Queer közösségi blog

  • Címlap
    Címlap Itt találod az összes blogbejegyzést.
  • Címkék
    Címkék Displays a list of tags that have been used in the blog.
  • Szerzők
    Szerzők Keress rá a kedvenc bloggeredre.
  • Csoportblogok
    Csoportblogok Találd meg kedvenc blog csoportodat.

Mit tegyek?

Beküldve - - - Blog

Sziasztok én egy 49-éves férfi vagyok aki világ életében lánynak érezte magát de soha nem élhettem úgy mint egy lány.Általános iskolában is mindig szerettem volna a lányok közé tartozni mert oda valónak éreztem magam aztán amikor szakmát tanultam és dolgozni kezdtem csendesedet ez a vágyam.Aztán családot alapítottam és mivel konzervatív a családom és a környezetem így titkolnom kell hogy valójában lányként/nőként élnék szívesen.Próbálom elfojtani az identitásomat de nem rég kb 1-éve a melleim nőni kezdtek és szépen gömbölyödnek bár még a ruhák részben elfedik csak vajon meddig és ezzel párhuzamosan megint előtört a nővé válás iránti érzelem .Ha a családom megtudná az indentitásomat valoszinüleg elveszteném őket bár már így is aggódom.úgy hogy most nagyon magam alatt vagyok  remélem lesz jó ötletetek hogy mit tegyek.

Utolsó módosítás -

Hozzászólások

  • mijan
    mijan 2016. február 27. szombat

    Nincs semmi baj! Keressél egy titkos kapcsolatot, ahol leereszted a gőzt! Mindenkinek van egy hetedik szobája, és a hetedik ajtót nem szabad kinyitnod senkinek. (család...)
    ölellek.

  • admin
    admin 2016. február 27. szombat

    Szia köszi a hozzászólásodat csak nem tudom hogy hogyan tudnék bele vágni kapcsolatba mert most már a szexet csak nőként tudnám elképzelni(mert nagyon kicsi a méretem már többször kipróbáltam hogy uszodában női úszódresszben úsztam és a dressz alatt nem látszott hogy nem vagyok nő),viszont még férfival sose voltam. De az ötleted jó és már gondolkodom rajta csak a kezdett nehéz.

  • mijan
    mijan 2016. február 27. szombat

    :p Vannak ismerkedő oldalak, ahol találhatsz magadnak partnert! :):)

  • MoonEyes
    MoonEyes 2016. március 09. szerda

    Szia! Ha szeretnél belevágni a névváltásba és esetleg testi változtatásba is, javaslom nézz körül erre: http://transvanilla.hu/informaciok és erre: http://pinkvanilla.hu/forum/transzszexualis

  • admin
    admin 2016. április 12. kedd

    Vágj bele, mert saját magad a legfontosabb. Akik szeretnek, ki fognak tartani melletted. Ha átmenetileg el is hagynak, vissza fognak térni. Ha pedig elveszted a családod azért, mert felvállalod magad, akkor az egész már most is csak kirakat. A halogatás nem jó taktika. Pszichológus az első, akihez célszerű elmenni, a Transvanilla oldalon találsz olyanokat, akik tudnak tanácsot adni neked.

  • admin
    admin 2016. április 12. kedd

    Köszönöm a hozzá szólásodat és a biztatást is :D:D

  • A hozzászóláshoz előbb be kell lépned

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook