Queer közösségi blog

  • Címlap
    Címlap Itt találod az összes blogbejegyzést.
  • Címkék
    Címkék Displays a list of tags that have been used in the blog.
  • Szerzők
    Szerzők Keress rá a kedvenc bloggeredre.
  • Csoportblogok
    Csoportblogok Találd meg kedvenc blog csoportodat.

Nyitott kapcsolat

Beküldve - - - Blog

A nyitott kapcsolat jó, mert…

- szabad vagy. Mindketten csinálhatjátok azt, amit szeretnétek. Nincs számonkérés, nincs unalom, sőt, lelkiismeret-furdalás sincs.

- izgalmas. A pornó összes akciókezdő kliséhelyzetét eljátszhatod a metrón, a buliban, vagy a könyvtárban. Mindezt a kapcsolatban élők magabiztosságával, (ami ugye nagyon fontos, és sokan hiszik erősnek magukat, amíg kapcsolatban vannak, keseregnek, hogy mennyi pasit/csajt megkaphatnék, de ennek egy része a másik féltől kapott erő).

- nincsenek titkok. A titok néha édesíti, néha megmérgezi a kapcsolatot. Jó esetben rengeteg lehetőséged nyílik, ha nem kell nyolcvan kilométert autózni egy közös kávéért, és a nyaralás előtt, a reptéren sem kell magyarázkodni egy olyan konferenciáról, ami Balin lesz.

Ezek szerint tökéletes dolog a nyitott kapcsolat, csak jól járhatnak azok, aki kipróbálják. Vagy nem?

A nyitott kapcsolat rossz, mert…

- szenvedsz. Nehéz napod volt, és összebújnál a pároddal, de kapsz egy sms-t, hogy épp vacsorázni megy az XY szeretőjével. Ugyanilyen nehéz, ha beállítottságod vagy szerencséd miatt nem megy a nyitott kapcsolat, a flört és a randi, vagy csak két hét után kijátszottad magad, és a sokkal sikeresebb párodnak felveted, hogy mégse legyen nyitott a kapcsolatotok. Ezt nehezítheti a féltékenység, ami hamar kihozza az emberből az állatot, és egyáltalán nem segít a kapcsolaton, főleg, ha észérvekkel létrehozott szabályokat sérelmezel kiabálva, érzelemtől fűtötten.

- nincs intimitás. Ó igen, tiéd a pálya, bármikor flörtölhetsz, de a tizedik után mégiscsak kéne valaki, akihez kötődhetsz, mert az ember sajnos ilyen. Amikor ezt az eredeti párodban keresed, lehet, hogy nem találod meg, mivel nem csak te, de ő is kalandozik. Lehet, hogy már nem tudod elhinni neki, hogy szeret, de az is előfordulhat, hogy egyszerűen nem érzed igazi társnak a sok bóklászás miatt és már nincs meg az igazi kapcsolat, ami hónapok-évek alatt alakult ki. Ezt nem lehet pótolni egy kalanddal, és aki megpróbálja, pórul jár.

- mert bizonytalan. Ki tudja megmondani, hogy a nagy keresgélés közben nem talál olyat, akit jobbnak hisz (ld. izgalmas pont, feljebb). Esetleg becsavarodsz, mert mindig azt hiszed, úgyis talál valakit. A kapcsolat jellege miatt nehéz elhinni, hogy nem így lesz, és ez tönkreteheti a kapcsolatot.ű

Akkor most jó vagy rossz?

Utolsó módosítás -

Hozzászólások

  • admin
    admin 2014. január 27. hétfő

    Sziasztok, nem olyan egyértelműen jó vagy nem jó. De nem is baj. Nincs olyan kapcsolat, ahol ez mindig garantáltan "jó".És halál unalmas lenne. Viszont, ha nyitott akkor sokkal őszintébb, ami nagyon fontos.A saját magad részére leginkább. Azthiszem.

  • admin
    admin 2014. január 27. hétfő

    Rossz! Én ellenzem, monogámia-párti vagyok.

  • admin
    admin 2014. január 30. csütörtök

    Nem gáz a nyitott kapcsolat.

  • A hozzászóláshoz előbb be kell lépned

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook