkozas???? :-S en mindenesetre nem szeretnem tudni a tarsam minden gondolatat, ketseget, csak azt amit ugy erez, hogy meg szeretne velem osztani. tiszteletben tartanam, ha van olyan problemaja, amit nem velem oszt meg es nem a segitsegemmel old meg( hogyha a megoldashoz egy kaland szukseges, akkor legyen! csak en ne tudjak rola!!! ) egy kapcsolatban szerintem nem szabad elvesznie az "en"-nek es nem szabad, hogy CSAK a "MI" maradjon!!! de kulonbozoek vagyunk. ettol szep a vilag. te igy gondolod, en pedig ugy. ettol meg lehet mindkettonknek igaza :-)
Társulnék a gondolataidhoz, és még a "túl pasis" bélyeget is vállalom. :S
Szikár véleményem csak annyi, egy kapcsolatban bármennyire megértőnek is mutatkozik egy nő, ha pasiként egyszer elültetted benne a gyanakvás vagy a kétség egyetlen apró kis csíráját is, elvesztél. Csak idő kérdése, mikor szökik szárba az a csíra. A magyarázat pedig egyetlen szóban rejlik: biztonság!
Hogy miért ez a kisarkított vélemény? Ahogyan a tiétek is, saját tapasztalatból. Volt alkalmam jó pár és igen sokféle nőt és annak történetét megismerni, és még soha senkivel sem találkoztam, aki megdöntötte volna ezt az "elméletet".
Tudom, tudom. A jelenlévők mindig kivételek. ;)
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.
  • Oldal:
  • 1

Oldal elkészítésének ideje: 0.278 másodperc
A pinkvanilla.hu fórumán található hozzászólások a  szerzőik nézeteit tükrözik, és nem a pinkvanilla.hu álláspontját - így az nem vállal felelősséget a hozzászólások tartalmáért.

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook