Queer közösségi blog

 • Címlap
  Címlap Itt találod az összes blogbejegyzést.
 • Címkék
  Címkék Displays a list of tags that have been used in the blog.
 • Szerzők
  Szerzők Keress rá a kedvenc bloggeredre.
 • Csoportblogok
  Csoportblogok Találd meg kedvenc blog csoportodat.

Bennem létezel.....

Beküldve - - - Blog

 

Egyszerűen minden megszűnik abban a pillanatban, amikor megrohannak az emlékek. Érzem az illatát, amely egyszerre volt friss és egyszerre mámorítóan édes. Szerettem egészen közel érezni magamhoz, szinte már vágytam bőre közelségére. Tiszta volt, selymes és gyönyörű. Mellette a teljesség érzése, mint valami megkövült állandóság volt jelen. Szinte már nem is volt kézzel tapintható való, ami szinten tartott az nem volt egyéb, mint a soha át nem élt, s csakis általa értelmet nyert beteljesült szerelem.

Kivételes volt minden tekintetben. A legapróbb dolgokat, is tartalommal töltötte meg, játszi könnyedséggel vált nélkülözhetetlenné napjaim minden szakában. Részem lett, beitta magát a minden létezést meghatározó elemi részecskéim közé és akarva-akaratlanul a társam lett, a másik felem, szívem legféltettebb kincse és legbecsesebb darabja. Sosem szerettem és soha nem is fogok már úgy szeretni senkit, hiszen képtelenség elvonatkoztatni , nem mérni, s nem folyton párhuzamot vonni minden érintett személyben, aki megérint és aki megdobogtatja szívemet.............

Hiába páros a nap, valahol mélyen a harmónia apró puzzle darabokra esik, káoszt teremtve hamisságot csempész kispolgári, már-már elfogadottnak felépített életembe. A rend, a tisztaság, a biztonság, nem taglóz le, még csak nem is szabályoz, mégis fuldoklom, s ha magam vagyok, némán sírom vissza a titkokat, a félelemmel, de csodás szerelemmel vegyített zűrzavaros időszakot.

Téged, azokat a buta beszélgetéseinket, amelyek mint virág körül a méhek zümmögése, monotonon, de biztosan cincálva az idegrendszeremet csalogattak egyre közelebb, a világtól elidegenített hamis fellegváradba. Nem volt csodavilág és benne mégis mindent zsigereimből kívántam.

A minden voltál. A végtelent rajzoltad körém, a folyton megújuló pillanatot, mely mindentől és mindenkitől elzárt, mégsem mondtam volna le egyetlen percéről, másodpercéről sem.  Ha ezerszer haltam volna is bele, örökké akartam volna Veled, melletted élni.

Ám egy nap, amilyen váratlanul jöttél, olyan váratlanul távoztál. Nem volt veszekedés, még a búcsú sem került kimondásra, egyszerűen felkeltél egy reggel és este már mással hancúroztál.  Mintha hét és fél év semmi lett volna. egy olyan fantom állomás, melyen szédült, betépett, mámor ittas emberek átmeneti állapotra programozva köröket rónak, majd, mint a kámfor tompa morajjal a semmibe veszve méltatlan magányt hagynak maguk után.

A szerelemben csak a szerelmes hiszi, hogy van szimbiózis, aki kevésbé szeret, az csak sodródik, mint csónak a fodrozott zöld vízen….

 


Utolsó módosítás -

Hozzászólások

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Támogasd az oldalt

PayPal-on keresztül (bankkártyával is):

Egyéb módok

Bejelentkezés


Elfelejtetted bejelentkezési nevedet?
Regisztrálok

Hozzászólások

Ez a Te segged? Valaki vonzónak találja?

2016. 05.15. in Bad Boy - Julio C

Köszönöm a hozzá szólásodat és a biztatást is :D:D

2016. 04.12. in Mit tegyek?
Vágj bele, mert saját magad a legfontosabb. Akik s...
2016. 04.12. in Mit tegyek?
Azt a típust ismerem, akibe beleszerettél, ez egy ...
Szia! Ha szeretnél belevágni a névváltásba és eset...
2016. 03.09. in Mit tegyek?

Friss blogok