Queer közösségi blog

 • Címlap
  Címlap Itt találod az összes blogbejegyzést.
 • Címkék
  Címkék Displays a list of tags that have been used in the blog.
 • Szerzők
  Szerzők Keress rá a kedvenc bloggeredre.
 • Csoportblogok
  Csoportblogok Találd meg kedvenc blog csoportodat.

Bennem létezel...

Beküldve - - - Blog

A természet adta szépség felfedezése magában hordozza a mentális megújulás misztériumát. Minden vizuális képpont egy új nyitás, egy kérdés, egy válasz, vagy akár egy komplett történés kezdete. Hatás, ellenhatás, szép, megkapó és a feledhető kategóriába sorolható pillanatok hosszú sora, mely ott-időzésre késztet.

Nincs abszolút szépség, sem abszolút rútság, csak egy széles spektrumon mozgó megismerési folyamat van, melyben aktuális, akarom, nem akarom, hogy akarom állapotunk határozza meg mit nyitunk, merre nyitunk, mit látunk és mit tanulunk. Mert lehetünk nyitottak, zártak, jóra fogékonyak és elutasítóak, minden tapasztalat által kiváltott érzelmi változás érintettséggel és bevonódással jár.

Nem tagadom, minden befogadás előtt van egy úgy nevezett kételkedési pont, amely nem helyzet és ember idegen, hanem nagyon is általános, Velünk született védekező sajátosság.

Ha elszakadunk az egy pillanattól és kicsit holisztikus szemléletbe helyezkedünk akkor ez a kételkedés fakadhat tudás hiányból, félelemből, vagy akár előítéletből is. Leszögezem, bármennyire is tiltakozunk ezek mindegyike személyiségünk fontos és szerves építőköve. Általuk sem rosszabbak, sem kevesebbek nem vagyunk.  Sőt, a mai világban, amikor az ember képes odáig aljasulni, hogy önmagát eladja önmagáért, tisztességét egy hamis csillogásért, a személyiségfejlődésünk normális mederben tartása már önmagában is értéket képvisel.

Valahol itt kezdődik, vagy innen táplálkozik a szép pillanatok, helyzetek, változások, történések befogadására valóigény, amely a maga ergonomikus tisztaságával pozitív löketekkel látja el egész életterünket. Testünk minden rezdülését uralkodó gondolataink és érzéseink impulzálják, ha tehát lezárunk és bezárunk, akaratlanul is beszürkülünk.

Az enerváltság boldogságunk tekintetében abszolút destruktív, ezért száműzendő. Létünk egy ajándék, amelyet magunkért és másokért kell színesítenünk. Ebben nem számít a kor, nem emelkedik ki az életkezdet, s nem telik meg kétkedéssel és bizonytalansággal az úgynevezett élet-közép, mert mi magunk vagyunk az időtlen ég alatt folyton változó idő. A teljesség szemlélője, átélője, hordozója.....

 

 

Utolsó módosítás -

Hozzászólások

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Támogasd az oldalt

PayPal-on keresztül (bankkártyával is):

Egyéb módok

Bejelentkezés


Elfelejtetted bejelentkezési nevedet?
Regisztrálok

Hozzászólások

Ez a Te segged? Valaki vonzónak találja?

2016. 05.15. in Bad Boy - Julio C

Köszönöm a hozzá szólásodat és a biztatást is :D:D

2016. 04.12. in Mit tegyek?
Vágj bele, mert saját magad a legfontosabb. Akik s...
2016. 04.12. in Mit tegyek?
Azt a típust ismerem, akibe beleszerettél, ez egy ...
Szia! Ha szeretnél belevágni a névváltásba és eset...
2016. 03.09. in Mit tegyek?

Friss blogok