Queer közösségi blog

  • Címlap
    Címlap Itt találod az összes blogbejegyzést.
  • Címkék
    Címkék Displays a list of tags that have been used in the blog.
  • Szerzők
    Szerzők Keress rá a kedvenc bloggeredre.
  • Csoportblogok
    Csoportblogok Találd meg kedvenc blog csoportodat.

ILYEN AZ ÉLET...TRANSZNEMŰ BOLDOGSÁG. **** you, le vagy szarva.!!! hehee

Beküldve - - - Blog

Átok vagy áldás?

Transzneműnek lenni szerintem az ISTEN AJÁNDÉKA, mint, ahogyan  a különböző tehetségek, és, akit Isten szeret, mert megcsókolt, annak ugye nem akar rosszat...

Nem sok ember van, akinek egyik nem sem rejteget semmi meglepetést, és nem a tapasztalat, hanem az agyba beépített plus, így mindkét nem agyával képes gondolkodni, vagyis kapcsolgatni, nem úgy, mint a többiek, akiknek a tapasztalataikra kell hagyatkozniuk a megértésbe.

Nincsenek titkok, minden félelem, hazugság, mocskosság, álmok, az nyílt lappal kiterítve... Royal Flash... az pedig mindent visz. Kell- e ennél nagyobb boldogság? Olvasgatni titkokba.

Ott, ahol Isten van, ott van az Ördög is...

Nagy szenvedéseket lehet átélni, aki nem elégszik meg ezzel, hanem úgy érzi, hogy rossz testet kapott, annak végig kell mennie a tövises úton, de szerintem az boldogabb lesz a végén, mint, aki készen kapta, mivel, az, amiért keményen meg kell küzdeni, az jobban is van értékelve, szerintem jobb is lesz, mint, aki készre született.

Ez egy olyan dolog, hogy az átkokat is cipelni kell, legalábbis lépten nyomon bele lehet ütközni. Ez pedig nem más, mint a GYŰLÖLET. A legnagyobb átok.

Valljuk be nyugodtan az emberek nagy része, unalmas, szürke hétköznapi életet él, amiben nincs semmi magasztos, tele megalkuvással, beszarással, korlátoltsággal. Ezen kívül ott van a pénz után szegődött rabszolgaság, egy olyan üvegburok, ami szépen mesterkélten meg van rendezve. Pokoli paradicsom. Elérhetetlen vágyak, kielégületlen álmok.

Nem szégyellem magam ezeket leírni dióhéjba, mivel én is kapok rendesen bele a pofámba.

Akik szeretnek, azokért is meg kell küzdeni, mert a szeretet illékony, akik meg gyűlölnek ezért ismeretlenül, azokat szánalmasnak tartom, szánalmasnak tartom, hogy azt hiszik elérnek engem ezek a mocskosságok, vagy meghatnak egy percre is....**** you, leszarom.!!!!

Mentem ma az utcán Pesten beljebb egy téren, erre az történt, hogy nálam ez már ingerküszöb alá ment a lepattantság, arra lettem figyelmes hangosan ordibálja rám,  ITT MEGY EGY ÚR, AKI IGAZÁBÓL EGY HÖLGY. Most nem tudtam sírjak.e vagy röhögjek, de arra jutottam, hogy leszarom, és jéghideg közönnyel elmentem előtte, az meg döbbenten ( csalódottság is látszódott), hogy miért nem köszöntem. ( Vagy inkább szerette volna, ha rendezek egy kis jelenetet, amit pechére nem kapott meg, mert átláttam rajta. hehee) Szexi farmer, hosszú csizma, szőrmemellény, fejfedő, nem egy BRODWAY felszerelés, de egyedi vagyok, millió tucat, farmer ment előttem...

Mindig akadna egy szarjankó, aki bepróbálkozna, belémtörölni a lábát, az előítéletek örömmel törnek elő azokból, akiknek szar az élete, csak a szexualitásra, nemiségre leredukálni az embert.

Rengeteg ilyen sztorim van, ezeket kisöpröm azonnal magamból, durvább is, ócsárolás, zaklatás témába is,  de nem szabad hagyni, hogy az előítéletek miatt taccsra vágják az életedet, nem érdemes ezek miatt tönkremenni, lemondani a teljes, emberi életről, amihez mindenkinek egyenlő joga van, kihozni magából a legtöbbet, megvalósítani álmait, önmaga lenni.

 

Utolsó módosítás -

Hozzászólások

  • lovestorysecret
    lovestorysecret 2016. január 29. péntek

    Egyszerűen nem hiszem el ki lett cenzurázva egy szó, 2016-ba, de így jobb lett...
    Teljesen visszafogtam magam az írásba szinte, egy csomó mindent.

  • A hozzászóláshoz előbb be kell lépned

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook