Queer közösségi blog

 • Címlap
  Címlap Itt találod az összes blogbejegyzést.
 • Címkék
  Címkék Displays a list of tags that have been used in the blog.
 • Szerzők
  Szerzők Keress rá a kedvenc bloggeredre.
 • Csoportblogok
  Csoportblogok Találd meg kedvenc blog csoportodat.

Bennem létezel.....

Beküldve - - - Blog

Vonzások és választások....TÖREDÉKEK....

......Bár a társadalmi normák mást sugallnak én hiszem, hogy harmonikus kapcsolatrendszer nem csak férfi és nő között létezik. Ahogy mondani szokás, minden kapcsolatban, legyen az házastársi, partneri, baráti a választásunk individuális, csak az elvárás szimbiotikus. Ergo: kellenek az emberi kapcsolatok, mert bár néha nehéz beismernünk, érzelmi feltöltődést és kiegészülést csak mások által nyerhetünk.

Megismerni egy másik embert, kiszámíthatatlan és kaotikus valami, ami nem biztos, hogy az, amit keresünk, de ami által a semminél mégis többet kaphatunk. Hiszem, a kor bölcsebbé tesz minket, megtanít olyan dolgokra, mint a türelem egy másik még ismeretlen emberrel szemben.  Minden változunk. Lehet, hogy néha megtévesztő, bizalmatlan álcának tűnik minden ismeretlen szó és mozdulat - valójában azonban ez az élet velejárója. Egyfajta természetes metamorfózis.

Abban, hogy embernek születünk csak egy valami állandó, hogy kezdettől fogva valamit keresünk. Megpróbáljuk felfedezni az ismeretlent úgy, hogy közben biztonságra, önmagunkra, barátokra, szerelemre, intimitásra, családra, életcélra, békés öregkorra találjunk. Miközben vadul fürkésszük a végtelent, beleveszünk az időtlenségbe, hogy valami olyanra bukkanjunk, ami részünk lesz, s amivé mi magunk válunk a jelenben....

 

 

Utolsó módosítás -

Hozzászólások

 • Necc
  Necc 2013. augusztus 20. kedd

  Igen, igen, József Attila is így fogalmazott: "Hiába fürösztöd önmagadban, / Csak másban moshatod meg arcodat." Szépen írsz, kedves, jó olvasni.... Remélem, egyben meg is vigasztal, hogy formába öntöd a rossz kedvedet, és meg is találod a kérdéseidre a feleletet. Én azt tanultam, hogy "mint minden élőlény, az ember is természettől fogva válaszoló lény". (Ne tessék fanyalogni., ez Lukács György). Szép nyárvégét neked! :)

 • zenzele
  zenzele 2013. augusztus 22. csütörtök

  Kedves sorok és mert értem mire gondolsz, Magamra veszem:) - jó értelemben. Hiszek a szó terápiás erejében ami Magamat illeti és hiszek abban, hogy a nyitottság a magunk által keltett káoszban még lehet érdem. Van egy régi mondás, ne a virágot nézd, ami talán útifűnek látszik, hanem azt, hogy kitől kapod...Én mindenesetre Köszönöm.....:)

 • A hozzászóláshoz előbb be kell lépned

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Támogasd az oldalt

PayPal-on keresztül (bankkártyával is):

Egyéb módok

Bejelentkezés


Elfelejtetted bejelentkezési nevedet?
Regisztrálok

Hozzászólások

Ez a Te segged? Valaki vonzónak találja?

2016. 05.15. in Bad Boy - Julio C

Köszönöm a hozzá szólásodat és a biztatást is :D:D

2016. 04.12. in Mit tegyek?
Vágj bele, mert saját magad a legfontosabb. Akik s...
2016. 04.12. in Mit tegyek?
Azt a típust ismerem, akibe beleszerettél, ez egy ...
Szia! Ha szeretnél belevágni a névváltásba és eset...
2016. 03.09. in Mit tegyek?

Friss blogok