Queer közösségi blog

 • Címlap
  Címlap Itt találod az összes blogbejegyzést.
 • Címkék
  Címkék Displays a list of tags that have been used in the blog.
 • Szerzők
  Szerzők Keress rá a kedvenc bloggeredre.
 • Csoportblogok
  Csoportblogok Találd meg kedvenc blog csoportodat.

Bennem létezel.....

Beküldve - - - Blog

Vonzások és választások   TÖREDÉKEK....MERÜLÉSEK....

 

.........Nem nagyon hiszek az állandóságban. Amíg mozgásban van a Föld, s amíg mi magunk is mozgunk, addig percről-percre változik minden.

Már az egyszerű dolgok is két egymást követő pillanatban mást mutatnak. Másképp vesszük a levegőt, mások a kézmozdulataink, a ráncaink a szemeink körül. Más a szél érintése, a szomszéd köszönése, de még a kutyus csaholása sem ugyanaz, mint azelőtt. A megszokást mi magunk hisszük, mert szeretnénk, hogy ami kobakunkban szöget üt, az úgy legyen, az legyen, s ha van, hát azt jelentse. De vakvágányra téved, ki megragad a tehetetlenségben, mert a bizonyosság nem a megszokottban rejtőzik, hanem a változások nyújtotta lehetőségek megragadásában. Ha a változás elérhetetlen lenne, nem lenne érdemes látni, hallani, tapintani, érezni. Nem lenne érdemes élni!

Minden fejlődés változáson alapul. Minden életszakasz, minden történés valamit beépít sejtjeink közé. S amit megtapasztalunk, abból építkezünk. Tudom, hogy az élet minden csodája ellenére csupa küzdelem, egy soha véget nem érő hullámvasút, ahol felváltva élünk meg gigászi magaslatokat, pokoli mélységeket, de minden pillanat egy új erőt ad, mely életre hívja az újabb és újabb történéseket, lehetőségeket. Mivé lenne a világ, ha nem vennénk észre ezeket a soha vissza nem térő mágikus pillanatokat! Ha elmennénk egy mosoly, egy kedves szó mellett.

Mi minden utazásra születtünk: azt hiszem egy okos ember mondotta egyszer, hogy egész életünk folyamán utazunk. S az utunk értelme nem a cél, hanem a vándorlás, valamint az, amit e csodás útkeresés közben megélünk. Legyen az bánat vagy akár öröm. Egy bizonyos, nem vagyunk egyedül............

 
Utolsó módosítás -

Hozzászólások

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Támogasd az oldalt

PayPal-on keresztül (bankkártyával is):

Egyéb módok

Bejelentkezés


Elfelejtetted bejelentkezési nevedet?
Regisztrálok

Hozzászólások

Ez a Te segged? Valaki vonzónak találja?

2016. 05.15. in Bad Boy - Julio C

Köszönöm a hozzá szólásodat és a biztatást is :D:D

2016. 04.12. in Mit tegyek?
Vágj bele, mert saját magad a legfontosabb. Akik s...
2016. 04.12. in Mit tegyek?
Azt a típust ismerem, akibe beleszerettél, ez egy ...
Szia! Ha szeretnél belevágni a névváltásba és eset...
2016. 03.09. in Mit tegyek?

Friss blogok