Queer közösségi blog

  • Címlap
    Címlap Itt találod az összes blogbejegyzést.
  • Címkék
    Címkék Displays a list of tags that have been used in the blog.
  • Szerzők
    Szerzők Keress rá a kedvenc bloggeredre.
  • Csoportblogok
    Csoportblogok Találd meg kedvenc blog csoportodat.

Szerelmet hazudni... A szeretet nem árucikk!!!

Beküldve - - - Blog

Hazudni sok mindent lehet, ehhez nem kell nagy kunszt, és különösképpen nem kerül semmibe, hacsak nincs ára a hazugságnak.

Addig nincs is gond, minden flottul megy, ideig óráig el lehet pancsikázni a felszínességbe, persze nagy élvezettel, egészen addig, míg az ember nem vágyik az őszinte érzelmekre...

Ezeket megszerezni a mai világban igazi kihívás, időnként meg is kell próbálni, mert ettől lesz ember az ember, vagy  peches esetbe veszíti el az emberiségét.

Vannak olyanok, akik az érzelmekkel szeretnek játszadozni, puszta szórakozásból, de a szeretet nem árucikk, de ez nálam nem fog menni, mert egyszerűen nem érzek semmit, jéggé vagyok fagyva, amit akkor oldok fel, amikor én akarom.

Azt hittem szar lesz, majd fetrengek a szenvedésbe, mert oda a szerelem illuziója, az álmok, meg majd az ágyba fetrengve siránkozok, de egyszerűen nem érzek semmit, és ezen röhögnöm kell.

Tudom, hogy képes lennék érezni, hogy mit veszíthetek el, de most nem akarom, és a legjobban annak örülök, akinek írtam, hogy nem tudja milyen az, mikor nincsenek érzelmek.

A csodálat a vég kezdete, de én akartam ezt, tudtam mivel jár, gyűlölöm a gyávaságot...

 

 

Utolsó módosítás -

Hozzászólások

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook