Queer közösségi blog

  • Címlap
    Címlap Itt találod az összes blogbejegyzést.
  • Címkék
    Címkék Displays a list of tags that have been used in the blog.
  • Szerzők
    Szerzők Keress rá a kedvenc bloggeredre.
  • Csoportblogok
    Csoportblogok Találd meg kedvenc blog csoportodat.

Transzneműnek lenni. NEM VAGYOK BAZÁRI MAJOM!

Beküldve - - - Blog

TRANSZNEMŰNEK LENNI nem egy nagy élvezet Magyarországon, gondolom azért sehol se, aki nem mazochista, vagy minden percbe önmutogató alkat, de azoknak se ajánlom, mert könnyen bele lehet unni előbb utóbb, és sírva visszakönyörögni a 3 kívánságba az aranyhaltól az átlag unalmas állapotot, mivel ez pont egy olyan kisebbség, aki nem tud elbújni a társadalomba a mindennapok során, főleg, ha önazonos akar lenni.

Ehhez pedig nem kell színpadi jelmezbe parédázni a körúton, elég sokszor egy farmer a feltűnő hatás eléréséhez, mivel  a transzneműség az személyiség kérdés, nem szexualitás.

Az emberek többsége tudatlan, és a transzneműeket a homoszexuálisokhoz sorolja be alapvetően, holott a transzneműek lehetnek heterok, bi-k, és homok is. Persze lehetnek még párducok meg cápák is. Ezek még jobban fokozzák a káoszt a fejekbe, a további a finomítások az meg követhetetlen, akkor TV, TS, vagy ki hol áll, meg mit tervez a skálán. Ez meg már elég utálatos, mert én én vagyok, nem valami kicimkézett UFO.

A standard kérdés persze általában az, hogy akkor fiú vagy-e, vagy lány?

A reakciók persze sokfélék lehetnek a 10-es skálán, a bámulás, röhögés, szóba elegyedés, az atrocitásig, de persze ez egyén függő, mennyire toleráns, befogadó, vagyis nyitott az egyén a másságra. Azt meg tudjuk a magyarok, hogy vannak ezzel többségbe, meg hogyan állnak minden újhoz, máshoz, mint, ami jól megszokott.

Ezt azért nem könnyű elfogadni, persze azért lehetnek egy jó napon élvezetes percek, de azért szerintem senki se akar hosszabb távon BAZÁRI MAJOM LENNI!

Nyilván nem csak az utcán, úgy általában sehol se a társadalomban.

Szerintem Magyarországon ez a legkevésbé látható csoport, és egyben legjobban elutasított, illetve a legerősebb reakciók kiváltói. Így egyben veszélyeztetett is, mivel a kevésbé szerencsés hátterű transzneműek problémái közé tartozik a családi elutasítás, lakhatási kérdések, ezenkívül problémák lehetnek még az egészségügyi elllátás hiányosságai, a tanulás, munkavégzés során elutasítás, kirekesztés, megalázás, zaklatás, atrocitások, fizikai, lelki, verbális, szexuális zaklatás, prostitució , stb... Ezek jutottak hirtelen eszembe.

Erősnek kell lenni, nem szabad feladni, mindenkinek joga van emberi életet élni, az alapvető emberi jogokat betartva, szabadon élni, tanulni, dolgozni, megvalósítani önmagát, vagyis MEGVALÓSÍTANI ÁLMAIT.

 

Utolsó módosítás -

Hozzászólások

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook