Csak leírom

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Tizenévesen volt az első szexuális kapcsolatom, az unokabátyámmal. Náluk nyaraltam Gyöngyösön, ketten voltunk otthon! Fürdés közben rámnyitott, pont amikor játszottam magammal. Beült hozzám a kádba. Sokáig simogattuk egymást, majd behívott a szobájába, hogy szeretne kipróbálni velem valamit. Először csak franciáztunk, majd megkért, álljak négykézláb! Beujjazott, utána benyomta szép méretes farkát. Borzalmasan fájt, de mikor már mozgott bennem, kezdtem egyre jobban kitágulni és még tetszett is. Sokáig mozgott bennem, egyre mélyebben, egyre keményebben. A csípőmet fogta, és teljes hosszában mozgatta bennem a farkát. Nagyot élvezett belém.  Míg Náluk nyaraltam, többször szeretkeztünk, sokszor megdugott, de én nem kívántam, hogy kipróbáljam Vele ugyanígy ezt a dolgot.  Rettenetesen élveztem a szünidő végére, hogy megdugnak, hogy kívánnak, hogy belémélvez egy fiú, hogy sokszor szinte beöntést érzek magamban, hogy szinte egyszerre tudunk elélvezni. Akkor még nem ismertem, milyen a szex lányokkal. Csak képeken láttam cicit. Gyűjtöttem az újságokból kivágott képeiket. A szekrényajtóm belső oldalán néhány nagyon izgató meztelen lánykép van.

 

Ősszel Pestre költözött a tanulmányai miatt, egy albérleti szobába. Közel kerültünk egymáshoz, nem kellett a szünidőkre várnunk, hogy találkozzunk. Rendszeresen jártam át hozzá. Csak egy telefon, már indultam is. Egyszer női fehérneműk voltak a farmer alatt rajtam. A társbérlőnőnk harisnyáit, harisnyatartóját és csipkebugyiát vettem kölcsön. A villamoson már a tudattól, hogy így vagyok öltözve, keményen állt a farkam. Izgató érzés volt, hogy senki nemtudja mi van rajtam, mi lenne, ha meglátnának így!  Kiváncsi voltam, vajon mi lesz a véleménye rólam, tetszik-e Neki is?  Nagyon meglepődött, mikor mondtam, hogy hogy vagyok öltözve, kíváncsian, kapkodva  kezdett vetkőztetni. Olyan hatást váltott ki a látvány, hogy minden előjáték nélkül lökött az ágyra.  Megerőszakolt. Azt mondta: ez eddig a legnagyobb élmény volt számára. Nagyon szép és izgató a fenekem a női bugyiban, szép a lábam, szexis a harisnyatartó a harisnyával rajtam. Szerintem még Ő sem volt akkor csajjal. Attól kezdve csak így jártam hozzá.  Nagyon kellemes órákat töltöttünk együtt, így ismertem meg az anális kielégülést, így tanultam meg kielégíteni valakit az Ő mozgása nélkül is, csak magamban tartva az izmokkal, lovagolva, vagy négykézláb állva, hogy csak én mozgok, vagy hanyatt, a lábaim a vállán, de csak a csípőm mozog le-fel. Ebben az időben szerettem meg a sperma ízét. Másét, mert az enyém nem tetszik még ma sem…Olyan hülye dolog tudom, de sokszor inkább elszorítom, hogy ne fröccsenjen ki, mert nem élvezem még a látványát sem. Aztán unokatesóm visszaköltözött Gyöngyösre, melózni kezdett, nem találkoztunk már rendszeresen. Egyszer- egyszer nálunk töltött a családjával néhány napot, nagyon nehezen oldottuk meg, hogy lefeküdjek Vele. Éjjel csak a makkját dugta belém, mert nem akart kimenni megmosni utána a farkát. Akkoriban még nem tudtam, hogyan legyek olyan tiszta a fenekemben, mint ahogy mamár ez megoldott.

 

Innen sajnos csapongok, nem tudom időrendben leírni a történeteimet, írom, ahogy eszembe jut!


A második feleségemmel a szex 20 év után teljesen megszűnt. Külön ágy, külön fürdés esténként, elkezdett hálóinget hordani éjszaka, szóval vége. Eleinte maradt az önkielégítés, később újra beszereztem a női fehérneműkből néhányat,  szép combfixeket, tangákat, harisnyatartót, mert az érintésük és látványuk a testemen, már nagyon hiányzott. Elkezdtem borotválni magam az intim részeken.
Egyre bátrabban, egyre nagyobb területen, télen a mellkasom is, néha még a lábamról is. Mindenhol azokat a tárgyakat figyeltem, kerestem, amik az anális kielégülést segítik. Vásárolni erotikus boltba nem mertem bemenni, maradtak a házilag készített játékaim. Harisnyáimat, tangáimat remegő lábbal és gyomorral vettem az üzletben, de mire végeztem, már állt a farkam a gondolatra is, hogy ezekben lehetek délután. Miután nejem úgy aludt, mint a tej, néha éjszakánként is magamon hagytam őket, sőt néhány análgolyóval magamban aludtam el. Fiúkkal sosem kerestem kapcsolatot. Soha nem néztem meg egyetlen homo filmet, vagy újságot. Csak olyan pornófilmeket gyűjtöttem, amin főleg leszbi lányok szeretkeznek, amiben játékszereiket minden módon és helyen használják egymásban. A munkám olyan jellegű volt, hogy néha napokig nem jártam haza, ez a családnak is természetes volt. Így könnyű volt a csajozás. Futó kalandoktól kezdve a néhány hetes, vagy 1-2 hónapos kapcsolatok váltották egymást. Ilyenkor a lányokon lévő fehérnemű kielégítette a vonzalmamat, egyik sem tudott a szokásaimról. Análisan egyikkel sem érintkeztem, eszembe jutott, hogy talán engem megdughatnának, de nem került rá sor egyikkel sem. Aztán egyszercsak megtalált egy srác…Ez az időszakom a '90-es évek elejére tehető, de visszatérek még az előzményekre is később. Ahogy az eszembe  jutnak a dolgok, úgy javítgatom ezt az oldalt is!                                            

Ne keresd az összefüggéseket, én sem tudom percre pontosan leírni!

 

Így kezdődött:
Egy este a tömött buszon éreztem, hogy valaki keresi a farkam, háttal állt nekem, csak a kezét éreztem a sliccem körül matatni. Símogatott, kezdtem merevedni.Felizgultam. Soha még így nem találkoztam partnerkereső programmal. Pont egy helyen szálltunk le és miután Ő előre ment az utcán, mintha misem történt volna, leszólítottam. Megismerkedtünk, több mint egy órát beszélgettünk és randira hívott a lakására másnap reggelre.
Alig aludtam aznap. A reggeli tisztálkodáson, borotváláson, előkészületeken járt az agyam. Teljes alvázmosás után indultam Hozzá. Sokáig beszélgettünk a vágyainkról, elképzeléseinkről, Ő is nős volt. Megjelent egy barátja, aki igen jól nézett ki, szintén a házban lakott. Tovább folyt a beszélgetés, majd a barát elment. Rátértünk a lényegre. Egymást vetkőztettük, majd letérdeltem és a farkát kivettem az alsónadrágból! Ez félelmetes! Két markomból még kinnt volt a makkja, és alig értem át! Még képen sem láttam ekkorát. Csókolgattam azt a gyönyötű faszt. A karikagyűrüm villogott a téli napsütésben.  Aztán lassan  bevettem a farkát a számba. Csoda. Teljesen kitöltötte a számat a makkja. Próbáltam mélyebbre engedni a torkomra, de majdnem megfulladtam. Aztán kért, hogy forduljak meg. Négykézlábra állított. Minden előjáték nélkül megpróbált belémhatolni azzal a félelmetes nagy farkával.  Először az Istennek sem akart bemenni. Nem fért be. Se krém, se ujjazás nem segített. Borzalmasan nagy volt. Kértem, hogy csináljuk más pozitúrában. Hanyadt feküdt és én megpróbáltam beleülni. Szenvedtem, de nagy nehezen sikerült. Nagyon lassan tágultam.  A sok krém úgylátszik segített, meg a várható érzés! Mondtam, hogy ne mozduljon, mert szétszakadok. Lassan kezdtem mozogni, míg Ő a farkammal játszott és bíztatott a nagyobb tempóra! Szinte leálltam, a hasamban éreztem a makkját. Kitöltött teljesen. Úgy éreztem, hogy egy hatalmas vastag oszlopban ülök.  Csak az izmaimmal játszottam. Ültem a farkában, tövig beeresztve, éreztem a lüktetését minden porcikámon.  Majd szétrobbant, amikor elélvezett .

Évek óta nem volt fiúkapcsolatom, elég  volt a nejem szexuális vágyát kielégítenem, míg voltak Neki, vagy néha egy-egy alkalmi kapcsolatban helytállnom. Illetve nem néha, de ezt is majd később!

Mielőtt eljöttem Tőle, kért, hogy hívjam fel, mert ezt szeretné, ha folytatnánk. Mit mondjak! Sajgó seggel, de nagyon vártam akár újból, hogy megdugjon. Három nap múlva hívtam. / Ő legyen István innentől / Megbeszélt időre érkeztem, de az említett szomszédja megint ott volt. / Ő talán Feri legyen / Néhány cigi, feles, meg egy sör után Feri mellém állt a fotelhez és kigombolta a nadrágját. Kezemet odatette, hogy folytassam a vetkőztetést. Nem volt rajta alsónadrág, a farka meg már félkemény volt. Bevettem a számba és játszottam a nyelvemmel rajta. Nagyon jó íze volt. Szeretek szopni, állítólag tudok is.  István az ágyon ülve játszott magával, simogatta hatalmas szerszámát, ami már félelmetes méretűre növekedett.  Majd elővett egy vibrátort és bekrémezve odahozta. Előbb nem értettem, de kértek, forduljak meg. Feltérdeltem a fotelbe, Istvánnak  háttal, a számban  Feri farka a támla felett.  István a fenekemet, derekamat, hátamat simogatja, beujjaz, majd óvatosan feldugja a vibrátort. Isteni érzés. Hideg, mégis tetszik. Egy darabig tágított vele, körbe-körbe forgatta bennem, ki-be húzta tolta, nagyon klassz! Bennem hagyva a vibrátort, helyet cseréltek.    Feri jött a hátam mögé, kivette a vibrátort és se szó, se beszéd beverte a kőkeményre felduzzadt farkát a fenekembe. A szám tele István félelmetes méretével, alig kapok levegőt, próbálja egyre mélyebbre tolni a torkomba.  Felfűztek. Már éreztem, hogy nagyon remek lesz, de megint helyet cseréltek. Kicsit megijedtem, István farka rettenetes. De csoda! Minden erőlködés nélkül feltolta tövig. Feri megmosta a szerszámát, megint elém állt, hogy folytassam a franciázást. Mindketten szinte egyszerre mentek el bennem. Én meg álló fasszal a fotelben térdelve egyedül maradtam. Nem sokáig……

 

Mindketten kimentek a fürdőszobába, addig én rágyújtottam, ittam egy korty pálinkát, csak az íze miatt, meg egy pohár sört. Bejöttek. Látták, hogy áll a szerszámom, hogy kívánom még, ezért az ágyra fektettek. Hason feküdtem. Vártam, hogy ki kezdi, de nem jöttek. Feri kötelet hozott és a kezeimet elöl az ágytámlához, a lábaimat széthúzva az ágylábához kötötte. Megijedtem. Most azt csinálnak, amit akarnak. El is kezdték. Felváltva feküdtek rám, vagy csak térdeltek mögém, felhúzva fenekemet. Csak néhány tolás, aztán váltottak. Nagyon keményen állt a farkam, kértem, a kezem oldják el, hogy magammal játszhassak. Hát nem úgy gondoltam, ahogy Ők. Mindkét kezemet térdeplő helyzetben a bokámhoz kötötték. A farkamra egy bőrből készült bilincset tettek, amitől majdnem szétrobbantak az erek rajta. Olyan volt, mint a sörös lóé! Nem akkora, hanem olyan eres. Tetszett, így még nem láttam a saját szerszámom, de nagyon kellett volna már pisilnem is. Na ez álló fasszal körülményes. Pisti elővett egy hatalmas fekete dildót és krémezni kezdte. Nagyobb volt, mint Pisti farka, de lágyabb anyagúnak tűnt. Olyan rugalmasnak. Előre döntött egy kicsit, a hátam mögé guggolt és betolta finoman a fenekembe. Nem fájt, teljesen laza voltam már belül. Kitágulva úgy, hogy befér ez a fekete szörny. Egy kicsit lefelé irányította, szinte a farkam irányába. Előbb mélyen betolta, majd ki-be húzva, eljutott addig, hogy csak a makkrésze maradt a fenekemben. Megtalálta a G-pontomat. Éreztem ez nem lesz egy hétköznapi dugás, de nem tudtam mi ez? Új az érzés, mindjárt bepisilek, de mindját el is élvezek.  Szinte robbanva tört ki belőlem az ondó. Baromi élvezet. Hozzá sem nyúlt senki a farkamhoz, mégis durrant. Csodálatos kielégülés. Kioldoztak, símogattak, még a számba vehettem a farkukat, de nagyon elfáradtam.
Megfürödtünk, még beszélgettünk, ittunk, aztán kértek, jöjjek el máskor is.                     

                                                                                                                                        Néhány nap múlva felhívtam Ferit! Randi a metróban, együtt mentünk volna hozzá.
Beszélgettünk, mesélt Istvánról, hogy nagyon
beteg. Már évek óta, ugyan én semmit nem vettem észre ebből. Rákos. Kicsit lehangolt a dolog, megkérdeztem, azért felmenjek-e? Felmentünk. A nappaliban ültetett le, míg megfürdött. Aztán én mentem ki a fürdőszobába. Alvázmosás után meztelenül mentem be. Ült a fotelben, magát simogatta. Elétérdeltem, a számba vettem szép farkát. Sokáig játszottam a nyelvemmel és a fogaimmal, mélyeket sóhajtott, szólt, hogy álljak le, mert elsül. Nagyon szeretem a kemény férfi faszt a számban. Jó az íze, jó megszívni, hogy egy-egy csepp a számbajusson. Átmentünk az ágyhoz, ott négykézlábra állított, bekrémezett, tágított egy kicsit és megdugott. Csak így! Semmi előjáték a részéről, semmi kedveskedés. Csak megdugott. Nem volt kellemetlen, de nem élveztem. Leszállt rólam, kiment mosakodni. Hason feküdtem, vártam, hogy visszajön és kielégít. Bejött és megkérdezte, nem zavarna-e, ha az élettársa is velünk lenne? Eddig úgy tudtam, hogy meleg, nem értettem, mit keres akkor itt egy nő?  Na! Talán én is dugjam meg? Vagy mi ez? Behívta, bemutatott egymásnak bennünket. Sanyinak hívják az élettársát. Ő a lány.  Meztelen, áll a farka, szép méretes farok. Kiültem az ágy szélére és simogatni kezdtem. A számba rakta, nagyon nagy ez is! Aztán megkértek, hogy játsszak egyedül a farkammal, Ők néznék. Hoztak egy vibrátort, azt is használjam. Nagyon jó volt, jólesett, hogy érdeklem Őket. Behunyt szemmel feküdtem hanyatt és dugtam magam. Majd fenekemet feléjük fordítva négykézlábra álltam és úgy folytattam. Feri lefeküdt mellém és megkért üljek bele a farkába. Szemben egymással, lassan lovagolni kezdtem, mélyen a mellére hajoltam, megpróbáltam a legmélyebbre beengedni magamba.  Sanyi mögém térdelt, simogatni kezde a fenekem, Feri farkát nyomkodta mégbeljebb belém, elkezdett krémet nyomni a fenekembe és beujjazott a Feri farka mellé. Aztán benyomta Ő is a gyönyörű farkát. Na itt gondoltam, hogy szétszakadok. De nem. Bement. Igazán jó élvezet, hatalmas izgalom. Hol egyszerre mozogtak bennem, hol felváltva. Igyekeztek mind mélyebbre benyomni, én meg húztam szét kétkézzel a fenekemet, hogy sikerüljön Nekik.  Elsültek. Szerintem Nekik is tetszett. Remegő térdekkel, még mindig álló farokkal, megint egyedül maradtam. Egy vibrátorral meg az ujjaimmal kényeztettem még magam, majd elsültem én is.  Még beszélgettünk fürdés után egy kicsit, majd búcsú. Jövök még! Megkedveltem Őket. Klassz pár.

 

Aztán még egy szép nap
Ők soha nem hívtak fel. Annyira korrekt volt mindegyik, hogy nem telefonáltak volna a lakásomra. Mikor megkívántam, hogy megdugjanak, én kerestem Őket. Néhány hét múlva felhívtam Sanyit a munkahelyén.
Ráér, megint a metróban a randi. Mesélni kezd. István már az intenzíven, kómában. Nem jósolnak sok időt Neki. Na a hangulat alakul. Lassan Újpestre érünk, felmegyünk. Feri egy fiatal kiskölökkel az ágyban. A srác hason fekszik, Feri hátulról dugja, szép látni, ahogy mozog benne. Érdekes! Sanyi egy szót sem szól, bemegyünk a másik szobába. Most Ő kezdeményez! Büdösnek érzem magam, kimegyek a fürdőbe. Utánam jön, megfürdet, végignézi, ahogy kimosom a fenekemet belül is. Még vizesen a mosdóra támaszt, előttem egy tükör, a hátammögött is egy tükör. Nagyon szép a fenekem, tetszik ahogy krémezi, ahogy simogatja, tágítgatja az ujjaival. Finoman bedugja a farkát és hosszú mozdulatokkal, ki-be jár bennem. Néha kiveszi, a lyukam ilyenkor tágan nyitva marad, majd újra beteszi. Játszik bennem.  Nézhetjük mindketten. Nem élvez el, bemegyünk a nagyszobába Feriékhez. A kissrácot az ágymellé állítja, úgy, hogy én az ágyon fekve a farkát elérjem. Dugni kezdi, én játszom a kölyökkel. Most látom csak, mekkora szerszámmal áldotta meg a teremtő. A nyelvemmel és a fogaimmal játszom ezen a szép szerszámon, érzem, ahogy Sanyi dugja hátulról, úgy megy egyre mélyebbre és mélyebbre a számba. Feri mögémtérdel, elkezd simogatni, kezdi keresni a fenekemen a bejáratot. Az egyik lábamat a vállára teszi, szétfeszít teljesen és megdug. Nagyon mélyen  benyomja, ilyen terpeszben könnyen megy be. A két fiú, szinte egyszerre megy el bennünk, otthagynak. Mellém fekszik a srác és megkérdezi, megdughat-e? Eddig csak lányként vett részt az ilyen kapcsolatokban, de szeretne megdugni, megkívánt. Úgy szeretné, ha beleülök. Ok. Hanyatt fekszik, a farka kőkemény. Lassan beleereszkedek, le-föl mozgok rajta. Már egy ideje lovagolok, mikor a fiúk visszajönnek. Feri elémtérdel a srác fejefölé, ráhúzza a farkára a számat, megint kemény Neki. Igen jó passzban van ma. Sanyi a fenekemet krémezi, Ő is beakarja dugni a kissrác farka mellé. Egészen előredőlök, helyet adva a második érkezőnek. Bemegy.  Egyszerre 3 fasz van bennem. Csoda! Hatalmas beöntés, mert egyszerre mennek el bennem, közben a számba meg folyik Feri ondója. Nagy volt ez a dugás. Nagyon nagyot élveztek a fiúk, én meg megint egyedül fejezem be.

Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook