Egy ír biztonsági őr a Mr. Gay World 2009

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

mr gay worldMr. Gay Írország, Max Krzyzanowski lett a Mr. Gay World 2009 cím birtokosa a kanadai Whistlerben megrendezett döntőben.


Négy napig tartott a versengés, melynek során túl kellett élni a vadonban, vacsorát kellett főzni, fotózták a fiúkat és divatbemutatót is kellett tartaniuk. A 24 jelöltből végül már csak néhányan maradhattak versenyben.

Mr. Gay Paraguay lett a második helyezett, Mr. Gay Fülöp-Szigetek lett a legjobban öltözött (Best Costume Award) és a legnépszerűbb (Mr. Popular Award) jelölt. Mr. Gay Argentína vitte haza a Mr. Fotogén Díjat (Mr. Photogenic Award). Mr. Congeniality a többiek szavazatai alapján Mr. Gay Kolumbia lett. A Mr. Swimwear címet pedig a második helyezett Mr. Gay Paraguay zsebelte be. Mr. Gay Ausztrália pedig a kihívások során nyújtott teljesítményével a Mr. Leadership Award címet érdemelte ki.

A 37 éves szépségkirály egy dublini szórakozóhelyen dolgozik és kick-boxot oktat másodállásban. Elmondása szerint azért szeretett volna részt venni a versenyben, mert "ez egyedülálló lehetőség arra, hogy nemzetközi szinten részt vehessek a meleg közösség egyenjogúságának kivívásáért folytatott küzdelemben. Életem során rájöttem a türelem, a tisztelet és a kitartás az igazi értékek és remélem ezeket tudom majd képviselni a Mr Gay World érdekében is".

Mr Gay World 2009
Mr. Gay World 2009: Max Krzyzanowski

Mr Gay World-ként Max a meleg közösség jószolgálati nagyköveteként bejárja a világot és igyekszik elősegíteni a melegek jogait és egyenjogúságát különösen azokban az országokban ahol az LMBT közösségek még mindig elnyomás, erőszak és mindenféle más homofób megnyilvánulások áldozatai.

pinkvanilla.hu

 mr gay ireland mr gay paraguay mr gay mexico mr gay austrália
 mr gay új zéland mr gay kanada mr gay argentina mr gay ausztria
 mr gay kolumbia mr gay dél afrika mr gay spanyolország mr gay bulgaria
 Mr gay brazilia mr gay chile mr gay csehország Mr gay fülop szigetek
 mr gay kwazulu natal mr gay gran canaria mr gay india mr gay litvánia
 mr gay észak írország mr gay norvegia mr gay usa mr gay venezuela

Fotó: mrgayworld.org

 

Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook