Queer közösségi blog

 • Címlap
  Címlap Itt találod az összes blogbejegyzést.
 • Címkék
  Címkék Displays a list of tags that have been used in the blog.
 • Szerzők
  Szerzők Keress rá a kedvenc bloggeredre.
 • Csoportblogok
  Csoportblogok Találd meg kedvenc blog csoportodat.

Bennem létezel.....

Beküldve - - - Blog

A test érzés!

A test érzésének érzése bizonyosság!

A testérzés érzésének bizonyossága Hatalom!

Minden kósza tévhit ellenére messze nem a szex a lényeg, hanem az élvezet, a megtapasztalás azon öröme, amelyet finom letapogatással magunkévá teszünk. A mozdulatsorok egymást követő szabálytalan, disszonáns vonulata. A döntő szerep nem a test- test elleni kapcsolata, vagy ahogy a heterók gondolják a pénisz behatolásának mindenhatósága, hanem a lehetőségek adta feltalálás, az intimitás új megközelítésének a feltárása. Amint megszületik a vágy, rendeződnek a mozdulatok. Érzékeink minden rezdülése abba kapaszkodik ami van, s adottságaink önkéntelenül a felszínre emelkednek. A kéz amint jól bevált módszerrel ütemesen enyhén elernyedve elindul a test legérzékibb pontjainak meredek oldalán, s bejárja a feltáruló csoda minden létező mikromilliméterét. A megmozdulás egyik folyamata sem akaratlagos, durva vagy kierőszakolt, hanem érintő, lágyan simogató, az ellenállás apró rezdüléseit szelíden leküzdő ösztön tett, mely szabad teret engedve a képzelet legvadítóbb játékának kitartó szabályossággal tőr rejtett célja felé. Az alkotó mozdulatok összetartó eleme azonban nem vég nélküli, hanem a természet által kikövetelt szintkülönbség határvonalainál megtorpan, majd váratlanul különösebb látható ok nélkül több ízben alakot vált, miközben mélyről feltörő spontán ösztönreakció következtében kiegyenesedik, majd ismét begörbül.

 

Ettől a pillanattól kezdve azonban egészen a csúcsig szabaddá válik az út, s a test remegésének irányát követve, némi leleménnyel kiaknázható összefüggésekre lel a test természet adta lankái között.

Utolsó módosítás -

Hozzászólások

 • Kate044
  Kate044 2013. augusztus 13. kedd

  Kedves Zenzele!
  Elolvastam eddigi összes blog bejegyzésedet. Mind nagyon megindító volt. Rettentően jól, gyönyörűen írsz. Természetesen mégis merészen használod a szavakat és felfogod, hogy egyes szavaknak milyen súlyuk van. Borzasztóan tetszenek az írásaid! Ezeket az érzéseket minden embernek meg kellene tapasztalnia, és ahogy Te ezt le tudod írni, az a fedetlen, meztelen valóság.
  Remélem, hogy fogsz még írni!
  Kate

 • zenzele
  zenzele 2013. augusztus 13. kedd

  Kedves Kate!

  Igen szeretném folytatni, addig mindenképp, amíg érzem és látom két szó, esetleg két gondolat között meghúzódó marginális vonalon, az érzelmeket és az intimitást uraló határtalan rezonanciát. Hiszem, hogy vagyunk páran akikben ha szerényen is, de ott tombol az ősi ösztön várva a kiteljesedés törékeny burkának óvatos megrepedését. Akár egy átélt történés, vagy csak egy jövőbeli eshetőség a mozgató rugó, muszáj megragadni. Nem mások, Magunk miatt! Örültem Neked!
  :) Zeni :)

 • A hozzászóláshoz előbb be kell lépned

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Támogasd az oldalt

PayPal-on keresztül (bankkártyával is):

Egyéb módok

Bejelentkezés


Elfelejtetted bejelentkezési nevedet?
Regisztrálok

Hozzászólások

Ez a Te segged? Valaki vonzónak találja?

2016. 05.15. in Bad Boy - Julio C

Köszönöm a hozzá szólásodat és a biztatást is :D:D

2016. 04.12. in Mit tegyek?
Vágj bele, mert saját magad a legfontosabb. Akik s...
2016. 04.12. in Mit tegyek?
Azt a típust ismerem, akibe beleszerettél, ez egy ...
Szia! Ha szeretnél belevágni a névváltásba és eset...
2016. 03.09. in Mit tegyek?

Friss blogok